Bestil før kl 13 i morgen FREDAG og vi afsender i morgen ?

T-shirts med tryk

T-shirts af økologisk bomuld med tryk i 28 forskellige farver.

T-shirts kort fortalt:

  • 28 forskellige farver.
  • Mange forskellige størrelser.
  • Kvalitetstryk, der holder til + 100 vaske.

Skal du på messe, være foredragsholder, eller besøge en udstilling, så sørg for matchende t-shirts til alle deltagere.

Skal du til et motionsløb eller sportevent, kan du overveje at bruge vores løbetrøjer med tryk i stedet.

Så nemt er det!

  1. Vælg størrelse og placering af dit motiv og overfør trykfil
  2. Vi sender dig en korrektur til godkendelse
  3. Du godkender - vi trykker
Bemærk: Grafik til t-shirts skal laves som ren vektorgrafik eller som PNG med transparens.
Vi anbefaler IKKE brug af skygger i grafik til t-shirts.

Har du andre ønsker til tøj med tryk?
Hvis du har en special forespørgsel på tekstiltryk, så skriv til os på info@lasertryk.dk.

Regn din pris

Produktionstid: 7 hverdage (op til 100 stk.)
Fragt: 50 stk. t-shirts koster 95 kr.
Priserne er inkl. korrektur, opstart og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille

Her under kan du tilføje flere typer, størrelser og farver. Kun den første type tillægges en startpris.
Du vil senere i processen blive bedt om at overføre trykfil. Vores grafikere sender dig et forslag til motiv-placering.

Bemærk, at produktionstiden kan forlænges ved bestilling af mere end 100 stk.

2.365 DKK
2.055 DKK
2.055 DKK
Vælg position
Priserne er ekskl. moms, fragt og adm. gebyr på 50 DKK

Din egen T-shirt med tryk - her er hvad du bør vide

En t-shirt med tryk kan gøre meget for dit brand
Skil dig ud med en t-shirt i firmaets farver, eller brug en hvid eller sort variant, hvis arrangementet er mere formelt. Du kan sætte dit logo og dit firmanavn på, men også en slogan eller hver medarbejders navn - et genialt alternativt til navneskilte! Med kreative t-shirts vil man huske dig og din virksomhed, bare fordi I var til stede. Skal du til et motionsløb eller sportevent, kan du overveje at bruge vores løbetrøjer med tryk i stedet.

De kan maskinvaskes
Vores tryk holder til +100 omgange maskinvask ved 40 grader og med vrangen ud. Skal du stryge t-shirten, så gør det på vrangen og ikke på siden med print. Vi anbefaler ikke at komme t-shirts med tryk i tørretumbleren.

Også til privat brug - gør din ferie eller udflugterne med familien mere afslappede!
En t-shirt med tryk behøver ikke være forbeholdt specielle begivenheder. Få lavet en t-shirt til alle elever i din klasse eller i fritidsklubben, eller til alle medlemmer i foreningen eller rejseselskabet, så I nemt kan finde hinanden igen når I er undervejs. Vi tilbyder t-shirts til både kvinder, mænd og børn, og de kommer i mange forskellige farver. Kvaliteten er helt i top, og priserne meget overkommelige: Du kan f.eks. få matchende t-shirts til din familie på fem personer for under 150 kr. per t-shirt. Med en iøjenfaldende farve kan det gøre ferien eller udflugten mere afslappet, både for forældrene og børnene, fordi man altid nemt kan få øje på dem man følges ad.

Om placering af motivet på din t-shirt med tryk
Du kan få tryk på både forsiden (brystet) og bagsiden (ryggen). Trykket kan måle op til 35 x 45 cm i størrelse, og den præcise placering er helt op til dig. Du kan sende os en skitse for at vise, hvor motivet skal placeres, eller beskrive det meget nøje i kommentarfeltet. Når vi har modtaget din bestilling, vil vi vende tilbage med en korrektur til din godkendelse, dvs. der vil du kunne se hvordan t-shirten kommer til at se ud med dit tryk placeret efter dine ønsker. Vi trykker først, når du er tilfreds med korrekturen og har godkendt den.

Boost dit brand med specialdesignede t-shirts

Der er mange måder at markedsføre din virksomhed eller organisation på. T-shirts med tryk fra LaserTryk.dk er et perfekt redskab, du kan bruge til at fremme dit brand. Ikke bare er vores t-shirts komfortable og alsidige, men også effektive til at sprede din virksomhed eller organisations budskad. T-shirts med tryk er samtidig synlige og iøjnefaldende, mens de kan passe godt ind i mange forskellige situationer.

LaserTryk.dk tilbyder skræddersyede t-shirts med tryk, hvor du selv kan designe t-shirtene med dit eget logo, egen tekst eller eget billede. Det vil sige, at du kan designe dine helt egne unikke t-shirts, der passer til enhver lejlighed. Det kan øge din synlighed, udvikle dit brand og skille dig ud fra dine konkurrenter.

Blev sammenhængende med t-shirts med tryk

Ikke bare er t-shirts i sig selv praktiske og populære. En af de store fordele ved brug af t-shirts med tryk er, at de er gode til at give en sammenhængende visuel identitet blandt dem, der bærer dem. Hvis du ønsker at give dine ansatte, frivillige eller medlemmer et ensartet og professionelt udseende, kan t-shirts med tryk være en fantastisk mulighed, som andre lægger mærke til.

Hvad end du er på udkig efter t-shirts til en sportsklub, virksomhed eller en frivillig forening, er t-shirts et godt redskab til at få holdånden op og skabe en følelse af fællesskab og samhørighed på tværs af gruppen. Med t-shirts med tryk fra LaserTryk.dk har du altså mulighed for den perfekte kombination af reklame, fællesskabsfølelse og et personligt touch.

Hvis ikke t-shirts med tryk er det, du er på udkig efter, tilbyder LaserTryk.dk også et væld af andre produkter, der kan bruges til at understøtte dit brand og skabe sammenhæng i din markedsføring. Du kan med fordel undersøge vores løsninger inden for flaskevand, brochurer, klistermærker og mange andre gode produkter.

T-shirts med print er det perfekte markedsføringsværkstøj

T-shirts med print har længe været en populær måde at promovere budskaber eller virksomheder på, og der er god grund til, at t-shirts stadig er en af de mest effektive og populære markedsføringsværkstøjer i dag. Svaret er enkelt; T-shirts med print kan ikke bare promovere dit brand, men kan også skabe samhørighed på tværs af en gruppe.

Samtidig udtrykker t-shirts med print også en stolthed over at være del af noget, der er større end en selv. T-shirts med print giver altså ikke bare dig og din virksomhed mere synlighed, men de er også med til at skabe en fælles identitet blandt dem, der bærer dem. Så hvad end du står med en gruppe af medarbejdere, medlemmer, frivillige eller andet, tilbyder LaserTryk.dk t-shirts med print til enhver lejlighed.

Fremstå professionelt med t-shirts med print

Med t-shirts med print fra LaserTryk.dk har du mulighed for at tilpasse designet således, at det afspejler dit brand og kommunikerer et relevant budskab. Fordelen ved t-shirt med print er, at de er bevægelig reklame, der skaber synlighed for din virksomhed eller organisation. Overalt du går med dine t-shirts med print, når dit brand eller budskab altså ud.

T-shirts med print fra LaserTryk.dk er derfor en enormt effektiv måde at markedsføre dit brand på. De er alsidige og kan bruges til et utal af forskellige lejligheder. T-shirts med print fra LaserTryk.dk kan ikke bare bruges som et markedsføringsredskab, men også som uniformer til dine medarbejdere og derved tjene et mere praktisk formål, der samtidig sikrer din virksomhed en professional fremtoning.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvad end du står og mangler t-shirts med print til din sportsforenings aktiviteter, frivilliggruppes events, medarbejderes messestand eller noget helt fjerde, har LaserTryk.dk et væld af muligheder inden for t-shirts med print.

Overvej dine T-shirts’ design

T-shirts er utroligt alsidige, og man kan designe dem på mange måder. De bruges bredt til at udtrykke holdninger, værdier og som reklameværktøj. Samtidig er T-shirts tidløse og er et stykke tøj, der i sig selv aldrig helt går af mode.

Det er nok grunden til, at T-shirts bruges i alverdens sammenhænge. Særligt er de populære som merchandise i forbindelse med koncerter, musikudgivelser eller inden for sportens verden. Samtidig kan T-shirts også bruges til at vise, at man støtter en organisation. Med T-shirts fra LaserTryk.dk er alle muligheder åbne. Alt fra enkle, minimalistiske designs til komplekse, farverige motiver kan lade sig gøre.

Derfor bør du overveje, hvilket udtryk du ønsker at opnå og hvordan du gerne ser, at dine T-shirts bliver taget imod. Du kan med fordel tænke trends ind i dit design. Det kan give dine modtagere mere lyst til at bære dine T-shirts og derved gøre reklame for dig og dit brand. Det kan samtidig være med til at skabe en kultur omkring dit brand. På den anden side skal dit design helst ikke gå af mode alt for hurtigt. Det handler derfor om at finde en balance.

T-shirts kan bruges bredt

T-shirts fra LaserTryk.dk er ikke alene et stykke tøj, der kan bruges til hverdag. T-shirts med tryk kan nemlig også bruges i mange forskellige anledninger. Eksempelvis kan T-shirts bæres i forbindelse med deltagelse på messer, på fodboldbanen, når dine medarbejdere facer på gaden eller af dine kunder og på den måde være en bevægelig reklame for dit brand.

Også mange medlemmer af interesseorganisationer eller politiske organisationer bruger T-shirts til at vise, at de støtter en bestemt mærkesag eller parti. På den måde kan man bruge t-shirts til at udtrykke dit engagement for en sag. Kort sagt kan T-shirts bruges i enormt mange anledninger, hvilket nok er grunden til, de er så populære.

Spørgsmål og svar

Hvilke farver t-shirts tilbyder i?

Her kan du se de nøjagtige farver på alle vores typer af t-shirts: Herre, dame og børn.

Hvor småt kan i trykke?

Det er ikke muligt at trykke elementer på under 3,5 mm uden, der kommer stroke på grafikken.

Hvor mange vaske tåler de?

Vores tryk kan holde til +100 x maskinvask ved max 40 grader og med vrangen ud. Vi anbefaler at stryge t-shirten på vrangen og ikke på printsiden. Brug ikke tørretumbler.

Hvordan trykker i?

Dit motiv trykkes spejlvendt på transfer, der via en varmepresser overføres til t-shirten.

Kan jeg kombinere størrelser og typer i min bestilling?

Sammensæt din bestilling præcis som du vil. Du kan kombinere t-shirts i forskellige størrelser og farver og bestiller du samlet, er der kun én opstartsomkostning.

Kan i trykke på ærmer og sider?

Nej det kan vi desværre ikke. Vi kan kun trykke på den store flade foran og bagpå.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Lea Skaarup
Lea Skaarup
+45 69 130 926

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder textiltryk.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: