Prøvetryk

Bestiller du prøvetryk får du et digitaltrykt prøvetryk af indhold på det bestilte papir, som ikke er samlet/limet. Prøven vil typisk ikke blive lavet på det endelige produktionsudstyr. Vær opmærksom på, at der derfor vil være en lille afvigelse fra prøvetryk til endeligt oplag i digital- eller offsettryk. OBS: Ved inkjettryk vil der være en større afvigelse, hvorfor der her kun vil være tale om en korrekturprint.

Prøvebog (kun softcover)
At få trykt en prøvebog betyder, at vi DIGITALTRYKKER en bog med omslag, limning, kachering, og som er færdigskåret i format. Vi sætter et klistermærke på prøvebogen, så man kan se, at der er tale om en prøvebog. Ligesom ved prøvetryk kan du i digital- og offsettryk ikke 100% regne med farverne i bogen matcher det endelige oplag. Ønskes nøjagtig trykprøve ift. maskine/farver, så kontakt os, og så vil vi undersøge, om det er muligt ud fra dine specifikationer.

OBS: Ved inkjettryk vil der være en større afvigelse, hvorfor der her kun vil være tale om en korrekturprint af en prøvebog.

Prøvetryk af omslag (IRIS-print / Cromalin)
Prøvetryk, der gengiver offsetkvaliteten så meget som muligt – dette bliver ikke lavet på oplagspapir.
NB. Kun relevant ved traditionel offsetproduktion.

Leveringstid
Prøvetryk + ca. 3 hverdage til standard produktionstid.
Prøvebog + ca. 4 hverdage til standard produktionstid.

Priser
Prøvetryk: 200 kr.
Prøvebog: 500 kr.
Omslag (Cromalin): 200 kr.

Alt er muligt
Har du spørgsmål, eller finder du ikke det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på kundeservice@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.