Bestil før kl 13 i dag TORSDAG og vi afsender i dag ?

Brochurer trykt i farve eller sort/hvid

En brochure kan være flere ting (kært barn har mange navne). Vi tilbyder disse fire typer tryksager, der alle kan være "en brochure".

Foldere

Foldere

Et ark, der er foldet på midten eller flere gange. De mest anvendte formater er 4-sidede A4/A5 eller tre-fløjet M65.

Størrelse
Alle størrelser
Oplag
Fra 25 stk.
Medie
12 medietyper
Produktionstid
24 timer - 8 hverdage
Gå til foldere

Hæfter

Hæfter

Et hæfte består af mange ark, der foldes på midten og hæftes i ryggen. De mest anvendte formater er A5 og A4 med 8 til 64 sider.

Størrelse
Alle størrelser
Oplag
Fra 1 stk.
Medie
6 medietyper
Produktionstid
24 timer - 8 hverdage
Gå til hæfter

Katalog/Bøger

Bøger

Hvis du ønsker en brochure med mange sider og flot finish, indbundet som et katalog, kan du med fordel vælge bøger.

Størrelse
Valgfri størrelse
Oplag
Fra 50 stk.
Medie
17 medietyper
Produktionstid
10-14 hverdage
Gå til bøger

Løsblade/flyers/løbesedler

Flyers/løsblade

Et enkelt ark med tryk på en eller begge sider. Perfekt til den enkle flyer eller som løbeseddel til arrangementer.

Størrelse
Valgfri størrelse
Oplag
Fra 25 stk.
Medie
12 medietyper
Produktionstid
24 timer - 7 hverdage
Gå til løsblade

Mere Information om brochurer tryk

Når du tænker på brochurer tryk, tænker du måske på et farverigt blad med flotte, glatte sider og en masse billeder i, som man nogle gange får stukket i hånden af politikere eller organisationer der vil sprede deres budskab på gaden. Men en brochure kan være mange ting og have mange forskellige formål. Som du kan se foroven, tilbyder vi brochurer tryk i tre forskellige varianter: Flyers, foldere og hæfter.

Opbyg en visuel identitet med brochurer

Hvad end I mangler foldere, hæfter, kataloger, bøger eller flyers, kan vi finde den rette løsning til jer. Brochurer er velegnede til virksomheder og organisationer, fordi de er enkle og effektive til at profilere en virksomheds eller organisations budskab. På den måde kan I opbygge og vedligeholde jeres brand, samtidig med at brochurer kan være med til at øge salg.

Samtidig kan brochurer designes efter den ønskede målgruppe og virksomhedens profil. De er dertil lette at transportere og uddele til den rette målgruppe. De er en enkel og hurtig kommunikationsvej til potentielle kunder og nye besøgende, der giver jeres produkter eller tjenester mulighed for at blive set. Dertil har brochurer også en praktisk funktion, da de tillader detaljerede beskrivelser af jeres virksomhed eller organisation samt diverse produkter eller tjenester.

Flyers / løsblade
Med lidt fantasi kan en flyer også være en lille brochure, og det er den billigste og mest simple form man kan vælge. Brochurer tryk som en flyer (eller et løsblade) består af et enkelt ark papir med tryk på en eller begge sider, og er ikke foldet. Pladsen er ret begrænset, men den billige pris gør, at man til gengæld kan få trykt et større oplag.

Foldere
En folder er det man oftest kalder for en brochure. Den består af et enkelt ark papir, der enten er foldet på midten eller flere gange, og i det format du ønsker. De mest populære formater til brochurer tryk er A4 foldet i midten, eller to gange, så man har en såkaldt M65-folder. Disse ser man meget ofte som prislister i pizzeriaer, mindre grill-restauranter eller asiatiske Takeaway steder. Selvom foldere kan være store i formatet, er pladsen begrænset.

Hæfter
Skal du bruge mere plads end en folder kan give dig, bør du overveje et hæfte. Det består af flere ark, der er foldet på midten og hæftet i ryggen, typisk med to metalklammer, nogle gange kun en. Hæfter har mindst 8 sider (to ark, foldet i midten) og kan indeholde op til 80. Har du flere end 64 sider, er det dog ofte bedre at vælge en limbundet bog i stedet, da ryggen bare bliver pænere.

Opbyg en visuel identitet med brochurer

Brochurer er både prisoverkommelige og effektive, da de bidrager til at øge jeres virksomheds salg eller styrke jeres brand. En brochure kan være mange forskellige ting, og vi har et bredt udvalg af tryksager, der kan understøtte jeres visuelle identitet.

Vi tilbyder fire forskellige brochurer, herunder foldere, flyers, hæfter og kataloger/bøger. Foldere kan give en kort men detaljeret beskrivelse af jeres produkter eller tjenester, mens flyers er mere enkle og let kan ophænges eller uddeles. Hvis I ønsker at benytte jer af et lidt større format, tilbyder vi også hæfter, hvor der er plads til flere detaljerede informationer samt bøger, som er velegnet til større udgivelser, hvor kvaliteten også vægtes højere. Både hæfter og bøger kan bruges til meget forskelligt, såsom kursuskatalog, produktmanualer, medlemsblade, jubilæumsudgivelser og meget mere.

Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe jer med at finde den helt rette løsning, hvis I er i tvivl, om hvilket format, der vil være bedst til at kommunikere jeres budskab.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
productPopup trigger cartPopup trigger