Bestil før kl 13 i morgen MANDAG og vi afsender i morgen ?

Hængeskilte

Fang opmærksomheden med markedets billigste hængeskilte.
Hængeskilte kort fortalt
  • Geniale til indoor-markedsføring
  • Vælg mellem otte forskellige størrelser
  • Inkl. mat eller blank kachering (ved digitaltryk)
  • Inkl. vandlak (ved puljetryk)
  • Opklæbes på 1,5 mm karton

Du ser hængeskilte, næsten lige så snart du går igennem døren af en større butik eller et supermarket. De hænger lige under loftet, og klarer deres opgave, næsten uden at du bemærker det.

Regn din pris

Produktionstid: 5 hverdage (eller 3 hverdage)
Fragt: 1000 stk. A3 hængeskilte koster 525 kr. i fragt
Priserne er inkl. opstart, efterbehandling, beskæring og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille

Alt du bør vide om Hængeskilte og hvad de kan bruges til


Du ser dem (nok) flere gange ugentligt
Hængeskilte kan have mange forskellige formål, og er så udbredte, at man kun lægger mærke til dem, når man bevidst holder øje med dem. De er en vigtig del af mange butikkers dekoration, skaber den passende atmosfære og fanger kundernes blik, når de ser op mod loftet. I mange butikker hænger der faktisk hundredevis af hængeskilte.

Hængeskilte kan være pynt
Hængeskilte kan være store påskeæg, julemotiver, forårsblomster, spøgelser og græskar til Halloween - kort sagt, de skaber den passende stemning i butikken, alt afhængigt af årstiden eller en kommende helligdag. De fleste supermarkeder skifter deres hængeskilte løbende og ofte, men i nogle afdelinger kan de også være mere permanente, f.eks. kunne man pynte hjørnet med produkter til kæledyr altid på en lignende måde.

Også til vigtige informationer
Men hængeskilte behøver ikke være pynt, de kan også være ganske funktionelle. De kan være vejvisere, så kunderne nemmere kan finde specifikke produkter i din butik. Lige ved eller over kasserne kan hængeskilte bruges til at fortælle om betalingsmulighederne, om aldersbegrænsninger, eller om garantier og andre permanente tilbud.

Sådan er hængeskilte lavet
Vi trykker dit motiv på bestrøget silk-papir med en semimat overflade, der efterfølgende kacheres og opklæbes på 1,5 mm tykt pap. Til sidst bliver skiltet udstanset i den form du ønsker. Stanseformen inkluderer også huller, så du nemt kan hænge skiltet op i din butik eller i dine lokaler. Brug altid vores skabeloner til at sætte dit design op, så du nemt kan se, hvor vi stanser og hvor hullerne kommer til at sidde. Ønsker du en speciel form, der ikke er med i vores skabeloner? Kontakt os per mail til tilbud@lasertryk.dk og få et uforpligtende tilbud. Bemærk dog, at specielle hængeskilte for det meste kræver fremstilling af en ny stanseform, der typisk koster ca. 2.000 kr.

Løft din butik med hængeskilte

Hængeskilte fra LaserTryk.dk er ideelle til at markedsføre dit brand eller budskab på en stilfuld og professionel måde. Hængeskilte er alsidige og effektive. De kan placeres forskellige steder, såsom butiksvinduer, kontorer eller indgange til at fange andres opmærksomhed øjeblikkeligt. LaserTryk.dk tilbyder et bredt udvalg af hængeskilte, som kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Du kan altså selv designe dine hængeskilte, så de passer til dit brand og formål.

Hængeskilte kan bruges bredt og er særdeles populære. De kan eksempelvis bruges indenfor café- og restaurationsbranchen til at markedsføre menuer eller til at guide kunderne til forskellige områder af restauranten. Hængeskilte fra LaserTryk.dk kan også bruges til at gøre dine besøgende opmærksomme på månedens kampagner eller tilbud. Og samtidig ser hængeskilte professionelle ud. Uanset hvordan du ønsker at bruge dine hængeskilte, er de fantastiske til at markedsføre dit brand eller budskab på en professionel og effektiv måde.

Få hængeskilte til dine ønsker og behov

Hængeskilte er effektive, da de er i øjenhøjde med dine besøgende. Ved at placere dine hængeskilte strategisk, eksempelvis der hvor der er meget trafik, kan du øge dit brands synlighed. På den måde kan hængeskilte fra LaserTryk.dk bruges til at promovere specifikke produkter, tjenester eller kampagner. Samtidig kan hængeskilte også være med til at skabe en sammenhæng i din butik ved at sørge for, at designet matcher med din butiks fysiske rammer.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige størrelse, form eller design til dine hængeskilte, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice hos LaserTryk.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at skræddersy dine hængeskilte til dine specifikke ønsker og behov. Hvis hængeskilte ikke er, hvad du søger efter, har LaserTryk.dk en lang række af produkter, der kan bruges som alternativer til hængeskilte. LaserTryk.dk tilbyder bl.a. bordskilte, plakater, bannere, gulvskilte og meget mere.

Spørgsmål og svar

Kan jeg få farvetryk på begge sider?

Ja, vores hængeskilte tilbydes både med farvetryk på én side (4+0) og med farvetryk på begge sider (4+4).

Kan jeg bestille dem i andre former?

Ja, alle størrelser er mulige. Bemærk dog at tillæg for valgfri størrelse er ca + 2.000 kr. til ny form - indhent tilbud.

Er kachering inkluderet i prisen?

Ja, ved digitaltryk kan du vælge mellem mat og blank kachering uden merpris. Ved puljetryk (de grønne priser) er vandlak altid inkluderet i prisen.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Jess Lundquist
Jess Lundquist
+45 69 147 637

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder hængeskilte.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Bestilling af

Nedenfor oplyses afsendelsesdato. Valg af produktionstid er udelukkende for produktion. Hertil skal leveringstid tillægges. Læs mere om levering.
Vær opmærksom på, at hvis der indtastes info i bemærkningsfeltet eller filer ikke er trykklare, kan det forlænge afsendelsesdato.

Vælg produktionstid
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Afsendt til tiden - eller gratis
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.
Under- eller overlevering
LaserTryk.dk forbeholder sig ret til at under-/overlevere med op mod 10 % af det bestilte oplag.
Ved under-/overlevering af bøger reguleres faktura efter faktisk leverede antal til den stykpris, der er angivet i ordrebekræftelsen.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej,

Vi har nu afsendt tilbud.

Ønsker du at bestille tryksagen, er der i mailen et direkte link, hvor du kan afgive bestilling med få klik. Du er selvfølgelig også velkommen til at besvare mailen med din trykfil(er), hvis det er nemmere for dig.

Har du brug for yderligere information, sidder vi klar til at hjælpe på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Med venlig hilsen
Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.

Hej,

UPS - noget er gået galt - og mailen er ikke nået frem.

Det beklager vi - og du bedes kontakte kundeservice, som gerne regner en pris til dig.

Vi træffes på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Vi beklager din ulejlighed.


Med venlig hilsen

Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.