Bestil før kl 13 i morgen ONSDAG og vi afsender i morgen ?

Kataloger trykt i farve eller sort/hvid

Kataloger kan være forskellige ting, når man ser på den fysiske tryksag. Typisk er et katalog en af de to nedenstående tryksager:

Hæfter

Et hæfte består af flere ark, der foldes på midten og hæftes i ryggen. De mest anvendte formater er A5 (148 x 210 mm) og A4 (210 x 297 mm) og kan indeholde fra 8 til 64 sider.

Størrelse
Alle størrelser – også valgfrit format
Oplag
Fra 1 stk.
Medie
6 medietyper
Produktionstid
3-8 hverdage (eller 24 timer)

Hæfter

Gå til hæfter

Bøger

Hvis du ønsker en brochure med mange sider og flot finish, indbundet som et katalog, kan du med fordel vælge bøger.

Størrelse
Valgfri størrelse
Oplag
Fra 50 stk.
Medie
17 medietyper
Produktionstid
10-18 hverdage

Bøger

Gå til bøger

Mere Information om kataloger med tryk

Når du tænker på kataloger, tænker du måske på et tykt magasin fra dit nærmeste storcenter eller varehus, med flotte, glatte sider og en masse billeder i. Men et katalog kan være mange ting og have mange forskellige formål. Som du kan se foroven, tilbyder vi kataloger trykt i to forskellige afarter: bøger og hæfter.

Hæfter
Skal du bruge mere plads end en folder kan give dig, bør du overveje et hæfte. Det består af flere ark, der er foldet på midten og hæftet i ryggen, typisk med to metalklammer, nogle gange kun en. Hæfter har mindst 8 sider (to ark, foldet i midten) og kan indeholde op til 80. Har du flere end 64 sider, er det dog ofte bedre at vælge en limbundet bog i stedet, da ryggen bare bliver pænere.

Bøger
Har du mange sider, skal der stå noget på ryggen på dit katalog, eller ønsker du en speciel indbinding som hardcover eller en spiral, så skal du kigge på bøger. Du kan få kataloger tryk som en bog allerede fra 24 sider, men den kan indeholde lige så mange sider som du har brug for (næsten - grænsen ligger på omkring 800-1000 sider, alt afhængigt af den valgte papirtype).

Giv dine kunder mulighed for at gennemgå dit udvalg med kataloger

I en tid hvor den digitale verden dominerer, og hvor alt kan findes online, kan det måske virke overraskende, men et veludformet, trykt katalog er stadig en af de mest effektive måder at vise dine produkter eller tjenester frem på. LaserTryk.dk tilbyder en række katalogløsninger, der er designet til at præsentere dit brand og dine produkter eller tjenester på den bedst mulige måde.

Kataloger fra LaserTryk.dk sikrer dig og dine modtagere en håndgribelig måde at gennemgå dine produkter eller tjenester på. Kataloger giver dine kunder mulighed for at give sig god tid til at bladre dit udvalg igennem, mærke papirets kvalitet, beundre det skarpe tryk og overveje deres valg. Et veludformet katalog fra LaserTryk.dk er en invitation til at fordybe sig i dit brand.

LaserTryk.dk tager dig og dine ønsker alvorligt. Hvert aspekt af dit katalog, fra papirkvaliteten til finish og det generelle layout, har du indflydelse på, så du omhyggeligt kan vælge, hvad der repræsenterer dit brand på bedst mulige måde. Vi kan trykke dit logo, dine billeder, dine beskrivelser og andre ønsker i levende farver, der for alvor formidler dit brand og dit udvalg.

Gør indtryk med kataloger fra LaserTryk.dk

Ud over at være et effektivt salgsværktøj, er kataloger også et kraftfuldt brandingværktøj. Med dit logo og navn tydeligt vist på hver side, er hvert katalog en minimarkedsføringskampagne, der efterlader et varigt indtryk i dine modtageres sind.

Hvis du er på udkig efter en effektiv, håndgribelig måde at præsentere dine produkter eller tjenester på, er kataloger fra LaserTryk.dk det ideelle valg, da de tilmed er prisvenlige. Med vores konkurrencedygtige priser kan du præsentere dit brand på en professionel måde uden at sprænge budgettet. Hvis kataloger ikke er det, du leder efter, tilbyder LaserTryk.dk en lang række af alternative tryksager. Det gælder bl.a. flyers, brochurer, brevpapir og meget andet.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: