Bestil før kl 13 i dag ONSDAG og vi afsender i dag ?

Etiketter

Kvalitetsetiketter til halvdelen af markedsprisen. Fås i valgfri størrelse og leveres udskåret præcis efter dine ønsker, uden tillæg.

Etiketter kort fortalt:

  • Etiketter i alle størrelser og faconer
  • Syv forskellige materialer
  • Gratis figurskæring af din etiket
  • Deadline: Torsdag kl. 8.00 - afsendes følgende onsdag ?

Etiketter med tryk er klistermærker, der bliver laserskårne, og kan dermed se præcist ud, som du ønsker. Stort set alle former er mulige, og lad os være ærlige: selvom en simpel, firkantet etiket kan være god nok i nogle tilfælde, så virker en der er udskåret, skinnende og kreativ, bare meget mere professionel og tiltrækkende.

Få etiketter formet som dit logo, eller et fedt motiv, der passer til dit produkt. Etiketter med tryk kan nemt og lynhurtigt klistres på dine pakker eller emballage og give dem ekstra blikfang.

Prøv klistermærkevælgeren, hvis du er i tvivl om dit medievalg, når du bestiller klistermærker.

Regn din pris

?
?
?
Produktionstid: 4-10 hverdage
Fragt: 1.000 stk. etiketter 70x38 mm koster 75 kr. i fragt
Klik direkte på prisen for at bestille

Mere Information om etiketter med tryk

Mange forskellige anvendelsesmuligheder
Hvad kan du bruge etiketter med tryk til? Naturligvis kan de være reklame. De kan også bruges til at sætte dit logo på dine pakker eller produkter, men også på reklamegaver, på vinflasker, på goodie bags, plastikkopper og meget mere. Etiketter med tryk kommer enten på rulle, eller vi kan skære rullen op i små ark, som bliver pakket i plastikposer. Skal du uddele dine etiketter enkeltvis, er det en god idé at vælge ark. Skal de derimod sættes på kuverter, pakker eller produkter i stor stil, er en rulle typisk nemmere at håndtere.

Kanten af dine laserskårne etiketter
Etiketter med sort eller mørk baggrund, kan have en hvid kant, da stans/skæring af etiketten udføres med en laser, der skærer i en skæv vinkel. Det betyder, at dine etiketter kan have en synlig kant af det valgte medie på ca. 1 mm.

Etiketter er perfekte til store oplag - her får du altid den allerbedste pris!
Hvis du kun skal bruge en mindre mængde etiketter med tryk (typisk under 1.000 stk.), bør du overveje etiketter i labelkasser eller figurskårne klistermærker i stedet for. Opstartsomkostningerne er lavere, og du vil typisk opnå en billigere pris. Du skal dog være opmærksom på, at mulighederne ikke helt er de samme, så husk lige at læse alt grundigt igennem. Ønsker du derimod mange etiketter i sjove former eller på specielle, skinnende materialer, så er etiketter på rulle det helt oplagte valg. Her får du topkvalitet til en super god pris.

FREMSTÅ PROFESSIONEL MED ETIKETTER FRA LASERTRYK.DK

Etiketter med eget tryk er en kraftfuld måde at markedsføre dit brand på, da de kan bruges på en lang række forskellige produkter og i mange situationer. Hos LaserTryk.dk kan vi trykke etiketter, der er tilpasset præcis dine ønsker og behov. De ser ikke bare brandgodt ud, men skiller dig også ud fra dine konkurrenter.

Etiketter giver et poleret og ensartet indtryk, hvilket fremtræder professionelt, hvad end de sidder på dine indpakninger, på dine produkter i din butik eller deles ud til dine besøgende i forbindelse med events.

Der er flere grunde til, at etiketter fra LaserTryk.dk er effektive. For det første kan de hjælpe med at skabe genkendelighed og brandbevidsthed for din virksomhed. Hvis du bruger dit eget logo, design eller lignende på dine etiketter, kan dine kunder eller øvrige modtagere på den måde hurtigt genkende dit brand og det skaber tillid til dig og din virksomhed. Netop det er afgørende for, om din virksomhed udlever sit fulde potentiale.

ETIKETTER DER HOLDER TIL LIDT AF HVERT

Når det kommer til etiketter, ved vi, at de skal kunne klare forskellige udfordringer og opgaver. Vores udvalg af etiketter er designet til at holde til lidt af hvert, uanset om det er i en travl erhvervsmæssig sammenhæng eller i dagligdagens brug derhjemme.

Vores etiketter er udskåret med præcision og trykt med de bedste materialer for at sikre, at de er holdbare og modstandsdygtige. De kan klare alt fra at blive udsat for vand og fugtighed til temperatursvingninger og slid, uden at miste farve eller klæbeevne. Det gør dem ideelle til en lang række formål, såsom produktmærkning, adresseetiketter, opmærkning af opbevaringskasser, og meget mere.

Vi tilbyder et bredt udvalg af størrelser, former og materialer, så du kan finde de helt rigtige etiketter til din specifikke opgave. I menuen ovenfor er det nemt at klikke sine præferencer af, så du kan få præcis den slags etiketter med tryk, du drømmer om.

FÅ DANMARKS LAVESTE PRISER PÅ ETIKETTER

Selvom kvaliteten på vores etiketter altid er høj, behøver det ikke at komme med en høj pris. Faktisk kan vi omvendt garantere, at du altid finder Danmarks laveste priser på etiketter med tryk lige her hos Lasertryk. Vi har således prisgaranti, og det sikrer, at du altid kan få den laveste pris hos os. Hvis du - mod forventning - støder på en lavere pris hos en konkurrent, så matcher vi prisen med det samme. Og som tak for hjælpen kvitterer vi med en tur i biffen.

Med vores smarte prisberegner kan du hurtigt udregne, hvad dine ønskede etiketter vil koste dig. Jo flere du køber, jo lavere bliver stykprisen.

ETIKKER OG DE MANGE FORMÅL

Hos Lasertryk tilbyder vi etiketter til nærmest alle formål, og en etiket kan virkelig bruges på mange forskellige måder. Udover at erhvervslivet kan bruge etiketter med tryk til f.eks. branding, organisering og produktmærkning, tilbyder etiketter også mange smarte løsninger til privaten.

Her kan de ligeledes bruges til organisering, men etiketterne kan også bruges, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af gaveindpakningen. Eller hvis du har lavet et stort parti hjemmesyltede rødbeder eller hvis du har lavet lækker saft eller cider, kan du også gøre lidt ekstra ud af det og påføre dem dine specialdesignede etiketter med tryk.

Uanset hvilket formål dine etiketter skal tjene, kan du være sikker på, at du altid finder dem til en lav pris - og af altid høj kvalitet - lige her hos Lasertryk.

ETIKETTER SOM EN ØKONOMISK LØSNING

Fordelene ved etiketter med eget tryk er mange. Udover at de øger din brandbevidsthed, er etiketter med eget tryk også et økonomisk redskab i værktøjskassen indenfor markedsføring, da de er forholdsvist billige sammenlignet med andre reklameartikler. Hvis du eksempelvis har brug for et mindre antal etiketter i forbindelse med en kampagne eller en specifik begivenhed, er etiketter et perfekt valg, da de netop er prisvenlige og let kan bruges i næsten alle situationer.

Etiketter kan kort sagt være en af de mest kraftfulde og økonomiske måder at øge din synlighed og styrke dit brand på. Hvis etiketter ikke er præcis det produkt, du leder efter, tilbyder LaserTryk.dk også en lang række af andre produkter, du kan bruge i forbindelse med din markedsføring, såsom klistermærker, emballage, æsker og meget mere.

Spørgsmål og svar om etiketter

Kan etiketter bruges på fødevarer?

Vores etiketter er godkendt til påsætning på fødevareemballage, men de må ikke være i direkte kontakt med fødevaren.

Hvad er forskellen på rulle eller ark?

Vi leverer på enten rulle eller ark. Ved ark opskæres rullen og etiketterne leveres i små løsark.

Kan jeg få etiketter med tryk på begge sider?

Ja, det kan du sagtens. Tjek i stedet vores standard klistermærker, hvor du kan vælge med tryk på begge sider.

Kan man skrive på etiketter?

Etiketter er ikke egnet til at skrive på, med mindre det er med en permanent tusch.

Hvor meget margin skal der være til beskæring?

Vi anbefaler 2 mm margin mellem stansen og etikettens indhold/tekst for at sikre, at det ikke bliver beskåret.

Hvordan laver jeg trykfiler?

Læs vores vejledning til trykfiler her eller brug en af vores gratis skabeloner.

Hvor kan mine etiketter monteres?

Klistermærker bør monteres når overfladen (bilen, gulvet, vinduet mv.) er stuetemperatur + rengjort for snavs.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Mathilda Froberg
Mathilda Froberg
+45 69 147 639

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder etiketter.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Bestilling af

Nedenfor oplyses afsendelsesdato. Valg af produktionstid er udelukkende for produktion. Hertil skal leveringstid tillægges. Læs mere om levering.
Vær opmærksom på, at hvis der indtastes info i bemærkningsfeltet eller filer ikke er trykklare, kan det forlænge afsendelsesdato.

Vælg produktionstid
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Under- eller overlevering
LaserTryk.dk forbeholder sig ret til at under-/overlevere med op mod 10 % af det bestilte oplag.
Ved under-/overlevering af bøger reguleres faktura efter faktisk leverede antal til den stykpris, der er angivet i ordrebekræftelsen.
OBS vedr. figurskåret Magic Grip Nano Foil
Magic Grip Nano Foil leveres enkeltvis og uden applikations tape, så montering bliver manuelt af hver del/element.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej,

Vi har nu afsendt tilbud.

Ønsker du at bestille tryksagen, er der i mailen et direkte link, hvor du kan afgive bestilling med få klik. Du er selvfølgelig også velkommen til at besvare mailen med din trykfil(er), hvis det er nemmere for dig.

Har du brug for yderligere information, sidder vi klar til at hjælpe på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Med venlig hilsen
Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.

Hej,

UPS - noget er gået galt - og mailen er ikke nået frem.

Det beklager vi - og du bedes kontakte kundeservice, som gerne regner en pris til dig.

Vi træffes på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Vi beklager din ulejlighed.

Med venlig hilsen
Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26
8200 Aarhus N