Bestil før kl 13 i dag TIRSDAG og vi afsender i dag ?

Plakater

Plakater i store og små oplag til når du skal reklamere for et produkt, din virksomhed, et event el.lign.
Plakater kort fortalt
  • Plakater i alle størrelser
  • 14 forskellige papir- og plasttyper
  • Svanemærket tryksag ?
  • Webløsning til dig, der videresælger plakater - se mere

Se hvordan vi trykker plakater i storformat her.

Plakater er nok den mest simple og fleksible tryksag ved siden af løsblade/flyers, dog med den afgørende forskel, at plakat tryk kan være meget store.

Eksklusivt hos LaserTryk.dk kan dine plakater digitaltrykkes i offsetkvalitet helt op til formatet 50 x 70 cm.
Det sikrer dig topkvalitet til knivskarpe priser!

Regn din pris

Produktionstid: 2-7 hverdage (eller 24 timer)
Fragt: 250 stk A2 plakater koster 95 kr. i fragt
Klik direkte på prisen for at bestille

Yderligere information om plakater med tryk

Hvilken papirtype skal jeg vælge?
I de fleste tilfælde kan du roligt vælge vores standard-papirtype, som hedder 170g Silk. Papiret er bestrøget og semimat i overfladen, for at sikre en optimal farvegengivelse uden at skinne for meget. Den tilbydes også i vores puljetryk, så samtidig med den fantastiske kvalitet, får du også en rigtig god pris. Skal dine plakattryk have en helt mat og lidt ru overflade, kan du vælge offsetpapir, men bemærk, at farverne kan se lidt mindre lysende ud. Fotosatin-papir tilbydes kun som storformatstryk og bruges ved mindre oplag, når trykkvaliteten og detaljerne skal være i top.

Hvor holdbare er plakaterne, og kan de hænge udenfor i regnvejr?
Vores plakattryk er ikke kun lysbestandigt, men også vandfast - selve papiret er det dog ikke. Dette betyder, at dine plakater godt kan holde til nogle dråber vand eller en dag med tåge, men hænger de udenfor i regnvejr, vil materialet begynde at gå i stykker. Offsetpapir er desuden mere skrøbeligt end Silk, da det har en ubestrøget overflade og derfor hurtigt optager vand. Skal dine plakater være vandfaste, kan du bestille dem på syntetisk papir. Syntetisk papir tilbydes som udgangspunkt kun til storformatstryk, og det er i virkeligheden et plastikmateriale.

Plakater fra Lasertryk - Udtryk din kunstneriske sans

Hvis I som virksomhed, kunstner eller organisation vil skille jer ud, er plakater et fantastisk og kreativt redskab. Med plakater kan I formidle kunst, jeres produkt, event eller profilere jeres virksomhed til et bredt publikum for få penge. Hvad end det er til et menneskefyldt event, på en summende gade eller du ønsker din kunst trykt, tilbyder vi plakater tilpasset efter netop jeres ønsker og behov.

Plakater er et prisvenligt, men effektivt redskab indenfor reklamering. De kan let udskiftes, transporteres og opsættes på forskellige måder og mange steder, hvilket gør dem meget fleksible. De kan levere et stærkt visuel indtryk hos modtageren, fordi man på plakater kan arbejde med iøjnefaldende grafik og letlæselig tekst. Samtidig kan plakater let tilpasses efter den ønskede målgruppe både gennem arbejdet med plakatens design samt hvor den opsættes henne, hvilket gør dem utroligt virkningsfulde.

Væk jeres brands unikke udtryk til live via plakater

Løft jeres brands visuelle udtryk med en flot og stilren plakat. Plakater er simple, men kan have stor betydning for kendskabet til jeres brand. Vi hjælper jer med at skabe jeres helt egen unikke plakat til fornuftige priser, der afspejler jeres brands stil og personlighed.

Hvad end I har i tankerne, tilbyder vi plakater i alle størrelser, i både store og små oplag og i et bredt udvalg af papir- og plasttyper. Vores plakater er ideelle til store virksomheder og organisationer som små, fordi vi vægter kvaliteten højt og samtidig holder priserne nede. Vi tilbyder jer den nødvendige ekspertise, så I føler jer trygge, når I bestiller plakater fra os.

Vi tilbyder også alternativer til plakater såsom bannere, flag, beachflag og flere forskellige typer af skilte. Med vores produkter kan I vække jeres brand til live og sikre en stærk, visuel profil, som besøgende eller kunder husker.

Skab synlighed med plakater fra LaserTryk.dk

Ønsker du at få dit budskab ud til en bred målgruppe? Uanset om det drejer sig om en oplysningskampagne, et produkttilbud eller en kommende begivenhed, så er plakater det ideelle valg for at sikre, at dit budskab bliver set. Hos LaserTryk.dk er vi specialister i at producere tryksager, der kan fange andres opmærksomhed. Vi er klar over, at hvert budskab er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, så du kan få lige nøjagtig den plakat, der passer til din virksomhed og dit budskab.

Plakater har en umiskendelig kraft til at skabe synlighed. De kan placeres strategisk i områder med meget trafik, hvor de kan blive set af et stort antal mennesker. Det betyder, at dit budskab har mulighed for at nå ud til et meget bredt publikum. Uanset om det er i et indkøbscenter, på en udstilling, i en forretning eller på en gade, er plakater fra LaserTryk.dk en effektiv måde at få dit budskab ud på.

LaserTryk.dk tilbyder kvalitetsplakater, der holder

Vores plakater er trykt i høj kvalitet med levende farver og skarpe detaljer. Vi bruger holdbart og slidstærkt papir, der sikrer, at dine plakater ser godt ud længe efter, at de er blevet trykt. Med vores trykteknologi kan vi garantere dig, at dit budskab bliver vist i bedste kvalitet.

Kom i gang med at gøre dit budskab synligt med skræddersyede plakatløsninger fra LaserTryk.dk. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at designe og producere den perfekte plakat. Hvis plakater ikke er det helt det, du går og leder efter, har LaserTryk.dk en bred vifte af andre tryksager, som du kan bruge i forbindelse med din markedsføring. Det gælder bl.a. flyers, bannere, skilte, bagvægge og en hel masse andre tryksager med kvaliteten i fokus.

Spørgsmål og svar om plakater

Hvilken papirkvalitet vil du anbefale?

Hvis det er til alm. standardbrug, anbefaler vi 170 g Silk. Hvis der ønskes en mere rustik overflade, bør du vælge offsetpapir.

Hvad er kunstplakater?

Her håndterer vi dine plakater ekstra forsigtigt, og de bliver altid sendt i plakatkasser på palle.

Kan jeg få plakater med tryk på begge sider?

Nej, så skal du vælge js@lasertryk.dk.

Kan jeg sætte Svanemærket på mine plakater?

Ja. Download Svanemærke-logo her.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Jan Sortkjær
Jan Sortkjær
+45 69 130 797

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder plakater.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Bestilling af

Nedenfor oplyses afsendelsesdato. Valg af produktionstid er udelukkende for produktion. Hertil skal leveringstid tillægges. Læs mere om levering.
Vær opmærksom på, at hvis der indtastes info i bemærkningsfeltet eller filer ikke er trykklare, kan det forlænge afsendelsesdato.

Vælg produktionstid
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Afsendt til tiden - eller gratis
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.
Under- eller overlevering
LaserTryk.dk forbeholder sig ret til at under-/overlevere med op mod 10 % af det bestilte oplag.
Ved under-/overlevering af bøger reguleres faktura efter faktisk leverede antal til den stykpris, der er angivet i ordrebekræftelsen.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej,

Vi har nu afsendt tilbud.

Ønsker du at bestille tryksagen, er der i mailen et direkte link, hvor du kan afgive bestilling med få klik. Du er selvfølgelig også velkommen til at besvare mailen med din trykfil(er), hvis det er nemmere for dig.

Har du brug for yderligere information, sidder vi klar til at hjælpe på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Med venlig hilsen
Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.

Hej,

UPS - noget er gået galt - og mailen er ikke nået frem.

Det beklager vi - og du bedes kontakte kundeservice, som gerne regner en pris til dig.

Vi træffes på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Vi beklager din ulejlighed.


Med venlig hilsen

Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.