Faktura / levering til udlandet

Vi fakturerer og leverer gerne til udlandet.

Faktura
Hvis der skal bruges andre fragtmåder end PostNord, er det kundens ansvar, at vi modtager den dokumentation, vi skal bruge, for at lave en faktura uden moms. Vi fakturerer gerne til udlandet, men der pålægges et gebyr på 200 kr. pga. den ekstra administration. Husk at oplyse moms/VAT nr. ved oprettelse af ordre, hvis fakturaen skal være uden moms. Vær også opmærksom på, at vi ikke betaler bankgebyret. Din overførsel skal altså være fakturabeløb + gebyr. Er du i tvivl om noget, sidder vi klar til at hjælpe på bogholderi@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 403.

Levering
Vi sender gerne dine tryksager til alle EU-lande samt Norge, Island, Grønland og Færøerne. Her viderefakturerer vi PostNord-takster. Vælger du selv at stå for fragten til EU-lande, er det dit ansvar at levere den dokumentation, som vi skal bruge for at lave en faktura uden moms. Levering til lande uden for EU (foruden Norge, Island, Grønland og Færøerne) afregnes efter tilbud fra speditør videre til dig.

Hvis du skal have sendt dine tryksager udenfor EU, kan du kontakte et fragtfirma og aftale med dem, at de afhenter tryksagerne her hos os. Vi kan desværre ikke lave faktura uden moms på tryksager, der er sendt til lande udenfor EU pånær Norge, Island, Grønland og Færøerne.