Bestil før kl 13 i morgen ONSDAG og vi afsender i morgen ?

Brevpapir

Danmarks billigste brevpapir og fuldt farvetryk er inkluderet.
Brevpapir kort fortalt
  • A4-format (210 x 297 mm)
  • Egnet til laserprinter
  • Velegnet til tryk på begge sider (ikke gennemsigtig)
  • To papirtyper

Det er altid vigtigt at gøre et professionelt indtryk. Uanset om du sender reklame, et tilbud, en faktura eller noget helt andet til dine kunder, så virker det markant mere professionelt og seriøst, når det er printet på firmaets eget brevpapir med logo. I samme omgang kan du sikre dig, at modtageren altid har alle relevante kontaktoplysninger lige ved hånden.

  • TIP: Hvis du vil have en anden papirtype til dit brevpapir, så tjek det store udvalg som flyers/løsblade.

Regn din pris

?
?
?
Beregn
Produktionstid: 3 hverdage (eller 24 timer)
Fragt: 2.000 stk brevpapair koster 115 kr. i fragt.
Priserne er inkl. opstart, efterbehandling, beskæring og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille
500 stk.750 stk.1.000 stk.2.000 stk.2.500 stk.5.000 stk.7.500 stk.
90g Offsetpapir 470353235323656390531.56261.5643
80g genbrugspapir 525664166416874699061.57162.1526
110g genbrugspapir 54066716671693161.06161.71262.3636

Tryk brevpapir med logo - det er smart!

Brevpapir

Selvom vi lever i en digital verden, har det trykte stadig en stærk og uvurderlig plads. Her repræsenterer brevpapir med dit firmas logo en klassisk, men stadig utrolig effektiv måde at udbrede dit brand på.

Ikke kun til at sende ud
Brevpapir med logo er perfekt hvis du fx har kundebesøg og skal printe et tilbud eller en aftale. Vil du gå endnu et skridt videre, så saml alt materiale i en matchende salgsmappe, og vedlæg et visitkort og fx en kuglepen med dit logo. Hvilket tilbud kunden ender ud med at vælge, afhænger ikke kun af prisen, men også af hvor omhyggelig og professionel udbyderen virker.

Hvilke farver kan jeg vælge?
Tryk brevpapir med logo præcist med de farver du ønsker. Vi tilbyder både sort/hvid tryk og fuld farvetryk på én eller begge sider.

Specialfarver
Har dit logo en speciel farve, og er det afgørende, at den bliver matchet helt præcist. Det gøres med en pantone-farve, der er special-blandede farver. Pantone-farver koster mere end CMYK-farver, men giver til gengæld altid det samme resultat. Hvis du ønsker brevpapir med pantone-farve bedes du kontakte os på info@lasertryk.dk

Gør et godt indtryk med brevpapir fra LaserTryk.dk

Hvis du gerne vil fremstå professionelt over for dine kunder, samarbejdspartnere eller øvrige modtagere, er du kommet til det rette sted. Hos Lasertryk.dk tilbyder vi en lang række tryksager, du kan bruge til at skabe synlighed for dit brand, herunder brevpapir. Brevpapir er med til at give et troværdigt og stærkt indtryk af dit brand.

Brevpapir med eget tryk har den praktiske funktion, at dine kontaktoplysninger kan formidles, det kan tydelig fremgå hvem der er afsender, og din visuelle identitet kan komme til syne. Derudover sender brevpapir også et klart signal til dine modtagere om, at du driver en seriøs og professionel virksomhed eller organisation. Brevpapir kan vise, at du er villig til at lægge ressourcer i at kere dig om detaljerne, hvilket gør en stor forskel for dine kunders og samarbejdspartneres syn på dig og dit brand.

Brevpapir til danmarks laveste priser

Hos Lasertryk er vi forpligtet til at tilbyde vores kunder den bedste værdi for pengene, og det gælder selvfølgelig også brevpapir. Faktisk er vi dedikerede i en sådan grad, at vi kan tilbyde Danmarks laveste priser på brevpapir.

Det kan vi fordi vi har prisgaranti. Det vil sige, at hvis du - mod forventning - støder på en lavere pris på brevpapir hos en konkurrent, så matcher vi prisen med det samme. Og som tak for hjælpen kvitterer vi med en tur i biffen.

Men selvom prisen er helt i bund, er kvaliteten omvendt helt i top. Vi ved nemlig godt, at det ikke nytter noget med lave priser, hvis kvaliteten også er i den lave ende. Derfor har vi sørget for, at vores brevpapir altid lever op til vores kunders høje standarder. Vi anvender derfor kun de fineste materialer og den nyeste trykteknologi for at sikre, at hvert eneste stykke brevpapir vi producerer, er i akkurat den høje kvalitet, vi altid stræber efter.

Brevpapir af altid høj papirkvalitet

Kvaliteten af det papir, der anvendes til dit brevpapir, er afgørende for at skabe et professionelt udtryk, og hos Lasertryk kan du selvfølgelig altid regne med brevpapir af den ypperste kvalitet.

Vi har særlig fokus på to hovedtyper af papir: genbrugspapir og offset.

Genbrugspapir: Miljøvenligt og eksklusivt
Vores genbrugspapir er ikke bare et bæredygtigt valg, men også et valg af høj kvalitet. Fremstillet af 100% genbrugsmaterialer, tilbyder dette papir en naturlig hvid farve og en ubestrøget overflade. Det skiller sig ud med sin 1,3 større volumen og optimale opacitet, hvilket betyder, at papiret ikke er gennemsigtigt. Det giver et eksklusivt og professionelt look til dit brevpapir, samtidig med at det understøtter en miljøbevidst profil.

Offsetpapir: Standard-varianten i høj kvalitet
Offsetpapir er typisk det papir, der bruges i de fleste standardprintere. Dette træfrie papir har en hvid, matglittet finish og er ubestrøget, hvilket giver et attraktivt og skarpt udseende. Papirtypen er ideel til daglig brug og giver en glimrende balance mellem kvalitet og funktionalitet.

Beregn prisen på dit brevpapir nemt og hurtigt

For at gøre priserne så overskuelige og transparente som muligt, har vi udviklet en smart og brugervenlig prisberegner, der gør det nemt for dig at få et klart overblik over omkostningerne, hvis du ønsker at bestille brevpapir med logo.

Du kan nemt justere forskellige elementer som trykkvalitet, antal ark, og farver. Med blot få klik præsenteres du for en øjeblikkelig pris, der hjælper dig med at træffe beslutningen hurtigt og effektivt. Vores mål er at gøre processen så problemfri som muligt, så du kan fokusere på det, der betyder mest – din virksomheds brand og kommunikation.

Skab genkendelighed med brevpapir med tryk

Når du sender breve eller fakturaer med dit logo eller design, vil dine modtagere over tid kunne genkende dit brand og huske det på længere sigt. Sådan skaber du brandbevidsthed og sikrer, at dine kunder eller øvrige modtagere kontakter dig næste gang, at de har behov for det pågældende produkt eller service. Brevpapir med tryk kan altså fungere som en slags fysisk påmindelse om dit brand.

Samtidig kan brevpapir være med til at skabe et sammenhængende image, der vækker genkendelighed på tværs af dine markedsføringsmaterialer. Brevpapir fra LaserTryk.dk kan kort sagt være med til at styrke dit brand og øge din synlighed. Det er derfor en utrolig effektiv, men simpel måde at lave markedsføring på.

Hvis brevpapir ikke er det helt rette produkt for dig og dit brand, tilbyder LaserTryk.dk en lang række af alternative tryksager, som du kan benytte dig af i forbindelse med din markedsføring. Det gælder bl.a. brochurer, julekort, kuverter, postkort og meget mere.

Professionelt og personaliseret brevpapir med hurtig levering

Når det kommer til at skabe et stærkt professionelt indtryk, kan personaliseret brevpapir med logo give et ekstra stærkt indtryk. Hos Lasertryk tilbyder vi skræddersyede løsninger for at sikre, at dit brevpapir afspejler din virksomheds identitet og værdier.

Udover et altid professionelt udtryk af høj kvalitet, er en anden særlig fordel ved vores service, at vi tilbyder en ekstraordinært hurtig produktionstid. Som standard er den på bare 3 hverdage, men du har også mulighed for at vælge et eksprestryk, hvor produktionstiden på dine brevpapirer med logo er på bare 24 timer. Det sikrer, at dit brevpapir kan være klar til brug med super kort varsel.

Spørgsmål og svar

Hvilket format har brevpapir?

Vi leverer brevpapir i standard A4-format (210 x 297 cm).

Kan jeg få leveret brevpapir i andre formater

Ja, det kan du godt. Tjek i stedet produktet flyers, hvor du kan angive valgfri størrelse og vælge mellem 16 forskellige papir- og plasttyper.

Kan brevpapir bruges i almindelig printer?

Ja, det kan det.

Hvilken papirtykkelse har brevpapir

Vi bruger som standard 90 g Offset eller 80 g genbrugspapir.

Hvis der er tryk på begge sider, kan man så se bagsidens tryk igennem?

Nej. Ofte bruges bagsiden af brevpapir til fx forretningsbetingelser. Vi anbefaler at anvende en gråtone, så du undgår evt. genskær.

Kan jeg svanemærke mit brevpapir?

Det er desværre ikke muligt at svanemærke brevpapir.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Lea Skaarup
Lea Skaarup
+45 69 130 926

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder brevpapir.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: