Om delvis lak og folie


Sørg for din salgsmappe bliver set
Fremhæv detaljer på din mappe og skab ekstra opmærksomhed med 3 flotte effekter. Uanset om du vælger en, to eller alle tre effekter, er du sikker på, din mappe skaber ekstra meget opmærksomhed.

Delvis 3D-lak
Lakken lægges på omslaget som den sidste finish, og kan bruges til at fremhæve hvad som helst, om det er små detaljer som et par øjne på titlen eller noget større. Lakken er 30 micron i tykkelsen og kan dermed mærkes med fingrene.

Delvis guld- og sølvfolie
Særdeles velgnet til at fremhæve Titlen, både på forsiden og ryggen af mappen, men det er kun fantasien, der sætter grænserne for mulighederne.

Bemærk prisen!
Vi har som de eneste i landet investeret i en digital lak- og foliemaskine, hvilket betyder at de dyre opstartsomkostninger, der normalt er for at få disse effekter, er forsvundet. Dermed er det også rentabelt selv i små oplag.

Særlige krav til din trykfil
Selvom vi er store tilhængere af, at det skal være nemt at handle tryksager, sætter denne type forædling nogle krav til din trykfil. Vi anbefaler til hver en tid, at man får sat omslag med delvise effekter op hos en grafiker, da der både skal arbejdes i vektorgrafik og lag, for at vi kan sikre det helt rigtige resultat. Dog sidder vi altid klar til at vejlede og hjælpe med til, at du kan få det flottest mulige resultat ud af vores produktion.

Sådan bestiller du delvise effekter på dit bogomslag
I din trykfil definerer du "folie-områder" som en separat spot-farve med navnet "Guld", "Sølv" eller "Lak". Er du i tvivl, så spørg endelig din vores ekspert i delvis lak og folie, så hjælper vi dig videre.Kristina Larsen
Delvis lak- og folieekspert
Dir. tlf. 69 147 636
kristina@lasertryk.dk