Bestil i dag SØNDAG og vi afsender mandag ?

Blokke

Så er det slut med anonyme notesblokke. Her er Danmarks billigste blokke fx med firmalogoet i farver.
Blokke kort fortalt
  • Topkvalitet med tryk på en side
  • Bagpap
  • Valgfri størrelse

Selvom vi lever i en digital verden, er notesblokke med logo stadig et must have for alle virksomheder. Både samarbejdspartnere og kunder elsker at få tilbudt en blok og en kuglepen, som de kan beholde efter mødet - og det af god grund. Det er nemlig bevist, at man husker bedre, når man tager noter, og effekten er endnu større, når man tager dem i hånden.

Husk, vi laver også notesbøger med spiralbinding eller hardcover.

Regn din pris

?
?
?
?
?
?
?
Beregn
Produktionstid: 2-6 hverdage
Fragt: 40 stk. A5-blokke på 50 sider koster 95 kr.
Priserne er inkl. opstart, efterbehandling, beskæring og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille
25 stk.50 stk.75 stk.100 stk.200 stk.250 stk.500 stk.750 stk.1.000 stk.2.500 stk.
90g Offsetpapir 508650866136613682261.03161.44963.28133.93136.8292
80g genbrugspapir 509650966146614682461.03361.4536

HVORFOR ER DET SMART AT BESTILLE NOTESBLOKKE MED LOGO?

Blokke

I dag kan branding og effektivitet sagtens gå hånd i hånd, og derfor er det afgørende at udnytte hvert eneste element på arbejdspladsen til at styrke dit firmas identitet, samtidig med at du forbedrer dagligdagens funktionalitet. I den forbindelse kommer vores specialdesignede notesblokke med logo ind i billedet.

Disse notesblokke er nemlig ikke blot almindelige papirprodukter. På arbejdspladsen kan de således også fungere som en multifunktionel løsning, der blander praktisk anvendelighed med et stærkt visuelt udtryk af dit brand.

BLOKKE MED LOGO KAN BRUGES SOM SKRIVEUNDERLAG

Vidste du, at du kan få blokke i 90 x 40 cm, og bruge dem som underlag i stedet for de traditionelle skriveunderlag og musemåtter?

SMART REDSKAB TIL TJEKLISTER

Design arkene lige som du vil, og få en masse praktiske informationer, plads til noter, en kalender eller fx specifikke ting, som f.eks. dine servicefolk tit skal tage noter om, når en kunde ringer? Du kan få en passende skabelon påtrykt, og gøre det ekstra nemt for dem.

KRAFTIGT 90G PAPIR

Vi trykker på 90g papir, så arkene er kraftigere nok til at kuglepennen ikke efterlader huller eller trykker igennem til næste ark. Bagsiden består af kraftigt pap, og alle vores blokke har fuldt farvetryk inkluderet.

LASERTRYK.DK HAR BLOKKE TIL ENHVER LEJLIGHED

På ethvert kontor, i enhver virksomhed og i enhver branche er blokke et uundværligt redskab. Fra brainstorming til at holde styr på opgaver, at optegne ideer, til at skitsere designs; blokke er der for dig i hvert trin af din kreative proces. LaserTryk.dk tilbyder et bredt udvalg af blokke i høj kvalitet, som kan tilpasses og personliggøres efter dine ønsker, så de repræsenterer din virksomhed på den bedst mulige måde.

Uanset om det er et kort notat til kollegaen ved siden af dig, en detaljeret liste af opgaver for den kommende uge eller et udkast til dit næste store projekt, tilbyder LaserTryk.dk blokke, der passer til dine behov. Vores sortiment inkluderer en bred vifte af størrelser og designmuligheder, så du kan finde præcis, hvad du har brug for. Fra lommebøger, der er perfekte til notater på farten, til større blokke designet til mere omfattende arbejde. Vi har det hele.

NOTESBLOKKE AF HØJ KVALITET TIL DANMARKS LAVESTE PRISER

Når du køber notesblokke hos Lasertryk, er du garanteret Danmarks laveste priser. Vi har nemlig prisgaranti. Det vil sige, at hvis du - mod forventning - støder på en lavere pris hos en konkurrent, så matcher vi prisen med det samme. Og som tak for hjælpen kvitterer vi med en tur i biffen.

Men selvom prisen er næsten mistænkeligt lav, går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Hos Lasertryk er vi dedikeret til høj kvalitet, og den står altid i centrum. Så når du køber notesblokke med logo hos os, kan du vide dig sikker på, at kvaliteten er helt i top.

I trykprocessen bruger vi avanceret teknologi for at sikre, at hvert logo, hver farve og hvert designelement gengives klart og præcist. Det betyder, at dit brand og din virksomheds identitet præsenteres på en konsistent og professionel måde på hver enkelt side. På den måde er vores notesblokke ikke blot forskellige stykker papir; de bliver også et håndgribeligt udtryk for din virksomheds kvalitetsstandarder og øje for detaljer.

NOTEBLOKKE UNDERSTØTTER VÆRDIEN AF DEN HÅNDSKREVNE NOTE

I en digital tidsalder, hvor tastaturer og touchscreens ofte dominerer, understreger vores notesblokke vigtigheden og værdien af den håndskrevne note. Det at skrive i hånden er nemlig mere end en kommunikationsform. Det er også en personlig og kreativ handling, der kan forstærke hukommelse, fremme læring og inspirere til kreativ tænkning.

Vores notesblokke er designet til at tilbyde en god skriveoplevelse, der opmuntrer til at nedfælde tanker, ideer og opgaver på papir. Og ved at kombinere æstetik og funktionalitet, får du et produkt, der både tilbyder god funktionalitet for den enkelte bruger, samtidig med at det styrker dit firmas brand.

BEREGN PRISEN PÅ BLOKKE MED LOGO NEMT OG HURTIGT

Vi ved, at tid er penge, og derfor har vi gjort det så nemt og overskueligt som muligt at beregne prisen på vores specialdesignede blokke med logo.

Vores smarte prisberegner giver dig mulighed for at tilpasse dine ordrespecifikationer - fra antallet af blokke til papirkvalitet og trykdetaljer - og se den samlede pris øjeblikkeligt. Denne gennemsigtige og effektive proces sikrer, at du kan træffe informerede beslutninger uden unødvendige forsinkelser.

Samtidig er vores produktionstid på blokke med logo på kun 2-6 hverdage, hvilket vil sige, at fra du bestiller, går der ikke lang tid, før du kan sidde med blokkene i hænderne.

UDTRYK DIG MED BLOKKE FRA LASERTRYK.DK

Uanset om du har brug for at holde styr på aftaler, lave to-do-lister eller skitsere dine nyeste idéer, er blokke fra LaserTryk.dk ideelle. Vi tilbyder blokke, der kan personliggøres, så de passer præcis til dine ønsker og behov. Du kan med fordel inkludere dit logo, slogan eller andre elementer, der repræsenterer din virksomhed. Det kan hjælpe med at øge brandgenkendelsen, når blokken deles med kolleger, kunder eller forretningspartnere.

Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vores personlige blokke kan gøre en forskel i din daglige arbejdsgang. Hvis blokke ikke er lige det, du har brug for, har LaserTryk.dk også et stort udvalg af andre tryksager, der kan hjælpe dig med at organisere dit arbejde og fremme dit brand. Fra musemåtter til kalendere, krus til brevpapir; lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dine behov.

Spørgsmål og svar om blokke

Hvilket papir trykker I blokke på?

Vi trykker blokke på 90 g offset eller 80 g genbrugspapir.

Kan jeg få blokke med tryk på begge sider

Ja, det kan du sagtens. Kontakt venligst produkteksperten for tilbud.

Hvilken størrelse har huller i blokke og hvor placeres de?

Standardstørrelsen på hullerne Ø 6 mm, som placeres fra 11,5 mm fra venstre kant til centrum af hul. Afstanden mellem hullerne er 80 mm. Ønsker du en anden huldiameter, kan du angive dette i feltet til bemærkninger ved bestilling.

Kan jeg få kvadratiske blokke?

Ja, det kan du godt. Vælg "valgfri størrelse" og få trykt blokke helt op til 50 x 70 cm.

Kan jeg få blokke med omslag?

Ja. Send din forespørgsel til produktekspert Jess for tilbud.

Kan der være forskelligt tryk på den ene eller begge sider i bladene i den enkelte blok?

Ja. Det kan der ved digitaltryk af oplaget til blokkene. Så kan alle siderne i en blok være forskellige. Send din forespørgsel til produktekspert Jess for tilbud.

Kan der trykkes blokke med brug af pantonefarver?

Ja. Send din forespørgsel til produktekspert Jess for tilbud.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Jess Lundquist
Jess Lundquist
+45 69 147 637

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder blokke.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: