Bestil før kl 13 i dag ONSDAG og vi afsender i dag ?

CSR Sektion

Læs her om vores CSR-politik.

Se også vores miljø-sektion

At opføre sig ordentligt
Hos LaserTryk.dk kalder vi CSR "at opføre sig ordentligt". Vi ønsker at yde en aktiv indsats for at skabe en positiv forskel for mennesker og miljø. Vel at mærke en indsats, der rækker ud over de juridiske og lovmæssige krav, som vi, lige som andre virksomheder, er forpligtede til at opfylde.

Konkrete eksempler
Her på siden ønsker vi at vise dig en række konkrete eksempler på, hvordan vi arbejder med CSR.

Èt er at have en flot nedskrevet CSR-politik, noget andet er, i en travl hverdag, at få ført projekterne ud i livet.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til vores CSR-politik, er du velkommen til at kontakte mig.

Esben Mols Kabell
Esben Mols Kabell
Direktør, miljøansvarlig

esben@lasertryk.dk

Hos LaserTryk passer vi godt på miljøet

Du er dommeren
Vi mener selv, at vi er et eksempel på, at man godt kan være en vækstvirksomhed, som arbejder på et konkurrencepræget marked, og alligevel have overskud til en omfattende CSR-strategi, men vi lader dig være dommer.

ISO 9001 + 14001

Ønsker du at benytte ISO-certificeret produktion, klarer vi også dette.

ISO

Vi råder over disse miljø/kvalitetscertificeringer:

Mere info om ISO-certificering
Vil du læse mere om ISO miljø/kvalitetscertificeringer kan du læse mere om ISO 9001 her og ISO 14001 her.

Yderligere information
Hvis du ønsker at benytte ISO-certificering eller mangler yderligere information, kontakt kundeservice på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Grafisk CSR-kodeks

LaserTryk.dk er tiltrådt "Grafisk CSR-kodeks".

Grafisk CSR-Kodeks

Det grafisk CSR-kodeks
Programmet er udarbejdet af Grafisk Arbejdsgiverforening og HK/Privat og går i al sin enkelhed ud på, at som deltagende virksomhed forpligter vi os til at overholde programmets ti CSR-principper, der tager udgangspunkt i FN Global Compacts ti principper om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

Komplet liste
Se den komplette deltagerliste findes på www.grakom.dk
Bemærk, hvordan LaserTryk.dk var første virksomhed til at tilmelde sig.

Støt brysterme

Lyserød lørdag siden 2016.

Siden 2016 har LaserTryk.dk årligt støttet brystkræftsagen Lyserød lørdag, der er en del af STØT BRYSTERNE. Lyserød lørdag er en årlig landsdækkende aktivitet, hvor frivillige og erhvervslivet bakker op om kampen mod brystkræft.
Se diplom, 2021.

Vil du også støtte?
Hos LaserTryk.dk kan du som kunde også bidrage med støtten. I forbindelse med fx lyserød lørdag har LaserTryk.dk nemlig vilde kampagnepriser, hvor hver ordre udløser en donering betalt af LaserTryk.dk.
Du kan sikre at du modtager vores støtte-kampagner ved at tilmelde dig vores email-service her.

Organdonation

Vores "tag-stilling-projekt" gav landsdækkende omtale.

Da vi i november 2014 fandt ud af, at vores kollega Maria Wagtmann havde haft organdonation tæt inde på livet, kom vi til at tale om, at vi burde kunne gøre en forskel med den enorme kontaktflade vi har hos LaserTryk.dk. Vi ekspederer jo tusindvis af ordrer hver uge, og på den måde er vi i kontakt med rigtig mange mennesker.

Upolitisk postkort
I samarbejde med Transplantation.dk fik vi udarbejdet et "upolitisk postkort", hvor vi hverken opfordrer til den ene eller anden beslutning, blot at der tages stilling. Som vi skriver: "Alle beslutninger er bedre end ingen beslutning".

50.000 stk. neutrale postkort omdelt
Projektet tog hurtigt fart, og vi fik lagt de 50.000 postkort i vores pakkeforsendelser. Næste fase blev at få aktiveret vores netværk, så endnu flere postkort kunne blive omdelt. Adskillige idrætsforeninger og webshops meldte sig på banen til at hjælpe med omdelingen af postkortene, som i øvrigt er neutrale uden vores logo.

Positiv modtagelse
Projektet har været en stor succes, og Jan Rishave, formand for organisationen Oplysning om Organdonation har været begejstret over, at en privat virksomhed på egen hånd tager initiativ til sådan et tiltag. Vores egen Maria Wagtmann sagde til os:

"Jeg er meget glad for og stolt over, at min arbejdsplads nu sætter denne kampagne i gang, og jeg synes, alle burde tage stilling".

Organdonation kort
Læs kortet

LaserTryk.dk og musikken

Vi har en lang tradition for at samarbejde med landets spillesteder og festivaler.

Win-win
Vi støtter kulturen, samtidig med, at vi får eksponering over for vores kunder, som ofte er flittige koncertgængere, ren win-win.

Musikfestivaler logoer


Sponsorat af tidl. kollega (og raptalent).


Queen Machine, minikoncert i frokostpausen.


Vi har i en årrække haft et tæt samarbejde med Per Vers, en af landets mest anmelderroste rappere. maj 2014 tilbød vi vores kunder et gratis eksemplar af Pers nye album DNA.

Hoptimist til Northside Festival

Den lille Hoptimist, som vi lavede til Northside Festival. Den blev brugt som en gave til de optrædende kunstnere, som et godt minde om den specielle festival.

Mangfoldig arbejdsplads

Hos LaserTryk.dk er der plads til alle.

Hos LaserTryk.dk er vi noget af en broget forsamling, sagt i ordets mest positive mening.

Flere end 20 nationer
Flere end 20 forskellige nationer er repræsenteret, hvilket giver en fantastisk mangfoldighed og dynamik i dagligdagen.

Personale fra
Marokko, Grønland, Sydkorea, Rusland, Polen, Rumænien, Norge, Sverige, Tyrkiet, USA, Frankrig, Palæstina, Indien, Tyskland, Schweiz, Somalia, Senegal, Canada, Iran, Island og Danmark.

CSR-ambassadører
Vi har udnævnt alle medarbejdere til CSR-ambassadører og udarbejdet en intern CSR-folder som informerer dem om vores værdier og CSR-politik. Vi håber således, at de vil hjælpe med at sprede det positive budskab.

Julefrokost 2018
Julefrokost 2018

FSC®-certificeret trykkeri

LaserTryk.dk er FSC®-certificeret med licens kode FSC®-C010493.

FSC® logo

FSC®-mærkning af en tryksag sikrer, at papiret stammer fra bæredygtigt skovbrug og andre kontrollerede materialer, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. Se certifikat.

FSC®-certificeret papir skal indkøbes separat og forskellige procedurer skal overholdes. I den forbindelse kan der opstå længere leveringstid og FSC®-mærkning er derfor ikke mulig, hvis du ønsker at bestille med eksprestryk.

FSC®-certificering af en tryksag koster 2 % af salgsprisen, minimum 800 kr. Kontakt Charlotte Clausen på cc@lasertryk.dk eller tlf. +45 86 750 033, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker FSC®-mærkning på din trykopgave.

Du kan se vores FSC®-guide her.

Platinsponsor for Team Rynkeby

Hvert år cykler Team Rynkeby til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og LaserTryk.dk er ”med på holdet” som platinsponsor. Det betyder at vi sponsorerer over 100.000 kr. til det gode formål.

Team Rynkeby Børnecancerfonden

Chefen i cykelshorts
Esben Mols, direktør af LaserTryk.dk, hopper selv i cykelshortsene. Han cykler med Team Østjylland og yder en ekstra indsats for at samle flere penge ind til Børnecancerfonden.

Gratis foredrag
For at få flere sponsorer tilbyder Esben Mols sin egen tid og ekspertise. Han tilbyder nemlig to timers foredrag eller sparring med dig og din virksomhed, når du tilmelder dig et guldsponsorat til Team Østjylland.

Foredrag med støtte til Afrika

I august 2023 havde vi fornøjelsen af et fantastisk business-foredrag af Simon Schiølin.

UNICEF

Donation til UNICEF Danmark
I forbindelse med foredraget valgte vi samtidig en velgørende pakke, hvor vi donerede 10.000 livsgivende vacciner til UNICEF Danmark.

UNICEF informerer
"Vaccination er en af de mest effektive måder at forhindre, at små børn dør.
Vi vaccinerer 45 % af verdens børn, og vi arbejder hårdt på at holde priserne på vaccinerne så langt nede som muligt, så også de fattigste lande kan være med.

Resultaterne er til at tage at føle på. Vaccination mod mæslinger har forebygget mere end 20 millioner dødsfald. I perioden 2000 til 2018 er antallet af børn under fem år, der dør af mæslinger, faldet med 73 %. Og den tidligere så frygtede sygdom polio, der kan føre til lammelser og pludselig død, er i dag næsten udryddet."

Skulpturpartner ved "Find Elefanten"

Vi er i sommeren 2024 en del af "Find elefanten – oplev Aarhus". Et projekt skabt af Psykiatrifonden i samarbejde med Wild In Art og Aarhus Kommune, som sætter fokus på psykisk sygdom og vores mentale sundhed.

Find Elefanten

Elefanten i rummet
"Find Elefanten" er en farverig, gratis og familievenlig kunstudstilling, der skaber glæde og opmærksomhed omkring mental sundhed og psykisk sygdom. Aarhus' gader prydes med unikke elefantskulpturer skabt af talentfulde kunstnere. Vi er skulpturpartner på elefanten skabt af kunstneren Björk Hijoort. Læs mere om projektet her.

Flaskepant til velgørenhed

114.000 kr. flaskepant til velgørenhed.

Hos LaserTryk.dk har vi indsamlet et pænt stort beløb i flaskepant, som vi med hjælp fra vores følgere på Facebook og i samarbejde med ”Project 1 million”, har doneret til tre forskellige velgørende formål.

De heldige modtagere af en donation på 38.063 kr. hver var:

  • TrygFondens Familiehus – Skejby Sygehus
  • Legeheltene – en del af Børneulykkesfonden
  • Organdonation - Ja tak!

TrygFondens Familiehus logo

Legeheltene logo

DM i Skills

Vi støtter grafisk tekniker uddannelsen.

LaserTryk.dk har af flere omgange støttet DM i Skills, som er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra forskellige erhvervsuddannelser.

DM i Skills

Vi hjælper med et af de værktøjer vi ved aller mest om, papiret.
Papir er med til at sikre, at de grafiske teknikere har papir nok til at vise deres skills i form af farver og tryk.

Projekt giveback

En million gratis flyers og plakater

Hvor andre virksomheder støtter velgørende projekter via tv-shows mv., har vi valgt at støtte via vores produktionsapparat.

Helt gratis
Vi lancerede derfor tilbage i 2009 "Projekt GiveBack", hvor vi årligt trykker 1 mio. flyers og 50.000 plakater til velgørende projekter uden beregning. Selv fragten betales af os.

Hundredvis af projekter
Igennem årene er det blevet til støtte til hundredvis af forskellige projekter, og det er skønt at arbejde sammen med landets mange ildsjæle.

Følg med på Facebook
facebook.com/EnMioGratisFlyers kan du se de forskellige projekter, vi støtter. Kig forbi, hvem ved, måske er der et projekt, som du også kunne tænke dig at støtte.

Læse mere om GiveBack

LaserTryk.dk og sporten

Vi støtter både lokalt og nationalt


Samarbejde med Skovbakken Squashklub


Sponsorat af VM i Herrehåndbold i Egypten, 2021


Sponsorat af VRIs U10-fodbolddrenge, nye spilledragter


LaserTryk.dk er fast inventar til DHL-Stafetten


Sponsorat af basketball klubben Bakken Bears


Sponsorat af Rasmus Sterobo fra Team Cult Energy

Xerox Premier Partner

Xerox Premier Partner logo

Xerox Premier Partner-programmet er et globalt netværk af trykkerier med speciale indenfor digitaltryk.

I netværket udveksles erfaringer og gode idéer med digitaltryk ligesom der afholdes seminarer og en stor årlig konference.

Xerox Premier Partners udpeges af Xerox og det er ikke muligt at ansøge om medlemskab.

Opslagstavle

Opslagstavlen

Forskellige projekter, store som små

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: