Alusandwich-skilte - 3 mm.

Om alusandwich
Uanset, om dit skilt skal bruges ude eller inde, er vores anbefaling, at du vælger vores "alusandwich-plader".
 
Genanvendeligt materiale!
Alle PVC- og alusandwich-skilte trykkes på genanvendeligt materiale. Efter brug afleverer du blot på genbrugsstationen. Se datablad.

Alusandwich er mest solgte type  
Vores populære alusandwich-plader er 3 mm. tykke og er sammensat af tynd aluminiumsplade i top og bund med en hård kerne af plastik (PE) i midten. Vi benytter mærket "Ibond".

Bagsiden
Når du bestiller alusandwichplader med tryk på én side, er skiltet beregnet til at blive moneteret på fx en væg. Bagsiden er derfor ikke behandlet og der kan fx være påskrevet produktionsnummer. Se billede.
Når du bestiller alusandwichplader med tryk på begge sider, er pladerne hvid-lakeret på begge sider og har en mat/satinagtig overflade.
 
Alusandwich er solidt og slidstærkt
Alusandwich-plader er vores stærkeste skilte-medie og det holder til vind og vejr. Bagsiden leveres med beskyttelsesfolie.
 
Alusandwich har lav vægt
Fordi alusandwich består af både plastik og aluminium, kan vægten holdes nede. Fx. vejer alusandwich-plader ca. halvdelen af opskummet PVC-plader (10 mm), men er alligevel mere stabile og holdbare.
 
PVC
Vi tilbyder også PVC-plader i tre tykkelser, 3, 5 og 10 mm. Ved PVC-skilte større end 80 cm, anbefaler vi at benytte 10 mm.-pladerne.

Alt er muligt
Har du spørgsmål, eller finder du ikke det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.Alusandwich