Bestil i dag SØNDAG og vi afsender mandag ?

Klassisk kalender

Markedets billigste reklamekalendere lige til at forære firmaets kunder og fx vedlægge i kuverter.
Kalendere kort fortalt
  • Topkvalitet med farvetryk på begge sider
  • Svanemærket tryksag ?
  • Perfekt til branding af virksomheden året rundt

Selvom stort set alle computere, tablets og mobiler har en indbygget kalender i dag, er en trykt kalender med logo stadig en populær reklamegave. Digitale kalendere er nemlig ikke lige så praktiske, når man skal få et hurtigt overblik over hele året.

Husk at vi også tilbyder:

Regn din pris

Produktionstid: 3 hverdage (eller afsendt i dag)
Fragt: 500 stk. A4-kalendere koster 115 kr.
Priserne er inkl. opstart, efterbehandling, beskæring og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille

En klassisk kalender med logo er et værdifuldt værktøj i hverdagen

Perfekte til at sende ud med posten
En kalender med logo kan nemt pakkes i en kuvert. Vores klassiske kalendere består kun af et enkelt ark, så de kan vedlægges årsopgørelsen, jule- eller nytårshilsenen, fakturaren eller tilbuddet.

Giv dine besøgende en kalender med hjem
Du kan fint have en stak liggende i din reception, på venteværelset, eller i mødelokalet, så besøgende bare kan snuppe en. Hvor praktiske de er, husker man nemlig tit først, når man ser dem. Man kan fint skrive på dem med kuglepen, og for mange er de et uundværligt værktøj i hverdagen. Som udgangspunkt er kalenderen med tryk på begge sider, dvs. der er plads til 6 måneder på hver side af arket.

Kalender - Den perfekte reklamegave

Er I på udkig efter en unik og effektiv måde at udbrede jeres brand på? Vi tilbyder flere forskellige typer af kalendere med tryk i topkvalitet.

Vores kalendere er en alsidig og prisvenlig måde at fremvise jeres brand, promovere jeres produkter eller tjenester. Der er flere gode grunde til at bruge kalendere som redskab i jeres markedsføring, da de sikrer en langvarig synlighed, rammer en meget bred målgruppe, er nyttige og tillader et personligt touch. Uagtet om I vil uddele kalendere som reklamegaver, bruge dem som markedsføringsværktøj eller hænge dem på kontoret, står vi klar med den perfekte løsning.

Udforsk vores mange muligheder af kalendere

Vi gør en dyd ud af at tilbyde en bred vifte af produkter, der kan tilpasses til lige præcis jer og jeres behov. I har mulighed for selv at designe jeres kalender, så den bliver præcis, som I gerne vil have den. I kan skabe jeres helt egen kalender med et professionelt touch, der er er tilpasset jeres brand og jeres stil.

Vi tilbyder fem forskellige typer af kalendere. Uanset om I vælger vores bordkalendere, klassiske kalendere, vægkalendere, hængekalendere og planlægningskalendere, sætter de et varigt indtryk, som får andre til at huske jeres brand.

I kan med vores hængekalendere og bordkalendere skabe jeres helt personlige kalender med billeder, der udtrykker jeres brand. Med vores klassiske kalendere og vægkalendere kan I sætte jeres præg med jeres virksomheds eller organisations logo, og med vores planlægningskalender med whiteboardlaminat kan I holde overblik over alle aftaler og møder på kontoret.

Hos os er I i trygge hænder, og I kan altid kontakte os, hvis I har spørgsmål. Lad os hjælpe jer med at træde frem i lyset og holde overblikket, så jeres brand bliver set hele året rundt og lever op til sit fulde potentiale.

Få styr på dine aftaler med flotte vægkalenderer

Vi lever i en travl tid, hvor tiden flyver afsted, og hvor det kan være svært at holde styr på alle de ting, vi skal nå. Heldigvis er der meget, man kan gøre for at gøre hverdagen mere overskuelig. En af de smarte hjælpemidler er vægkalendere fra LaserTryk.dk, der kan hjælpe med at strukturere og planlægge hverdagen samtidig med, at du også kan gøre reklame for dit brand.

Vægkalendere fra Lasertryk.dk kan være en flot og dekorativ tilføjelse til hjemmet eller kontoret samtidig med, at de opfylder et praktisk behov. Da vægkalendere har en praktisk funktion i sig selv, gør du dine modtagere en tjeneste ved at tilbyde dem en flot vægkalender. Derfor er det oplagt at bruge vægkalendere som markedsføringsværktøj for dit brand. Fordelen ved vægkalendere er, at de kan bruges til mange ting, hvad end dine kunder eller medarbejdere har behov for at skrive arbejdsaftaler ned, planlægge ugeskemaer eller holde styr på de personlige mål.

Øg din synlighed over en længere periode med vægkalendere

Vægkalendere som markedsføringsværktøj er utroligt effektive, da vægkalendere sikrer, at dine modtagere ofte kigger på deres kalendere i løbet af en lang periode. Hvis man dag ud og dag ind bliver eksponeret for samme brand, øger det selvsagte ens brandbevidsthed. Det kan du med fordel udnytte, så dine modtagere husker på dit brand, som et af de første, når de har brug for dine produkter eller tjenester.

Alt i alt kan vægkalendere være utroligt effektive til at øge dine modtageres brandbevidsthed og kan være med til at sikre, at din virksomhed udlever sit fulde potentiale. Hvis ikke vægkalendere er det rigtige produkt for dig og din virksomhed, tilbyder LaserTryk.dk en lang række af andre tryksager, du kan bruge som markedsføringsværktøj, herunder blokke, flaskevand, postkort, krus og meget mere.

Spørgsmål og svar

Kan man skrive på kalenderen?

Ja, det kan du godt med kuglepen eller tusch.

Hvordan designer jeg min kalender?

Design selv eller bruge en af vores gratis skabeloner og indsæt dit logo.
Vi hjælper naturligvis gerne, hvis du mangler hjælp. Skriv en mail til layout@lasertryk.dk, så vender vi tilbage med et tilbud.

Hvilket format er passende som vægkalender?

Det er smag og behag, men typisk anvendes B2 (50 x 70 cm), som vægkalender.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Charlotte Bondo
Charlotte Bondo
+45 69 130 927

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder .
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Bestilling af

Nedenfor oplyses afsendelsesdato. Valg af produktionstid er udelukkende for produktion. Hertil skal leveringstid tillægges. Læs mere om levering.
Vær opmærksom på, at hvis der indtastes info i bemærkningsfeltet eller filer ikke er trykklare, kan det forlænge afsendelsesdato.

Vælg produktionstid
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Under- eller overlevering
LaserTryk.dk forbeholder sig ret til at under-/overlevere med op mod 10 % af det bestilte oplag.
Ved under-/overlevering af bøger reguleres faktura efter faktisk leverede antal til den stykpris, der er angivet i ordrebekræftelsen.
OBS vedr. figurskåret Magic Grip Nano Foil
Magic Grip Nano Foil leveres enkeltvis og uden applikations tape, så montering bliver manuelt af hver del/element.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej,

Vi har nu afsendt tilbud.

Ønsker du at bestille tryksagen, er der i mailen et direkte link, hvor du kan afgive bestilling med få klik. Du er selvfølgelig også velkommen til at besvare mailen med din trykfil(er), hvis det er nemmere for dig.

Har du brug for yderligere information, sidder vi klar til at hjælpe på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Med venlig hilsen
Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.

Hej,

UPS - noget er gået galt - og mailen er ikke nået frem.

Det beklager vi - og du bedes kontakte kundeservice, som gerne regner en pris til dig.

Vi træffes på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Vi beklager din ulejlighed.

Med venlig hilsen
Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26
8200 Aarhus N