Bestil før kl 13 i dag ONSDAG og vi afsender i dag ?

Bannere

Uanset om dit banner skal bruges på byggepladsen, scenen eller messestanden, har vi den rigtige løsning.

Bannere kort fortalt

  • Seks forskellige medier
  • Tryk på én eller begge sider
  • 14 forskellige former for efterbehandling
  • Efterbehandling altid inkluderet i prisen

Få maksimal synlighed med trykte bannere! Vores bannere er ideelle til store reklameområder i bybilledet, som loftmonterede bannere på messen eller som afskærmning på byggepladser.

Regn din pris

?
?
? (1 m)
? (3 m)
?
?
Beregn
Tekst mv. skal placeres 6,5 cm fra bannerets kant for at undgå, at det rammes af øjer, kantbånd og lign. når det efterbehandles.
Produktionstid: 5 hverdage
Fragt: Pris baseres på volume og vægt
Priserne er, inkl. opstart, efterbehandling, beskæring og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille
1 stk.2 stk.5 stk.7 stk.10 stk.
Stof (205g Textile) Farve på kantbånd: 00-Hvid76241.24942.28942.75743.4594
Stof (205g Textile) Farve på kantbånd: 99-Sort76241.24942.28942.75743.4594
Stof blockout 4+0 (Sort bagside - Decotex 235g) 1.73742.52344.62946.03348.1394
Presenning (440g Frontlit) 76241.24942.22442.61443.1994
Presenning PVC-fri (360 g Kavalan) 1.08741.37942.61443.21244.1094
Stilladsbanner (370g Mesh) 76241.24942.22442.61443.1994
Stilladsbanner PVC-fri (220 g tekstil Mesh) 85941.28842.32242.75143.3944

Alt det du skal vide om bannere med tryk

Bannere til ethvert formål
Bannere med tryk kan bruges til mange formål ud over reklame. Måske har du et budskab til gæsterne til et bryllup, et barnedåb, eller en stor fest? Måske vil du pynte et rum, informere dine medarbejdere om noget, eller bare udnytte en tom flade på den bedste mulige måde. Den størrelse og det materiale du skal vælge, afhænger derfor meget af dine behov.

Hvor store skal bannere med tryk være?
Alt kan lade sig gøre. Vi kan lave små bannere med tryk, f.eks. kun 30 cm lange, eller vi kan sætte flere baner sammen, og producere bannere, der kan dække et hegn, en mur, eller endda en hel bygning. Husk, at et banner hurtigt kan virke meget lille, når man er langt væk. Så skal dit banner f.eks. ses fra vejen, eller hænger det meget langt oppe på en husfacade, så skal det være meget større end man umiddelbart ville tro. Dette gælder i øvrigt også flag til flagstang.

Stofbannere
Stofbannere er den klassiske bannertype på tæt og kraftigt stof. Farverne fremstår lidt mere matte på dette materiale. Du skal desuden være opmærksom på, at stof kan strække sig op til 2 cm. Har du et motiv der skal gå hen over flere bannere, må du derfor gerne give os besked. Du kan anvende stofbannere til reklame, som borddug på dit ståbord eller disken på messe, som gardin eller for at dele et kontorrum.

Presenningsbannere
Bannere med tryk på presenning ligner en voksdug, med en glat og vandfast overflade der kan tåle vind og vejr. Farverne fremstår kraftige og lysende på overfladen, og man kan nemt tørre banneret af med en fugtig klud. Presenning er helt tæt, så hverken vind eller lys kan trænge igennem. Hvorfor ikke bruge et presenningsbanner som en kreativt voksdug på et bord? Det er også helt vandfast, så det kunne også bruges til at dække cykler eller udstyr til, og stadig fungere som reklamebærer.

Stilladsbannere
Stilladsbannere skal du anvende de steder, hvor de er udsat for vind, f.eks. hvis banneret skal hænge frit mellem to træer eller flagstang. Materialet har små huller, så vinden kan trænge igennem, og banneret ikke bliver rivet i stykker. Fra afstand kan du i øvrigt ikke se hullerne. Har du flere mindre stilladsbannere, kan de spændes op mellem pæle og på den måde bruges som indhegning eller afspærring med dit budskab, f.eks. til et motionsløb i byen.

Gør bemærket dig med et personliggjort banner

Med specialdesignede bannere fra LaserTryk.dk kan du øge din virksomhed eller organisations synlighed. Hvad end du har brug for bannere til messer, udstillinger, konferencer eller andre begivenheder, hvor du ønsker at promovere din virksomhed, kan vi lave personliggjorte bannere til dig og dine behov.

Bannere fra LaserTryk.dk kan designes præcis efter dine ønsker, hvilket gør vores produkter utroligt alsidige og vores løsninger fleksible. Du har et hav af valgmuligheder. Det betyder, at du kan tilpasse dine nye bannere til din virksomheds branding og budskab. Når du skal designe dine bannere, bør du fokusere på, at dine bannere skal være iøjnefaldende samt have en klar og enkel besked, der er let at forstå. Så ved dine modtagere, hvad de skal gøre, hvad end det er at kontakte dig, købe dine produkter eller besøge din butik

Nå ud til en bred målgruppe med dit banner

Med et stort og flot banner er det svært at undgå at blive bemærket. Derfor er en af de største fordele ved bannere, at de er en effektiv måde at nå ud til en stor målgruppe på. De kan placeres strategisk på valgte steder, hvor de bliver set af mange mennesker, og de kan også bruges til at tiltrække kunder til din butik eller forretning. Et specieldesignet banner kan kort sagt markedsføre din virksomhed eller organisation til en bred vifte af mennesker på kort tid.

En anden stor fordel ved bannere er, at de er holdbare og kan genbruges ved fremtidige begivenheder eller lejligheder, hvilket både gør dem til en økonomisk og miljøvenlig markedsføringsløsning. Samtidig kan bannere nemt foldes sammen, opbevares og transporteres. LaserTryk.dk tilbyder udover bannere en lang række af produkter, du kan bruge til at markedsføre din virksomhed eller organisation, herunder beachflag, skilte, roll-ups og en masse andet.


Lad din personlighed komme til syne gennem bannere fra LaserTryk.dk

Ikke nok med at bannere kan markedsføre dit brand, men bannere kan samtidig give dine modtagere et indblik i, hvilke værdier din virksomhed har, og hvad dit brand repræsenterer. Med bannere kan du eksponere dit brands visuelle identitet med præcis det budskab du ønsker, som du med fordel også kan udtrykke på tværs af dine andre markedsføringsplatforme. Bannere fra LaserTryk.dk kan hjælpe dig med at vise dit brands personlighed på en klar og iøjnefaldende måde.

Bannere kan være nyttige i alle tænkelige situationer. Fordelene ved bannere fra LaserTryk.dk er, at du selv kan designe dem og derfor også tilpasse designet til specifikke begivenheder eller events. Hvis du eksempelvis skal deltage på en messe eller skal holde en begivenhed og ønsker at tiltrække en bestemt kundegruppe, kan du med fordel bestille et banner fra LaserTryk.dk, der taler til netop din målgruppe, specifikt til lejligheden. På den måde kan du markere din begivenhed og tiltrække besøgende og opmærksomhed.

Bannere er samtidige utroligt prisvenlige sammenlignet med alternative reklameformer, såsom annoncer i tv, aviser eller online annoncer. Du kan nå ud til et bredt publikum for forholdsvist få penge. Med bannere fra LaserTryk.dk kan du altså sagtens øge din brands synlighed uden at sprænge budgettet.

Vis hvad du står for med bannere fra LaserTryk.dk

Ved at vælge et banner får du også en god mulighed for at vise din brands værdier frem. Ikke bare fungerer bannere glimrende som reklame, de er også fantastiske til at fange opmærksomhed, fordi bannere kan være store og svære at undgå at lægge mærke til. Hvis du eller dit brand har et vigtigt budskab, kan et banner derfor være en utroligt effektiv måde at tiltrække støtte til din mærkesag. Bannere fra LaserTryk.dk kan altså bruges på rigtig mange forskellige måder og kan tilpasses præcis efter dine ønsker og behov.

Bestil dit næste stofbanner fra LaserTryk.dk

Hvis du ønsker at øge din synlighed og mangler et banner, der også egner sig til indendørsbrug, er stofbannere et produkt, som du bør overveje. Bannere er generelt en fantastisk måde at promovere ens brand og produkter eller tjenester på. Bannere er gode til at tiltrække opmærksomhed og ser professionelle ud, så potentielle kunder får et positivt førstehåndsindtryk af dit brand.

Fordelene ved stofbannere fra LaserTryk.dk er mange. De kan genbruges og ender derfor mindre ofte i skraldespanden i modsætning til andre markedsføringsværktøjer, som eksempelvis flyers og plakater. Stofbannere kan derfor være et oplagt valg til din markedsføring, da de nemt kan genbruges.

Pift dine events op med stofbannere

Stofbannere fra LaserTryk.dk kan bruges til en lang række forskellige formål og giver et professionelt look. De kan hænges op i din butik eller på dit kontor og bruges som reklameværktøj til at annoncere events eller tilbud, som eksempelvis sportsbegivenheder eller jubilæumstilbud. Samtidig kan stofbannere også guide dine besøgende hen til dig på messer eller lignende.

Ud over at bruge stofbannere til markedsføring af din virksomhed eller begivenhed, kan de også bruges til interne formål, såsom til at levere en besked til dine medarbejdere eller til at dekorere dit kontor eller din butik. Det kan give dine omgivelser mere liv og farve, hvilket kan være med til at skabe et mere dynamisk arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

Stofbannere fra LaserTryk.dk kan også bruges som bagtæpper på scener ved konferencer eller i forbindelse med festivaler og performances indenfor musik og teater, hvilket giver et professionelt udseende og en visuel sammenhæng for dit publikum. De kan også bruges som baggrund eller skillevæg i forbindelse med kunstudstillinger eller ferniseringer. Mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan anvende stofbannere til.

Spørgsmål og svar

Kan man få ét motiv delt op i flere bannere?

Ja det kan man godt. Du skal bare levere dit motiv i én fil og skrive en bemærkning til os om, at dit motiv skal deles. Husk at din fil skal laves med 10 mm beskæring.

Kan man bestille Mesh banner med tryk på begge sider?

Nej, man kan kun lave 4+4 bannere i stof og presenning.

Kan man figurskære bannere?

Ja, vi kan lave simpel figurskæring. Send en mail til produkteksperten for at få et tilbud på dette.

Kan man bestille et banner med gummilister, til matrixramme/smart frame?

Ja, det kan man godt. Skriv i kommentar til ordren at du ønsker efterbehandling med Smart Rubber.

Kan man bestille modparten til velcro?

Ja, det kan man godt. Prisen er 20 kr/lbm og det skal noteres som kommentar til ordren.

Kan man bestille banner syet som palle cover?

Dette er muligt ved større ordrer. Kontakt produkteksperten for at få et tilbud på dette.

Skal dit banner hænge udenfor?

Så anbefaler vi stilladsbanner. Det har små huller, så vinden ikke river banneret eller hegnet i stykker.

Brandsikkerhed og messebrug

Stofbannere er brandhæmmende og godkendt til messebrug.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Sasha Stolba
Sasha Stolba
+45 69 130 571

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder bannere.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: