Bestil før kl 13 i dag TIRSDAG og vi afsender i dag ?

Tekstil med tryk

Uendelige muligheder med tekstil med tryk i mange forskellige farver.

Tekstiltryk kort fortalt:

  • Oeko-Tex certificeret Se licens
  • T-shirts, hoodies, sweatshirts og sportstrøjer med tryk.
  • Stort farveudvalg.
  • Mange forskellige størrelser.
  • Kvalitetstryk, der holder til + 100 vaske.

Skal du på messe, være foredragsholder, eller besøge en udstilling, så sørg for matchende t-shirts til alle deltagere. Giv dine medarbejdere smarte hoodies og sweatshirts med dit logo og få omvandrende reklame fra en loyal ambassadør.

Transfer
Hvis du er på udkig efter transfer uden tekstil, kan du bestille det her.

Bemærk: Grafik til tekstil skal laves som ren vektorgrafik eller som PNG med transparens. Vi anbefaler at der IKKE anvendes skygger i grafik.

Har du andre ønsker til tøj med tryk?
Hvis du har en special forespørgsel på tekstiltryk, så skriv til os på info@lasertryk.dk.

Regn din pris

Produktionstid: 
T-shirts: 7 hverdage (op til 100 stk.), Sweatshirt/Hoodies: 10 hverdage
Fragt: 50 stk. t-shirts koster 95 kr.
Priserne er inkl. korrektur, opstart og farvetryk.

Flere typer og størrelser
Vi tilbyder flere forskellige tekstiltyper med tryk og du kan nemt bestille flere typer, størrelser og farver i din bestilling. Kun den første type tillægges en startpris, du kan derfor med fordel bestille flere forskellige typer i en og samme bestilling. Vi tilbyder:

  • T-shirts (børn, dame og herre)
  • Hoodies (unisex)
  • Sportstrøjer
  • Sweatshirts (unisex)

Du vil senere i din bestilling blive bedt om at overføre trykfil. Trykfil/grafik til tekstiltryk skal leveres som ren vektorgrafik. Vi sender dig herefter et forslag til motiv-placering.

Bemærk, at produktionstiden for 7 hverdage for t-shirts og 10 hverdage for sweatshirts/hoodies. Såfremt bestilling foretages samlet, vil produktionstiden forlænges til 10 hverdage. Produktionstiden kan ligeledes forlænges ved bestilling af mere end 100 stk.

2.478 DKK
4.152 DKK
3.777 DKK
Samlet pris: 10.407 DKK
Priserne er ekskl. moms, fragt og adm. gebyr på 50 DKK

Dit tryk på t-shirts, sportstrøjer, sweatshirts og hoodies

Tryk på tøj kan gøre meget for dit brand
Skil dig ud med en bluse i firmaets farver, eller brug en hvid eller sort variant, hvis arrangementet er mere formelt. Du kan sætte dit logo og dit firmanavn på, men også en slogan eller hver medarbejders navn - et genialt alternativt til navneskilte! Med kreativitet vil besøgende huske dig og din virksomhed. Skal du til et motionsløb eller sportevent, kan du overveje at bruge vores løbetrøjer med tryk.

De kan maskinvaskes
Vores tryk holder til +100 omgange maskinvask ved 40 grader og med vrangen ud. Hvis strygning er nødvendig, så gør det på vrangen og ikke på siden med print. Vi anbefaler ikke at komme vores tekstil med tryk i tørretumbleren.

Også til privat brug
Tekstil med tryk behøver ikke være forbeholdt specielle begivenheder. Få lavet en t-shirt og sweatshirts til alle elever i din klasse eller i fritidsklubben, eller til alle medlemmer i foreningen eller rejseselskabet. Vi tilbyder t-shirts til både kvinder, mænd og børn, og sweatshirts og hoodies i unisex, der alle kommer i mange forskellige farver. Kvaliteten er helt i top, og priserne meget overkommelige:

Om placering af motivet
Du kan få tryk på både forsiden (brystet) og bagsiden (ryggen). Trykket kan måle op til 35 x 45 cm i størrelse, og den præcise placering er helt op til dig. Du kan sende os en skitse for at vise, hvor motivet skal placeres, eller beskrive det meget nøje i kommentarfeltet. Når vi har modtaget din bestilling, vil vi vende tilbage med en korrektur til din godkendelse, dvs. der vil du kunne se hvordan motivet placeres. Vi trykker først, når du er tilfreds med korrekturen og har godkendt den.

Boost dit brand med specialdesignede t-shirts, sweatshirts og hoodies

Der er mange måder at markedsføre din virksomhed eller organisation på. Tekstil med tryk fra LaserTryk.dk er et perfekt redskab, du kan bruge til at fremme dit brand. Ikke bare er vores tøj komfortable og alsidige, men også effektive til at sprede din virksomhed eller organisations budskad. Tekstil med tryk er samtidig synlige og iøjnefaldende, mens de kan passe godt ind i mange forskellige situationer.

LaserTryk.dk tilbyder tekstil med tryk, hvor du selv kan designe med dit eget logo, egen tekst eller eget billede. Det vil sige, at du kan designe dine helt egne unikke beklædning med tryk, der passer til enhver lejlighed. Det kan øge din synlighed, udvikle dit brand og skille dig ud fra dine konkurrenter.

Blev sammenhængende med t-shirts med tryk

En af de store fordele tekstil med tryk er, at de er gode til at give en sammenhængende visuel identitet blandt dem, der bærer dem. Hvis du ønsker at give dine ansatte, frivillige eller medlemmer et ensartet og professionelt udseende, kan t-shirts, hoodies eller sweatshirts med tryk være en fantastisk mulighed, som andre lægger mærke til.

Hvad end du er på udkig efter tekstil til en sportsklub, virksomhed eller en frivillig forening, er det et godt redskab til at få holdånden op og skabe en følelse af fællesskab og samhørighed på tværs af gruppen. Med tekstil med tryk fra LaserTryk.dk har du altså mulighed for den perfekte kombination af reklame, fællesskabsfølelse og et personligt touch.

Hvis ikke tekstil med tryk er det, du er på udkig efter, tilbyder LaserTryk.dk også et væld af andre produkter, der kan bruges til at understøtte dit brand og skabe sammenhæng i din markedsføring. Du kan med fordel undersøge vores løsninger inden for flaskevand, brochurer, klistermærker og mange andre gode produkter.

Tøj med print er det perfekte markedsføringsværkstøj

Tøj med print har længe været en populær måde at promovere budskaber eller virksomheder på, og der er god grund til, at det stadig er en af de mest effektive og populære markedsføringsværkstøjer i dag. Svaret er enkelt; dit logo på tøj kan ikke bare promovere dit brand, men kan også skabe samhørighed på tværs af en gruppe.

Dit logo på tøjet udtrykker også en stolthed over at være del af noget, der er større end en selv.

Fremstå professionelt med logo på tøjet

Tilpas designet således, at det afspejler dit brand og kommunikerer et relevant budskab. Fordelen ved tøj med print er, at de er bevægelig reklame, der skaber synlighed for din virksomhed eller organisation. Overalt du går, når dit brand eller budskab altså ud.

Overvej dine design

Tekstil med tryk er utroligt alsidigt, og du kan designe dem på mange måder. De bruges bredt til at udtrykke holdninger, værdier og som reklameværktøj og så går de aldrig helt går af mode.

Det er nok grunden til, at de bruges i alverdens sammenhænge. Særligt er t-shirts, sweatshirts og hoodies populære som merchandise i forbindelse med koncerter, musikudgivelser eller inden for sportens verden. Samtidig kan de også bruges til at vise, at man støtter en organisation.

Derfor bør du overveje, hvilket udtryk du ønsker at opnå og hvordan du gerne ser, at dine t-shirts, hoodies eller sweatshirts bliver taget imod. Du kan med fordel tænke trends ind i dit design. Det kan give dine modtagere mere lyst til at bære dine tekstil og derved gøre reklame for dig og dit brand. Det kan samtidig være med til at skabe en kultur omkring dit brand. På den anden side skal dit design helst ikke gå af mode alt for hurtigt. Det handler derfor om at finde en balance.

Spørgsmål og svar

Hvilke farver tilbyder i?

Her kan du se de nøjagtige farver på alle vores tekstiltyper: Herre, dame, børn, hoodies og sweatshirts .

Hvor småt kan i trykke?

Det er ikke muligt at trykke elementer på under 3,5 mm uden, der kommer stroke på grafikken.

Hvor mange vaske tåler de?

Vores tryk kan holde til +100 x maskinvask ved max 40 grader og med vrangen ud. Vi anbefaler at stryge på vrangen og ikke på printsiden. Brug ikke tørretumbler.

Hvordan trykker i?

Dit motiv trykkes spejlvendt på transfer, der via en varmepresser overføres til t-shirten.

Kan jeg købe transfer uden tekstil?

Ja, vi tilbyder også transfer uden tekstil. Se her.

Kan jeg kombinere størrelser og typer i min bestilling?

Sammensæt din bestilling præcis som du vil. Du kan kombinere type, størrelser og farver og bestiller du samlet, er der kun én opstartsomkostning.

Kan i trykke på ærmer og sider?

Nej det kan vi desværre ikke. Vi kan kun trykke på den store flade foran og bagpå.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Lea Skaarup
Lea Skaarup
+45 69 130 926

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder textiltryk.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: