Om partiel lak og folie


Partiel 3D-lak
Lakken lægges på plastikkortet som den sidste finish, og kan bruges til at fremhæve hvad som helst, om det er små detaljer som et logo eller noget større. Lakken er 30 micron i tykkelsen og kan dermed mærkes med fingrene.

Partiel guld- og sølvfolie
Særdeles velgnet til at fremhæve navn, både på forsiden og ryggen af plastikkortet, men det er kun fantasien, der sætter grænserne for mulighederne.

Bemærk prisen!
Vi har som de eneste i landet investeret i en digital lak- og foliemaskine, hvilket betyder, at de dyre opstartsomkostninger, der normalt er for at få disse effekter, er forsvundet. Dermed er det også rentabelt selv i små detaljer.

Særlige krav til din trykfil
Selvom vi er store tilhængere af, at det skal være nemt at handle tryksager, sætter denne type forædling nogle krav til din trykfil. Vi anbefaler til hver en tid, at man får sat omslag med partielle effekter op hos en grafiker, da der både skal arbejdes i vektorgrafik og lag, for at vi kan sikre det helt rigtige resultat. Dog sidder vi altid klar til at vejlede og hjælpe med til, at du kan få det flottest mulige resultat ud af vores produktion.

Sådan bestiller du partielle effekter på dit kort
I din trykfil definerer du "folie-områder" som en separat spot-farve med navnet "Guld", "Sølv" eller "Lak". Er du i tvivl, så spørg endelig din vores ekspert i partiel lak og folie, så hjælper vi dig videre.Kristina Larsen
Partiel lak- og folieekspert
Dir. tlf. 69 147 636
kristina@lasertryk.dk