Bestil før kl 13 i morgen ONSDAG og vi afsender i morgen ?

Postkort

Postkort bruges ikke alene som postkort – de er også perfekte som gavekort, invitationer, annoncering af events mv.

Postkort kort fortalt:

  • Standard postkort eller foldede postkort (4-sidet)
  • Mulighed for eksklusive premium effekter
  • Kraftigt 260g Chromokarton

Et rigtigt postkort i postkassen har langt højere værdi end en email – især i den digitale verden, som vi lever i i dag. Postkassen har nemlig aldrig været mere tom, derfor får dine postkort langt mere opmærksomhed.

Regn din pris

Grønne priser: Bemærk, at de billige grønne priser er vores puljetryk.
Produktionstid: 3 hverdage (eller 48 timer)
Fragt: 4.000 stk. A5-postkort koster 115 kr. i fragt
Priserne er, inkl. opstart, efterbehandling, beskæring og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille
Type1.2001.3001.4001.5002.0002.5003.0004.000
4+0 (Ingen tryk på bagsiden) ?83538583881390431.02231.13931.25831.4953
4+4 (farvetryk på begge sider) ?944397531.00831.03431.20531.35531.47431.5133
4+1 (sort/hvid på bagsiden) ?944397531.00831.03431.20531.35531.47431.5133

Mere information om postkort med tryk

Postkort

Hvornår burde du vælge postkort med tryk?
Et rigtigt postkort får man ikke så tit, og derfor er det noget særligt og noget man husker og sætter pris på. Det viser, at nogen har tænkt på dig.

Tilbyder din virksomhed oplevelser? Lad dine kunder dele dem!
Måske udlejer du både eller cykler. Måske har du en restaurant med en speciel legeplads, eller måske serverer du meget flot arrangeret mad. Uanset hvad oplevelsen er, elsker folk at dele de ting de har nydt, og med postkort tryk kan du nemt opfordre dine kunder til at gøre det på den gammeldags måde. Du kan naturligvis sælge dine postkort, men du kan også overrække gæsterne et par stykker, når de får regningen eller tjekker ud. Måske vil de ikke sende dem ud, men de fleste vil i det mindste tage dem med hjem og vise dem til venner og familie.

Husk at dit postkort skal være sobert og flot, ellers vil dine kunder og besøgende ikke bruge det
Vi lever i spam- og marketing-tidsalderen, og alt for mange steder bliver man bombareret med reklame i forvejen. Husk derfor at designe dine postkort tryk på en diskret måde, ellers vil kunderne ikke bruge dem. Sørg for, at forsiden er flot og fri for reklame. På bagsiden skal den største del være reserveret til kundens tekst og en adresse, så dine kontaktoplysninger, dit logo og en hilsen fra din virksomhed skal være forholdsvist små og neutrale. Det er billedet på forsiden der skal overbevise modtageren - så vil de nemlig selv vende kortet om, for at finde ud af, hvor det er og hvad motivet viser.

Også til sæsonbaserede hilsner og events
Postkort tryk kan bruges i stedet for en flyer, hvis man ønsker et lidt mere eksklusivt eller formelt produkt. En invitation til en teateraften, en balletopvisning eller et klassisk koncert vil man måske hellere sende som et flot foldekort, frem for en standard flyer. Det samme gælder hilsner man sender ud til kunder og leverandører i forbindelse med fester og fødselsdage.

STYRK DIN VIRKSOMHEDS BRAND MED PERSONLIGGJORTE POSTKORT

Personliggjorte postkort fra LaserTryk.dk er en fantastisk kreativ måde for virksomheder at opbygge og styrke forholdet til deres kunder og samtidig markedsføre deres produkter og tjenester. Ved at tilbyde dine kunder personliggjorte postkort, der kan bruges til at sende en besked eller hilsen til deres venner og familie, kan du udvide din rækkevidde og nå ud til potentielle nye kunder og andre mennesker end dem, du ellers normalt når ud til.

Postkort er en praktisk og omkostningseffektiv måde at markedsføre dine produkter og tjenester på, der heller ikke virker for presserende. Med en sjov og kort besked på postkortet kan du tiltrække nye kunders opmærksomhed, og motivere dem til at undersøge mere om dine tilbud på en diskret måde.

Du kan også gå skridtet videre og indsætte QR-koder eller rabatkoder for at motivere nye kunder til at foretage køb eller bookinger. Du kan også bruge postkort fra LaserTryk.dk til at opfordre dine kunder til at følge din virksomhed eller organisation på sociale medier eller dele deres oplevelser med dine produkter eller tjenester. Mulighederne er uendelige.

GIV DINE KUNDER EN OPLEVELSE MED POSTKORT

Ved brug af postkort giver du dine kunder og deres bekendte en oplevelse samtidig med, at du får reklameret for din virksomhed eller organisation. Personliggjorte postkort fra LaserTryk.dk kan også bruges til at sende en fødselsdagshilsen eller til at takke dine kunder for deres støtte og engagement. Det sender et stærkt signal om, at du værdsætter dine kunder og viser interesse for deres oplevelser med dine produkter eller tjenester. Samtidig kan de nemt sendes ud med posten til dine kunder, hvilket gør at postkort nemt kan integreres som et redskab i din eksisterende markedsføringsstrategi.

LaserTryk.dk har også en lang række af andre tryksager, du kan bruge til at markedsføre din virksomhed eller organisation med. Eksempelvis klistermærker, etiketter, flaskevand, brochurer og meget mere.

LAV INVITATIONER, TAKKEHILSNER ELLER JULEKORT MED SPECIALDESIGNEDE POSTKORT

Men det er selvfølgelig ikke kun virksomheder, der kan få glæde af vores specialdesignede postkort. Som privatperson kan det unikke og skræddersyede post nemlig også bruges til mange ting.

Det er en kreativ måde at udtrykke sig selv på, og når du står over for at planlægge en speciel begivenhed som en fødselsdag, bryllup, jubilæum eller en fest, kan specialdesignede postkort være det perfekte valg til at sende dine invitationer. Du kan tilpasse hvert postkort med billeder, temaer og farver, der matcher din begivenhed, og tilføje vigtige detaljer som dato, tid og sted. Du kan vide dig sikker på, at dine gæster vil sætte pris på dette i langt højere grad end en kedelig e-mail- eller Facebook-invitation.

På samme måde kan du bruge specialdesignede postkort, når du på bagkant af et bryllup ønsker at sende takkekort til dine gæster. Ved at tilføje personlige noter og billeder på postkortene kan du sende en dybfølt tak, der skiller sig ud.

Julekort er en anden fantastisk mulighed for at bruge specialdesignede postkort. De giver dig mulighed for at sende personlige hilsner og ønsker til dine venner og familie, og du kan vælge et juletema, der afspejler din egen unikke stil. Uanset om du ønsker at dele et smukt julefoto eller skabe et sjovt og festligt kort, er specialdesignede postkort den perfekte platform til at sprede juleglæde.

Kort sagt er der mange kreative måder at bruge specialdesignede postkort på, og uanset hvilken anledning du står overfor, står vi klar til at hjælpe med tryk af dine egne og unikke postkort.

PRINT AF POSTKORT TIL MARKEDETS LAVESTE PRISER

Uanset hvilken anledning du står overfor, kan du også være sikker på, at du får markedets laveste priser på print af specialdesignede postkort hos Lasertryk. For vi har prisgaranti, og det sikrer, at du altid kan få den laveste pris hos os. Hvis du - mod forventning - støder på en lavere pris hos en konkurrent, så matcher vi prisen med det samme. Og som tak for hjælpen kvitterer vi med en tur i biffen.

Vores smarte prisberegner gør det nemt og overskueligt for dig at beregne, hvad dine ønsker omkring størrelse, trykmetode og antal postkort kommer til at koste.

Vi tror på, at kvalitet og økonomi ikke behøver at være uforenelige faktorer, og ligegyldigt om du ønsker at sende personlige hilsner eller annoncere begivenheder, vil vores konkurrencedygtige priser sikre, at du får mest muligt ud af din investering.

Spørgsmål og svar

Hvilken papirtype trykkes postkort på?

Vi trykker på kraftig 260 g Chromokarton papir. Papiret er bestrøget (blank overflade) på den ene side og ubestrøget (ru overflade) på den anden (skrivesiden).

Kan jeg se en trykprøve?

Ja, mærk selv kvaliteten - bestil en gratis prøvepakke her.

Kan jeg bestille i valgfrit format?

Vi tilbyder en lang række af formater. Ønsker du et valgfrit format kan du med fordel gå til flyers/løsblade, hvor du kan angive dit eget format.

Hvordan designer jeg postkort?

Brug vores gratis skabeloner eller lad os hjælpe dig ?.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Anne-Mette Rask
Anne-Mette Rask
+45 87 583 236

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder postkort.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Bestilling af

Nedenfor oplyses afsendelsesdato. Valg af produktionstid er udelukkende for produktion. Hertil skal leveringstid tillægges. Læs mere om levering.
Vær opmærksom på, at hvis der indtastes info i bemærkningsfeltet eller filer ikke er trykklare, kan det forlænge afsendelsesdato.

Vælg produktionstid
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Afsendt til tiden - eller gratis
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.
Under- eller overlevering
LaserTryk.dk forbeholder sig ret til at under-/overlevere med op mod 10 % af det bestilte oplag.
Ved under-/overlevering af bøger reguleres faktura efter faktisk leverede antal til den stykpris, der er angivet i ordrebekræftelsen.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej,

Vi har nu afsendt tilbud.

Ønsker du at bestille tryksagen, er der i mailen et direkte link, hvor du kan afgive bestilling med få klik. Du er selvfølgelig også velkommen til at besvare mailen med din trykfil(er), hvis det er nemmere for dig.

Har du brug for yderligere information, sidder vi klar til at hjælpe på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Med venlig hilsen
Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.

Hej,

UPS - noget er gået galt - og mailen er ikke nået frem.

Det beklager vi - og du bedes kontakte kundeservice, som gerne regner en pris til dig.

Vi træffes på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Vi beklager din ulejlighed.


Med venlig hilsen

Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.