Bestil før kl 13 i dag ONSDAG og vi afsender i dag ?
3 minuters læsetid

LaserTryk.dk er en del af "Find Elefanten" i Aarhus

Er du klar til at tale om elefanten i rummet? Det er vi! Denne sommer er vi nemlig en del af "Find elefanten – oplev Aarhus", som sætter fokus på psykisk sygdom og vores mentale sundhed.
Er du klar til at tale om elefanten i rummet? Det er vi!
Denne sommer er vi nemlig en del af

”Hos LaserTryk.dk hjælper vi hver dag vores kunder med at kommunikere deres budskab – derfor falder det os naturligt at hjælpe med at synliggøre vigtige budskaber omkring psykiske sygdomme.

Vi håber, at vi med vores elefant er med til at bidrage til samtalen og nedbryde tabuer omkring mental sundhed. Elefanten skal frem i lyset!” – Esben Mols Kabell, Direktør ved LaserTryk.dk.

Hos LaserTryk.dk elsker vi farver, kreativitet og gode formål. Derfor er vi stolte over at være skulpturpartner for det fantastiske velgørenhedsprojekt "Find Elefanten" i Aarhus, skabt af Psykiatrifonden i samarbejde med Wild In Art og Aarhus Kommune.

Vidste du, at 82 % af danskerne på et tidspunkt i livet bliver behandlet for psykisk sygdom? 
Mange går med det alene, da det tit er forbundet med skam og fordomme, men at gå med det alene kan have alvorlige konsekvenser, og følelsen af ensomhed kan hobe sig op. Derfor opfordrer vi hos LaserTryk.dk til, at man får talt om sit mentale helbred. Psykisk sygdom kan nemlig ikke altid ses med det blotte øje. 

Find Elefanten er en farverig, gratis og familievenlig kunstudstilling, der skaber glæde og opmærksomhed omkring mental sundhed og psykisk sygdom. Aarhus' gader prydes med unikke elefantskulpturer skabt af talentfulde kunstnere. Vores elefant, smukt designet af Björk Hijoort, står stolt ved Ole Rømer Observatoriet. Med sine livlige farver og fantasifulde detaljer er den en sand hyldest til kreativitet og fællesskab.

Udover at være skulpturpartner, leverer vi naturligvis også tryksager som roll-ups, plakater, skilte og foldere til projektet. 

Men det bliver endnu bedre!

Hele projektet er koblet til en app, hvor du kan finde lokationen for alle elefanterne og få belønninger ved nogle af dem. Hos vores elefant gemmer vi på en særlig belønning for hele familien, der hjælper med at bevare dine minder. En oplagt mulighed for at udforske Århus i sommerferien for hele familien. Så husk at tage din smartphone med, når du går på elefantjagt!

Læs mere om hvordan appen fungerer her.

Projektet løber fra den 20. juni til den 22. august, så der er masser af tid til at opleve magien.

Så næste gang du går en tur i Aarhus; husk at holde øje med vores farverige elefant ved Ole Rømer Observatoriet. Tag en selfie, del den med venner og familie, og vær med til at sprede budskabet om mental sundhed.

Sammen kan vi gøre en forskel!

 

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: