Bestil før kl 13 i morgen MANDAG og vi afsender i morgen ?

Plakater

Plakater i store og små oplag til når du skal reklamere for et produkt, din virksomhed, et event eller lignende.
Plakater kort fortalt
  • Plakater i alle størrelser
  • 14 forskellige papir- og plasttyper
  • Svanemærket tryksag ?
  • Webløsning til dig, der videresælger plakater - se mere

Se hvordan vi trykker plakater i storformat her.

Plakater er nok den mest simple og fleksible tryksag ved siden af løsblade/flyers, dog med den afgørende forskel, at plakat tryk kan være meget store.

Eksklusivt hos LaserTryk.dk kan dine plakater digitaltrykkes i offsetkvalitet helt op til formatet 50 x 70 cm. Det sikrer dig topkvalitet til knivskarpe priser!

Regn din pris

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
Beregn
Produktionstid: 2-7 hverdage (eller 24 timer)
Fragt: 250 stk A2 plakater koster 95 kr. i fragt
Klik direkte på prisen for at bestille
100 stk.250 stk.500 stk.750 stk.1.000 stk.2.500 stk.
170g Silk-papir 581193211.50532.09232.67534.4622
250g Silk-papir 63911.07211.77732.49733.21635.7292
190g satin fotopapir 3.70648.8174Tryk her4Tryk her4Tryk her4Tryk her4
250g Genbrugspapir 1.04111.69512.78513.87414.96218.8302

Yderligere information om plakater med tryk

Hvilken papirtype skal jeg vælge?
I de fleste tilfælde kan du roligt vælge vores standard-papirtype, som hedder 170g Silk. Papiret er bestrøget og semi-mat i overfladen, for at sikre en optimal farvegengivelse uden at skinne for meget. Den tilbydes også i vores puljetryk, så samtidig med den fantastiske kvalitet, får du også en rigtig god pris. Skal dine plakattryk have en helt mat og lidt ru overflade, kan du vælge offsetpapir, men bemærk, at farverne kan se lidt mindre lysende ud. Fotosatin-papir tilbydes kun som storformatstryk og bruges ved mindre oplag, når trykkvaliteten og detaljerne skal være i top.

Hvor holdbare er plakaterne, og kan de hænge udenfor i regnvejr?
Vores plakattryk er ikke kun lysbestandigt, men også vandfast - selve papiret er det dog ikke. Dette betyder, at dine plakater godt kan holde til nogle dråber vand eller en dag med tåge, men hænger de udenfor i regnvejr, vil materialet begynde at gå i stykker. Offsetpapir er desuden mere skrøbeligt end Silk, da det har en ubestrøget overflade og derfor hurtigt optager vand. Skal dine plakater være vandfaste, kan du bestille dem på syntetisk papir. Syntetisk papir tilbydes som udgangspunkt kun til storformatstryk, og det er i virkeligheden et plastikmateriale.

Udtryk din kunstneriske sans med print af plakater

Hvis I som virksomhed, kunstner eller organisation vil skille jer ud, kan print af plakater udgøre et fantastisk og kreativt redskab. Med plakater kan I formidle kunst, jeres produkt, et event eller profilere jeres virksomhed til et bredt publikum for få penge. Hvad end det er til et menneskefyldt event, på en summende gade eller hvis du ønsker din kunst trykt, tilbyder vi plakater tilpasset efter netop jeres ønsker og behov.

Plakater er et prisvenligt, men effektivt redskab inden for markedsføring. De kan let udskiftes, transporteres og opsættes på forskellige måder og mange steder, hvilket gør dem meget fleksible. De kan levere et stærkt visuelt indtryk hos modtageren, fordi man på plakater kan arbejde med iøjnefaldende grafik og letlæselig tekst. Samtidig kan plakater let tilpasses efter den ønskede målgruppe både gennem arbejdet med plakatens design samt hvor den opsættes henne, hvilket gør dem utroligt virkningsfulde.

Væk jeres brands unikke udtryk til live via plakater

Løft jeres brands visuelle udtryk med en flot og stilren plakat. Plakater er simple, men kan have stor betydning for kendskabet til jeres brand. Vi hjælper jer med at skabe jeres helt egen unikke plakat til fornuftige priser, der afspejler jeres brands stil og personlighed. Hvad end I har i tankerne, tilbyder vi plakater i alle størrelser, i både store og små oplag og i et bredt udvalg af papir- og plasttyper.

Vores plakater er ideelle til store virksomheder og organisationer som små, fordi vi vægter kvaliteten højt og samtidig holder priserne nede. Vi tilbyder jer den nødvendige ekspertise, så I føler jer trygge, når I bestiller plakater fra os.

Vi tilbyder også alternativer til plakater såsom bannere, flag, beachflag og flere forskellige typer af skilte. Med vores produkter kan I vække jeres brand til live og sikre en stærk, visuel profil, som besøgende eller kunder husker.

Skab synlighed med plakater fra lasertryk.dk

Ønsker du at få dit budskab ud til en bred målgruppe? Uanset om det drejer sig om en oplysningskampagne, et produkttilbud eller en kommende begivenhed, så er plakater det ideelle valg for at sikre, at dit budskab bliver set. Hos LaserTryk.dk er vi specialister i at producere tryksager, der kan fange andres opmærksomhed. Vi er klar over, at hvert budskab er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, så du kan få lige nøjagtig den plakat, der passer til din virksomhed og dit budskab.

Plakater har en umiskendelig kraft til at skabe synlighed. De kan placeres strategisk i områder med meget trafik, hvor de kan blive set af et stort antal mennesker. Det betyder, at dit budskab har mulighed for at nå ud til et meget bredt publikum. Uanset om det er i et indkøbscenter, på en udstilling, i en forretning eller på en gade, er plakater fra LaserTryk.dk en effektiv måde at få dit budskab ud på.

Lav din egen plakat nemt og simpelt

Hos Lasertryk kan du nemt og simpelt lave din egen plakat. Det kan måske lyde som en omfattende og kompliceret proces, men det er det altså ikke hos Lasertryk. Vi har gjort det nemt og simpelt at bringe dine idéer til live, og vores platform giver dig mulighed for at lave din plakat på dine præmisser.

Hvis du allerede har lavet designet, uploader du det ganske simpelt, og så sørger vi for tryk. Men hvis du mangler lidt kreativ inspiration, har vi også et væld af skabeloner til rådighed, som kan give dig en hurtig start, ligesom du kan lade dig inspirere af tidligere kunders kreative designs.

Så uanset om du ønsker at lave din egen plakat til en begivenhed, en reklamekampagne, eller blot ønsker at dekorere med personlige kunstværker, er vores platform skabt til at opfylde dine behov. Vælg størrelsen, farverne, billeder og tekst efter din smag, og lad din kreativitet flyde frit.

Print af plakater til de altid laveste priser

Hos Lasertryk er vi bevidste om, at plakater er en fantastisk måde at formidle budskaber, dele kunstværker eller markedsføre begivenheder på, og vi ønsker at gøre det tilgængeligt for alle, uanset budget. Derfor kan du hos os altid forvente markedets laveste priser på print af plakater.

Vi har nemlig prisgaranti, som sikrer dig, at du altid får den laveste pris hos os. Hvis du - mod forventning - støder på en lavere pris på print af plakater hos en konkurrent, så matcher vi prisen med det samme. Og som tak for hjælpen kvitterer vi med en tur i biffen.

Vi vil således gerne sikre, at du får det bedste ud af dine plakat-projekter uden at bekymre dig for meget om omkostningerne. Samtidig står vores dedikerede team klar til at hjælpe dig med at opnå dine mål ved at tilbyde professionelle tryk-resultater til de laveste priser i branchen.

LASERTRYK.DK tilbyder kvalitetsplakater, der holder

Vores plakater er trykt i høj kvalitet med levende farver og skarpe detaljer. Vi bruger holdbart og slidstærkt papir, der sikrer, at dine plakater ser godt ud længe efter, at de er blevet trykt. Med vores trykteknologi kan vi garantere dig, at dit budskab bliver vist i bedste kvalitet. Kom i gang med at gøre dit budskab synligt med skræddersyede plakatløsninger fra LaserTryk.dk.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at designe og producere den perfekte plakat. Hvis plakater ikke er det helt det, du går og leder efter, har LaserTryk.dk en bred vifte af andre tryksager, som du kan bruge i forbindelse med din markedsføring. Det gælder bl.a. flyers, bannere, skilte, bagvægge og en hel masse andre tryksager med kvaliteten i fokus.

Spørgsmål og svar om plakater

Hvilken papirkvalitet vil du anbefale?

Hvis det er til alm. standardbrug, anbefaler vi 170 g Silk. Hvis der ønskes en mere rustik overflade, bør du vælge offsetpapir.

Hvad er kunstplakater?

Her håndterer vi dine plakater ekstra forsigtigt, og de bliver altid sendt i plakatkasser på palle.

Kan jeg få plakater med tryk på begge sider?

Nej, så skal du vælge løsblade/flyers.

Hvorfor forsvinder flere papirkvaliteter, når jeg vælger valgfri størrelse?

Hvis dit format er under 70 x 100 cm kan du vælge flere papirtyper.
Formater over 70 x 100 cm produceres i storformat, hvor papirudvalget er mindre.

Kan jeg få plakater trykt med PANTONE-farver?

Ja, spørg om muligheder og priser hos din rådgiver eller vores produktekspert Jan Sortkjær på js@lasertryk.dk.

Kan jeg sætte Svanemærket på mine plakater?

Ja. Download Svanemærke-logo her.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Jan Sortkjær
Jan Sortkjær
+45 69 130 797

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder plakater.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: