Bestil før kl 13 i dag ONSDAG og vi afsender i dag ?

Brochurer trykt i farver eller sort/hvid

En brochure kan være flere ting (kært barn har mange navne). Vi tilbyder disse fire typer tryksager, der alle kan være en "brochure".

Foldere

Foldere

Et ark, der er foldet på midten eller flere gange. De mest anvendte formater er 4-sidede A4/A5 eller tre-fløjet M65.

Størrelse
Alle størrelser
Oplag
Fra 25 stk.
Medie
12 medietyper
Produktionstid
3-8 hverdage (eller samme dag)
Gå til foldere

Hæfter

Hæfter

Et hæfte består af mange ark, der foldes på midten og hæftes i ryggen. De mest anvendte formater er A5 og A4 med 8 til 64 sider.

Størrelse
Alle størrelser
Oplag
Fra 1 stk.
Medie
6 medietyper
Produktionstid
3-8 hverdage (eller 24 timer)
Gå til hæfter

Katalog/bøger

Katalog/bøger

Hvis du ønsker en brochure med mange sider og flot finish, indbundet som et katalog, kan du med fordel vælge bøger.

Størrelse
Valgfri størrelse
Oplag
Fra 50 stk.
Medie
17 medietyper
Produktionstid
10-18 hverdage
Gå til bøger

Løsblade/flyers

Løsblade/flyers/løbesedler

Et enkelt ark med tryk på en eller begge sider. Perfekt til den enkle flyer eller som løbeseddel til arrangementer.

Størrelse
Valgfri størrelse
Oplag
Fra 25 stk.
Medie
12 medietyper
Produktionstid
2-7 hverdage (eller 24 timer)
Gå til løsblade

Mere information om brochurer med tryk

Når du tænker på brochurer, tænker du måske på et farverigt blad med flotte, glatte sider og en masse billeder i, som man nogle gange får stukket i hånden af politikere eller organisationer, der vil sprede deres budskab på gaden. Men en brochure kan være mange ting og have mange forskellige formål. Som du kan se foroven, tilbyder vi brochurer tryk i fire forskellige varianter: flyers/løsblade, foldere, hæfter og bøger.

Opbyg en visuel identitet med brochurer

Hvad end I mangler foldere, hæfter, kataloger, bøger eller flyers, kan vi finde den rette løsning til jer. Brochurer er velegnede til virksomheder og organisationer, fordi de er enkle og effektive til at profilere en virksomheds eller organisations budskab. På den måde kan I opbygge og vedligeholde jeres brand, samtidig med at brochurer kan være med til at øge salg.

Samtidig kan brochurer designes efter den ønskede målgruppe og virksomhedens profil. De er dertil lette at transportere og uddele til den rette målgruppe. De er en enkel og hurtig kommunikationsvej til potentielle kunder og nye besøgende, der giver jeres produkter eller tjenester mulighed for at blive set. Dertil har brochurer også en praktisk funktion, da de tillader detaljerede beskrivelser af jeres virksomhed eller organisation samt diverse produkter eller tjenester.

Flyers / løsblade
Med lidt fantasi kan en flyer også være en lille brochure, og det er den billigste og mest simple form man kan vælge. En flyer (eller et løsblad) består af et enkelt ark papir med tryk på en eller begge sider, og er ikke foldet. Pladsen er ret begrænset, men den billige pris gør, at man til gengæld kan få trykt et større oplag.

Foldere
En folder er det man oftest kalder for en brochure. Den består af et enkelt ark papir, der enten er foldet på midten eller flere gange, og i det format, du ønsker. De mest populære formater til tryk af brochurer er A4 foldet i midten, eller to gange, så man har en såkaldt M65-folder. Disse ser man meget ofte som prislister i pizzeriaer, mindre grill-restauranter eller asiatiske Takeaway steder. Selvom foldere kan være store i formatet, er pladsen begrænset.

Hæfter
Skal du bruge mere plads end en folder kan give dig, bør du overveje et hæfte. Det består af flere ark, der er foldet på midten og hæftet i ryggen, typisk med to metalklammer, nogle gange kun en. Hæfter har mindst 8 sider (to ark, foldet i midten) og kan indeholde op til 80. Har du flere end 64 sider, er det dog ofte bedre at vælge en limbundet bog i stedet, da ryggen bare bliver pænere.

Brochurer er både prisoverkommelige og effektive, da de bidrager til at øge jeres virksomheds salg eller styrke jeres brand. En brochure kan være mange forskellige ting, og vi har et bredt udvalg af tryksager, der kan understøtte jeres visuelle identitet.

Vi tilbyder fire forskellige brochurer, herunder foldere, flyers, hæfter og kataloger/bøger. Foldere kan give en kort men detaljeret beskrivelse af jeres produkter eller tjenester, mens flyers er mere enkle og let kan ophænges eller uddeles. Hvis I ønsker at benytte jer af et lidt større format, tilbyder vi også hæfter, hvor der er plads til flere detaljerede informationer samt bøger, som er velegnet til større udgivelser, hvor kvaliteten også vægtes højere. Både hæfter og bøger kan bruges til meget forskelligt, såsom kursuskatalog, produktmanualer, medlemsblade, jubilæumsudgivelser og meget mere.

Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe jer med at finde den helt rette løsning, hvis I er i tvivl om hvilket format, der vil være bedst til at kommunikere jeres budskab.

Print af brochurer til danmarks laveste priser

Hos Lasertryk kan du altid forvente at få print af brochurer til Danmarks laveste priser. Vi ved hvor vigtigt det er, at kampagner ikke overskrider budgettet, og derfor kan du altid få den skarpeste pris hos os, så budgettet ikke skrider. Vi har nemlig prisgaranti, som sikrer dig, at du altid får den laveste pris hos os. Hvis du - mod forventning - støder på en lavere pris på print af brochurer hos en konkurrent, så matcher vi prisen med det samme. Og som tak for hjælpen kvitterer vi med en tur i biffen.

Uanset om du har brug for et lille oplag til en mindre begivenhed eller en stor mængde brochurer til en større kampagne, står vi klar til at imødekomme dine ønsker og drømme.

Lasertryk er din garant for brochurer af høj kvalitet

Selvom prisen på print af brochurer altid er lav her hos Lasertryk, kan du omvendt forvente høj kvalitet i alle vores tryksager. Vi er stolte af at være din garant for brochurer af førsteklasses kvalitet, uanset omfang eller formål. Vores dedikation til at levere enestående trykresultater er indlejret i alt, hvad vi gør.

Vi bruger kun de bedste materialer og den nyeste trykteknologi for at sikre, at dine brochurer skiller sig ud med skarpe, klare billeder og farver. Vores erfarne team er omhyggelige med hver detalje og arbejder hårdt for at opnå et professionelt og imponerende udseende.

Uanset om du ønsker at præsentere vigtig information, promovere dine produkter eller dele din virksomheds historie, vil vores brochurer afspejle din høje standard.

Vi er stolte af at have tjent vores kunders tillid gennem årene ved at levere tryksager af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores mål er at opretholde denne fremragende standard og fortsætte med at være din pålidelige kilde til kvalitets-brochurer.

Så når du vælger Lasertryk, vælger du ikke kun prisfordelene, men også den sikkerhed, der følger med at have brochurer af højeste kvalitet, der præsenterer dit budskab eller din virksomhed på en fremragende måde.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: