Bestil før kl 13 i morgen ONSDAG og vi afsender i morgen ?

Skilte i alle størrelser

Alle tænkelige størrelser, lige fra dørskilte over gavechecks til byggepladsskilte.

Skilte kort fortalt:

  • Gratis motivskifte
  • Greenguard certificeret
  • Alle tænkelige størrelser

LaserTryk.dk er nok mest kendt for standard-tryksager, men faktisk er vi også en af landets største skiltevirksomheder. Vi producerer skilte i alle størrelser – lige fra dørskilte til byggepladsskilte.

Husk, at vi også laver figurskårne skilte.

Regn din pris

Produktionstid: 5 hverdage (eller afsendt i dag)
Fragt: 1 stk. A1-skilt koster 75 kr. i fragt. Store skilte sendes på palle.
Priserne er inkl. opstart, efterbehandling, beskæring og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille
Type12345
4 mm klar akryl 4+0 (Farvetryk på én side) ?9031.4201.9362.4532.972
3 mm alusandwich plade 4+0 (Farvetryk på én side) ?9031.4201.9362.4532.972
3 mm hvid PVC 4+0 (Farvetryk på én side) ?6689501.2291.5101.791
5 mm hvid PVC 4+0 (Farvetryk på én side) ?7241.0611.3981.7352.072
10 mm hvid PVC 4+0 (Farvetryk på én side) ?8351.2851.7352.1842.633
5 mm Stadur (PVC-Fri) 4+0 (Farvetryk på én side) ?8351.2851.7352.1842.633
10 mm Stadur (PVC-Fri) 4+0 (Farvetryk på én side) ?9031.4201.9362.4532.972
10 mm Z-Board 4+0 (Farvetryk på én side) ?7241.0611.3981.7352.072
4 mm kanalplade 4+0 (Farvetryk på én side) ?478569661751842
6,5 mm Krydsfiner 4+0 (Farvetryk på én side) ?8351.2851.7352.1842.633

Her finder du mere information om tryk af skilte

Hvad er et skilt egentlig?
I bund og grund er et skilt bare en plade med tryk. Denne plade kan være af forskellige materialer, og den kan også have forskellige tykkelser, alt afhængigt af formålet. For selvom vi kalder det for skilte tryk, kan produktet også bruges i mange andre sammenhænge, f.eks. som infotavle, som en rekvisit i en teaterforestilling eller som billeder man kan hænge på væggen. Du kan også bruge dem til at bygge, forklæde eller afdække noget, og vi kan endda udskære dine skilte tryk. Se figurskårne skilte.

Om materialerne
Alle PVC- og alusandwich-skilte trykkes på genanvendeligt materiale. Vi tilbyder skilte tryk på 3 mm alusandwich-plade, på hvide PVC-plader i forskellige tykkelser, på rustik krydsfiner, 10 mm Z-board eller det eksklusive 4 mm akryl. Se materialerne.

Overvej laminering
Vores skilte tryk er et topmoderne UV-print, og giver en imponerende levetid på op til 5 år. Skal dine skilte bruges et udsat sted og kunne tåle meget vind, vejr og sol, eller ønsker du bare en ekstra lang levetid, kan du få lagt en laminering på overfladen. I gennemsnit øger den levetiden med ca. 50 %.

Et lille tip
Husk, at skilte tryk ikke altid behøver at være alvorlige, tørre og kedelige. Hos LaserTryk gør vi vores bedste for at få kunderne til at smile, når de kører fra virksomheden igen. De bliver nemlig mødt af et skilt der siger: "Tak for besøget.. psst: du ser drøngodt ud i dag”. Det synes vi er sjovere end det sædvanlige ”tak for besøget og på gensyn”. Det står der nemlig stort set alle andre steder.

Skilte til danmarks laveste priser

Når det kommer til at få lavet skilte, behøver det hverken at være dyrt eller kompliceret. Derfor kan du hos Lasertryk få trykt dine skilte til Danmarks laveste priser. Vores mål er at levere kvalitets-skilte til priser, der er til at betale for alle – uanset om du er en lille virksomhed, en stor organisation eller måske en privatperson med et specifikt projekt.

Vi arbejder derfor hårdt for at holde vores omkostninger nede, men selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at du kan få skræddersyede skilte, der opfylder dine specifikke behov, uden at sprænge budgettet.

Faktisk har vi sågar prisgaranti, der sikrer, at du altid kan få den bedste pris hos os. Det betyder helt konkret, at hvis du - mod forventning - støder på en lavere pris hos en konkurrent, så matcher vi prisen med det samme. Og som tak for hjælpen kvitterer vi med en tur i biffen.

Gør dig synlig med skilte

Øg dit brands synlighed ved brug af skilte fra LaserTryk.dk. Iøjefaldende skilte er fantastiske til at tiltrække potentielle kunder eller besøgendes opmærksomhed. Hvad end du mangler et skilt til at stå eller hænge ved din butik, dit kontor eller andet, tilbyder LaserTryk.dk et væld af valgmuligheder indenfor skilte, så du kan få præcis det skilt, du leder efter.

Skilte giver et professionelt og imødekommende indtryk. De har også den funktion, at de effektivt kan guide potentielle kunder eller besøgende til din butik. Samtidig kan det også være en stor fordel at investere i nogle gode skilte, der kan vise vej, hvis din butik eller dit kontor er placeret i et travlt eller komplekst område.

Skilte kan være en af de mest effektive måder at markedsføre din virksomhed eller organisation på. De er gode til at skabe interesse for din virksomhed og hjælpe med at skille dig ud fra konkurrenterne, hvilket giver dig en stor fordel. Ved at gøre dig synlig, øger du samtidig dine kunders brandbevidsthed.

Garanti for skilte af høj kvalitet hos lasertryk

Selvom priserne på vores skilte er lave, er kvaliteten hos Lasertryk altid i top. Vi tror på, at kvalitet ikke behøver at komme med en høj pris, og vi har dedikeret os til at levere skilte, der giver den bedste værdi for vores kunder. Vores mål er at levere skilte, der ikke kun ser godt ud, men også er holdbare og kan tåle tidens tand.

For vi ved, at skilte spiller en central rolle i at tiltrække kunder, formidle vigtige budskaber og skabe den rigtige atmosfære omkring din virksomhed. Derfor sørger vores erfarne team af designere og trykkere for at levere skilte, der lever op til dine forventninger. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet og den nyeste teknologi for at sikre, at dine skilte er skarpe, farverige og modstandsdygtige over for vejr og vind.

Få prisen på tryk af skilt nemt og hurtigt

Vi ved, at tid og budget er vigtige faktorer for vores kunder, og derfor har vi skabt en proces, der er både effektiv og overskuelig, samtidig med at den sikrer, at du får skilte, der opfylder dine højeste standarder.

Når du beslutter dig for at samarbejde med Lasertryk, kan du således forvente en problemfri og enkel oplevelse. Vores online platform er designet til at give dig mulighed for at få priser og placere ordrer på ganske kort tid.

Du kan vælge mellem et bredt udvalg af materialer, størrelser og trykmuligheder, så du kan skræddersy dine skilte præcis efter dine behov og præferencer. Og selvom vi arbejder effektivt for at levere dine skilte hurtigt, tager vi os altid tid til at sikre, at hvert eneste skilt er af højeste kvalitet.

Skab en visuel identitet med skilte

Et godt skilt kan give kunderne et positivt førstehåndsindtryk af din virksomhed, og det signalerer, at du tager din virksomhed seriøst. Det kan hjælpe med at skabe en visuel sammenhæng mellem dit brand og din fysiske butik eller dit kontor, hvilket i høj grad udstråler professionalisme og bidrager til dit brands visuelle identitet.

Hvis et skilt ikke er den helt rette løsning for dig, tilbyder LaserTryk.dk også bannere, 3D-logoer, flag og en masse andet, du kan bruge til at opdatere dit brands visuelle udtryk.

Spørgsmål og svar

Hvilket medie skal jeg vælge?

Det er naturligvis en smagssag. Hvis dit skilt skal hænge ude, anbefaler vi alusandwich-plader. De er nemlig mere slidstærke end PVC og vejer mindre. Se medierne.

Kan jeg bestille flere designs/varianter?

Ja. Hvis du fx skal bruge tre forskellige skilte i samme størelse, leverer du bare din trykfil med de tre designs.

Hvad gør en laminat?

Laminaten beskytter mod fx havluft, solens UV-stråler og de danske klimaforhold. Ved at laminere skiltet tillægges der ca. 50 % ekstra levetid.

Produceres skilte på genanvendelige materialer?

Ja. Alle PVC- og alusandwich-skilte trykkes på genanvendeligt materiale. Efter brug afleverer du blot på genbrugsstationen. Se datablad

Kan jeg bruge skilt som valgplakat?

Ja, det kan du godt. Du kan også med fordel tjekke produktet valgplakater.

Kan mit skilt blive udskåret?

Ja. Vi tilbyder også figurskårne skilte.

Hvad er holdbarheden?

Vores skilte har en levetid på op til fem år. Når du påfører en laminering, kan du forlænge levetiden med op til 50%.

Hvordan afsendes skilte?

Skilte større end 360 cm i omkreds + længde afsendes på palle. Læs mere om pallelevering her.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Benny Jensen
Benny Jensen
+45 87 46 44 82

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder skilte.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Bestilling af

Nedenfor oplyses afsendelsesdato. Valg af produktionstid er udelukkende for produktion. Hertil skal leveringstid tillægges. Læs mere om levering.
Vær opmærksom på, at hvis der indtastes info i bemærkningsfeltet eller filer ikke er trykklare, kan det forlænge afsendelsesdato.

Vælg produktionstid
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Afsendt til tiden - eller gratis
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.
Under- eller overlevering
LaserTryk.dk forbeholder sig ret til at under-/overlevere med op mod 10 % af det bestilte oplag.
Ved under-/overlevering af bøger reguleres faktura efter faktisk leverede antal til den stykpris, der er angivet i ordrebekræftelsen.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej,

Vi har nu afsendt tilbud.

Ønsker du at bestille tryksagen, er der i mailen et direkte link, hvor du kan afgive bestilling med få klik. Du er selvfølgelig også velkommen til at besvare mailen med din trykfil(er), hvis det er nemmere for dig.

Har du brug for yderligere information, sidder vi klar til at hjælpe på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Med venlig hilsen
Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.

Hej,

UPS - noget er gået galt - og mailen er ikke nået frem.

Det beklager vi - og du bedes kontakte kundeservice, som gerne regner en pris til dig.

Vi træffes på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Vi beklager din ulejlighed.


Med venlig hilsen

Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.