Bestil før kl 13 i morgen ONSDAG og vi afsender i morgen ?

Figurskårne skilte / 3D-logo

Dit logo, figur eller tal udskåret i plastik med flot 3D-effekt
Figurskårne skilte kort fortalt

Figurskårne skilte er perfekte som facadeskilt eller dørskilt, så besøgende og forbipasserende kan se, hvor du holder til. Vi udskærer bogstaverne af dit firmanavn, dit logo, eller en helt anden form ud af PVC-plader, som du derefter kan sætte op på væggen eller facaden.

Regn din pris

Beregn
Produktionstid: 6 hverdage (eller 3 hverdage)
Fragt: 1 stk. 3D-logo 2 x 3 m koster 75 kr. i fragt
Priserne inkluderer opstart, efterbehandling, beskæring og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille
1 stk.2 stk.5 stk.7 stk.10 stk.
0+0 (Uden tryk) 531473341.33641.74042.3444
4+0 (Farvetryk på én side) 87041.07241.67542.07942.6834

Mere Information om figurskårne skilte / 3D-logo / dørskilt


3D-logo

Et fleksibelt produkt
Figurskårne skilte er perfekte som fx facadeskilt og leveres med fuldt farvetryk på forsiden. Du vælger selv mellem 4 mm akryl eller 5, 10 eller 19 mm PVC. Jo tykkere pladerne er, jo tydeligere er 3D-effekten.

Monteringsløsninger
Det er ikke svært at sætte et 3D dørskilt op. Vi medsender en skabelon i papir, som du kan klistre på væggen med tape, og derefter bore hullerne direkte igennem skabelonen. Skal dit skilt blot sættes op med dobbeltsidet tape, kan du også bare tegne nogle mærker på væggen med en blyant. Uanset hvad, er det ikke svært - det kræver bare, at man arbejder præcist og omhyggeligt. Du kan tilvælge en monteringsløsning til dit dørskilt (bemærk, at mulighederne afhænger af tykkelsen på dit dørskilt), eller selv finde de passende materialer i dit lokale byggemarkedet.

Du kan vælge en af disse monterings-løsninger:

  • Nedfræset gevindbøsning (store bogstaver og kun i 19 mm PVC)
  • 3M Dual Lock + Ø11 mm afstandsstykker (mellem bogstaver) – se monteringsvideo
  • Dobbeltklæbende 3M tape til plane glatte overflader (små bogstaver)

Dit 3D-logo kan bruges både indendørs og udendørs - lidt om holdbarheden. Holdbarheden af dit facadeskilt afhænger af placeringen og vejrforholdene. Et sted direkte på facaden, hvor dørskiltet er udsat for vind, regn og sol, kan farven begynde at falme efter ca. 3 år. Selve materialet er dog utrolig holdbart, og kan godt leve i op til 10 år uden at gå i stykker. Det samme gælder, hvis skiltet er placeret indendørs, eller et godt beskyttet sted, f.eks. under et fortag. Bemærk, at vi ikke anbefaler dobbeltsidet tape til udendørsbrug.

Andre muligheder
Til indendørsbrug er et nemmere alternativ wallstickers eller figurskåret folie. Handler det om at pynte dine lokaler, eller ønsker du at forbedre akustikken uden at købe flere møbler, kan du også overveje akustikplader med netop de motiver du ønsker, eller nogle klassiske akustiklærredrammer med kunst, der passer til din virksomhed.

3D-LOGOER DER IKKE ER TIL AT OVERSE

Et godt logo er et af de vigtigste værktøjer for enhver virksomhed. Det er det første, kunderne ser, og det kan være med til at skabe et førstehåndsindtryk, der varer ved. Et 3D-logo er en fantastisk måde at skabe et unikt og iøjnefaldende logo på. De skaber nemlig en følelse af dybde og dimension, som kan være meget engagerende og som også er mindeværdigt. Afhængigt af din virksomheds brandværdier, kan de bruges til at skabe en følelse af luksus, elegance, eventyr eller noget helt fjerde.

Hos Lasertryk lægger vi stor vægt på kvalitet, når vi producerer 3D-logoer. Vi bruger kun de bedste materialer og teknologier, og vi har dygtige medarbejdere med mange års erfaring.

Vores 3D-logoer er således lavet af højkvalitets-materialer, der er holdbare og modstandsdygtige overfor både vind og vejr. Det betyder, at du både kan finde indendørs og udendørs skilte med logo, som kan være med til at give et mindeværdigt indtryk af din virksomhed og styrke brand-kendskabet.

INDENDØRS OG UDENDØRS SKILTE MED LOGO TIL DANMARKS LAVESTE PRIS

Lasertryk er din garant for altid høj kvalitet, når du jagter indendørs og udendørs skilte med logo. Men faktisk er vi også din garant for altid lave priser. Vi har nemlig prisgaranti, og det sikrer, at du altid kan få den laveste pris hos os. Hvis du - mod forventning - støder på en lavere pris på 3D-logoer hos en konkurrent, så matcher vi prisen med det samme. Og som tak for hjælpen kvitterer vi med en tur i biffen.

Vi vil gerne slå et slag for, at høj kvalitet ikke behøver at betyde høje priser. Høj kvalitet og en lav pris er ikke hinanden gensidigt udelukkende, og derfor kan du her på siden altid finde 3D-logoer af høj kvalitet til en pris, der ikke sprænger budgettet.

Spørgsmål og svar

Har figurskåret skilte med tryk farve på siderne?

Nej, vi trykker på forsiden og jo tykkere medie du vælger, jo mere tydelig 3D-effekt opnår du.

Hvilken holdbarhed har skiltet?

Holdbarheden afhænger af placering og vejrforhold. Placeres dit skilt udendørs og udsættes for vind, regn og sol har det en vejlende levetid på ca. 3 år.

Hvordan monterer jeg elementerne korrekt?

Vi leverer en 1:1 monterings-skabelon i papir, så det er
nemt at placere elementerne. Se eksempel.

Hvilken monteringsløsning bør jeg vælge?

Elementerne kan limes op med eksempelvis lim fra det lokale byggemarked. Du kan også vælge en af disse monterings-løsninger.
Bemærk, at vi ikke anbefaler dobbeltsidet tape til udendørsbrug.

Hvilke forme kan figurskæres?

Alle forme fra 10 cm højde/bredde. Vi kan fx også lave Instagram-rammer med 10 mm. PVC, se eksempel.
Eller hent Indesign skabelonen
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Benny Jensen
Benny Jensen
+45 87 46 44 82

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder figurskåret 3d-logo.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: