Bestil i dag SØNDAG og vi afsender mandag ?

Hæfter

Hæfter i store og små oplag er perfekte som fx foreningsblade, manualer, kirkeblade mv.

Hæfter kort fortalt

  • Topkvalitet med farvetryk på begge sider.
  • Fra 90 g til kraftigt 200 g papir.
  • Offsettryk + vandlak .

Hæfter og brochurer kan bruges som produktkataloger, prislister, manualer, klubblade, kirkeblade og meget mere.

LaserTryk.dk har altid lagt stor vægt på miljørigtig produktion, og derfor er stort set alle vores papirtyper til hæfter selvfølgelig svanemærkede.

Husk, at vi kan kuvertere og sende din Direct Mail. Se hvordan her.

Regn din pris

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
Beregn
Produktionstid: 3-8 hverdage (eller 24 timer)
Fragt: 1.000 stk. A5, 8 sider koster 115
Skal din tryksag distribueres til flere adresser, så se her eller kontakt os på info@lasertryk.dk
Klik direkte på prisen for at bestille
100 stk.200 stk.500 stk.700 stk.1.000 stk.
90g Offsetpapir 93961.39762.77163.68665.0606
120g Offsetpapir 1.46312.28714.77815.57126.0612
200g Offsetpapir 1.55812.47215.23916.19726.8972
130g Silk-papir 1.47012.29913.90334.64334.9103
170g Silk-papir 1.51312.38414.10834.99635.2613
115g Mat-bestrøget (G-Print) 95561.42962.85163.79965.2206
170g Mat-bestrøget (G-Print) 1.02061.55863.17064.24465.8566
110g genbrugspapir 98861.49363.01064.02165.5376
135g Genbrugspapir 1.57012.49715.29716.30327.0372
170g Genbrugspapir 1.63112.61815.60416.72627.6012

Mere om hæfter og brochurer

Hæfter

Hæfter og brochurer er essentielle kommunikationsværktøjer i mange virksomheder og organisationer, og deres anvendelsesmuligheder er næsten uendelige. Fra at fungere som detaljerede produktkataloger, der visuelt præsenterer varer eller tjenester, til at agere som informative prislister, der hjælper kunder med at træffe købsbeslutninger, er deres potentiale omfattende. De er også ideelle til brug som manualer, der giver trin-for-trin vejledninger eller dybdegående information om komplekse emner, hvilket gør dem uundværlige i tekniske eller specialiserede industrier.

Hos Lasertryk forstår vi betydningen af hæfter og brochurer og er dedikerede til at hjælpe dig med at realisere dit projekts fulde potentiale. Uanset om du har brug for et lille oplag af brochurer til en lokal begivenhed eller et stort antal hæfter til en international konference, står vi klar til at levere produkter af høj kvalitet, der effektivt kommunikerer dit budskab.

Tag det første skridt mod at styrke din kommunikation med professionelt trykte hæfter og brochurer fra Lasertryk.

Hæfter og brochurer kan være mange ting
Mange kalder hæfter for foldere, men dette er faktisk forkert. En folder består altid kun af ét stykke papir. Et hæfte derimod laves af flere ark papir, der er falset og hæftet i ryggen (med en eller flere hæfteklammer), og kan indeholde mellem 8 og 80 sider. Hæfter & brochurer tryk kan bruges som produktkataloger, prislister, manualer, klubblade, kirkeblade og meget mere.

Husk miljøet: Miljøvenligt tryk af hæfter og brochurer
Det har aldrig været vigtigere at passe på miljøet. Selvom menneskeheden har vidst, at der skal ske noget for at skåne vores planet, er der bare ikke sket nok de sidste mange årtier. Det er først nu, at mange for alvor kan se, at det ikke bare er snak. LaserTryk.dk har lige fra starten lagt stor vægt på miljørigtig produktion, og derfor er alle vores papirtyper svanemærkede. På den måde ved du, at du har gjort hvad du kan for at skåne miljøet, når du får trykt dine hæfter. Du kan desuden vælge at CO2-kompensere din tryksag (tilvalg i løbet af bestillingsprocessen).

Hvilken papirtype skal jeg vælge til mit hæfte?
I de fleste tilfælde er det bedst og billigst at gå efter de grønne priser i prisskemaet, og få hæfter & brochurer tryk på silk-papir. Silk er glat, semimat i overfladen og engang bestrøget for optimal farveintensitet. Skal siderne i dit hæfte være helt ubestrøgede, og dermed så matte som muligt (f.eks. når man skal kunne skrive på dem med blyant eller kuglepen), så vælg offsetpapir. Overfladen på offsetpapir ligner lidt det typiske printerpapir. Skal det være helt rustikt, kan vi også tilbyde Cyclus, der er klorfrit og fremstillet af 100 % genbrugspapir. Cyclus er ikke helt hvidt, men har en lysegrå tone, og er ligeledes egnet til at skrive på med f.eks. blyanter. Husk, at de hvide områder i en trykfil fremstår i papirets farve.

Mange sider og square-fold (skal dine hæfter have en ryg?)
Hvad er square-fold egentlig for noget? På billedet kan du se forskellen mellem almindelige hæfter, og hæfter der har fået en tur igennem vores square-fold maskine. Den tager hæftet, og presser ryggen sammen i en firkantet form, så det får en slags ryg. Det ligger også mere fladt, så især når du har mange sider, kan det se lidt pænere ud. Du skal dog huske, at man kun former et hæfte, og at der ikke er tale om en ægte ryg du kan sætte en tekst på. Ønsker du en rygtekst, bør du bestille dine hæfter & brochurer tryk som en limbundet bog i stedet for. Dette giver også mening, når du har flere end 80 sider, og nogle gange færre.

OBS! Tykke hæfter kan flosse
Hæfter over 32 sider, kan få en lille flosse øverst el. nederst i ryggen, især ved squarefold.
Forklaringen er, at når kniven skærer, så drejer hjørnet sig en lille smule og den vil flå kanten af, det kan vi desværre ikke lave anderledes. Jo tykkere hæfte jo større problem. Især hvis det skal squarefoldes bagefter. For er hjørnet i forvejen lidt flosset, bliver det værre, når det hjul i squarefold maskinen presser sig ind i ryggen på hæftet. Se eksempel.

STYRK DINE KUNDERS TILLID TIL DIG MED HÆFTER

Hæfter fra LaserTryk.dk er en effektiv og økonomisk måde at promovere dit brand, dine produkter eller tjenester på. Med hæfter kan du nå ud til din målgruppe på en professionel og stilfuld måde, hvor du samtidig har mulighed for at præsentere dit budskab. LaserTryk.dk tilbyder en lang række af valgmuligheder inden for hæfter, hvor du har rig mulighed for at udfolde din kreativitet, så dine hæfter lever op til dine ønsker og behov.

Hæfter fra LaserTryk.dk kan hjælpe dig med at skabe en positiv kundeoplevelse og øge dine kunders brandbevidsthed. De kan bruges til at give potentielle kunder mere information om dine produkter eller tjenester og kan også bruges til at præsentere dit brand og dets værdier i detaljer. Samtidig kan hæfter give dine modtagere et eksklusivt og professionelt indtryk, hvilket kan styrke deres tillid til din virksomhed og dit brand. Hæfter kan bidrage til at sikre, at du skiller dig ud fra dine konkurrenter, hvilket giver dit brand en stærkere position i markedet.

HURTIG PRISBEREGNING PÅ TRYK AF HÆFTER

Når du skal have trykt hæfter eller brochurer, er det vigtigt, at du hurtigt og nemt kan få et overblik over omkostningerne. Med vores intuitive prisberegner tilbyder vi netop denne bekvemmelighed. Uanset om du planlægger at producere omfattende produktkataloger, informative manualer eller flotte salgsbrochurer, kan du nemt få et præcist prisestimat.

Vores system tillader dig at eksperimentere med forskellige papirtyper, oplagsstørrelser, formater, lakering og andre tilpassede funktioner, så du kan finde den perfekte balance mellem kvalitet og budget. Processen sikrer, at du kan træffe velinformerede beslutninger omkring tryk af hæfter uden at spilde tid eller ressourcer.

NÅ UD TIL DIN MÅLGRUPPE MED HÆFTER

Når du skal i gang med at designe dine hæfter, bør du overveje din målgruppe og hvilket design, der appellerer til den. Elementer som farver, billeder, grafik og tekstens ordlyd kan spille ind på dine læsers modtagelse af dine hæfter, og samtidig er det vigtigt, at alle elementerne passer til dit brand og budskab.

Du kan med fordel uddele dine hæfter på messer, til events, i din butik eller sende dem med posten sammen med dine produkter, så du kan nå ud til din målgruppe. Samtidig er det gode ved hæfter også, at de kan genbruges og læses igen og igen, da de slides langsomt.

TRYK AF HÆFTER OG BROCHURER AF ALTID HØJ KVALITET

Hos Lasertryk kan du altid være sikker på høj kvalitet, når du bestiller tryk af hæfter og brochurer. Vi er dedikerede til et konstant, højt kvalitetsniveau, fordi vi ved præcist hvor afgørende det er for at formidle dit brands image og budskab.

Derfor har vi kvaliteten i centrum, anvender kun de bedste materialer og den nyeste trykteknologi. Vores hæfter og brochurer fremstilles med en præcision, der sikrer skarpe, levende farver og klar tekst, hvilket garanterer, at hvert enkelt stykke trykmateriale, du modtager, afspejler din virksomheds professionalisme og opmærksomhed på detaljer.

Uanset om det er til produktpræsentationer, informationsdeling eller reklameformål, kan du stole på, at vores hæfter og brochurer vil imponere og engagere dine kunder.

TRYK AF HÆFTER OG BROCHURER TIL DANMARKS LAVESTE PRISER

Det vigtigste er, at den høje kvalitet ikke kommer på bekostning af prisen. Vi har arbejdet ihærdigt for at optimere vores produktionsprocesser, hvilket gør det muligt for os at tilbyde super skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Faktisk kan vi med sikkerhed sige, at vi tilbyder Danmarks laveste priser på tryk af hæfter og brochurer.

Vi har nemlig prisgaranti, hvilket vil sige, at hvis du - mod forventning - støder på en lavere pris hos en konkurrent, så matcher vi prisen med det samme. Og som tak for hjælpen kvitterer vi med en tur i biffen.

Det betyder, at du kan forvente tryk af hæfter og brochurer af høj kvalitet til en pris, der ikke overstiger dit budget, hvilket sikrer, at du får super meget værdi for pengene. Hvis hæfter ikke er det helt rette produkt, tilbyder LaserTryk.dk alternativer til hæfter, herunder foldere, kataloger, flyers og meget mere.

Spørgsmål og svar om hæfter

Hvordan skal jeg levere mine trykfiler?

Gennemgå denne PDF-tjekliste.

Hvilken papirtype skal jeg vælge?

I de fleste tilfælde er det bedst og billigst at gå efter de grønne priser i prisskemaet.

Hvor mange sider kan jeg få i mit hæfte?

Du kan maks. få 80 sider sider trykt som hæfte. har du flere sider skal du bestille dine hæfter og brochurer som en bog.

Kan jeg få flad ryg på mit hæfte?

Ja. Square-fold presser ryggen sammen i en firkantet form, så det får en slags ryg. Det ligger også mere fladt, så især når du har mange sider, kan det se lidt pænere ud. Du skal dog huske, at man kun former hæftet, og at der ikke er tale om en ægte ryg du kan sætte en tekst på. Ønsker du ryg med tekst bør du bestille dine hæfter og brochurer som en limbundet bog i stedet for. Dette giver også mening, når du har flere end 80 sider, og nogle gange færre.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Anne-Mette Rask
Anne-Mette Rask
+45 87 583 236

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder hæfter.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: