PARTIEL 3D LAK OG GULD- OG SØLVFOLIE

Sørg for at blive set
Fremhæv detaljer i dit design med vores premium-effekter partiel 3D lak og/eller guld- eller sølvfolie, som giver ekstra blikfang. Effekterne er geniale til at fremhæve fx titler på bogomslag, logoer og til at lave eksklusive detaljer i dit design.

Skriftstørrelse og afstand
Pas på lille skriftstørrelse ved 3D lak og folie. Effekterne flyder nemlig en smule ud og det er især tydeligt på bogstaver.
Ved premium-effekter anbefaler vi ikke punktstørrelser under 12 pkt. og en afstand til andre elementer på 3 mm.
Sikkerhedsafstanden er også gældende for afstand til kant og der hvor tryksagen skal falses (foldes).

Særlige krav til din trykfil
Selvom vi er store tilhængere af, at det skal være nemt, sætter denne type forædling nogle krav til din trykfil.
Vi har lavet en guide til, hvordan du laver din trykfil og hvad du skal være opmærksom på, når der skal partiel 3D lak eller folie på din tryksag - se den her.

Vi anbefaler til hver en tid, at man får sat omslag med partiel 3D lak eller folie op hos en grafiker, da der både skal arbejdes i vektorgrafik og lag, for at vi kan sikre det helt rigtige resultat. Vores layout-team sidder naturligvis altid klar til at hjælpe på layout@lasertryk.dk.

Bemærk prisen!
Vi har som de eneste i landet investeret i en digital lak- og foliemaskine, hvilket betyder at de dyre opstartsomkostninger, der normalt er for at få disse effekter, er forsvundet. Dermed er det også rentabelt selv i små oplag.

Alt er muligt
Har du spørgsmål, eller finder du ikke det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.