Bestil i dag SØNDAG og vi afsender mandag ?

Visitkort

Dit visitkort er det billigste markedsføringsmateriale, du kan give dine kunder i hånden.
Visitkort kort fortalt
  • Topkvalitet med farvetryk på en eller begge sider
  • Mulighed for eksklusive premium-effekter
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Gør dine visitkort interaktive med QR-koder.
    Se hvordan her.

Hvis du tror, at visitkort er lidt gammeldags og ikke bliver brugt mere, så tager du fejl. Selvom vi lever i en digital verden, er visitkort stadig populære. Det er nemlig nemmere at få et visitkort, end at tage mobilen og begynde at rode i ens kontakter.

Regn din pris

?
?
?
?
?
?
?
?
?
Beregn
Produktionstid: 3 hverdage (eller afsendt i dag)
Fragt: 500 stk. visitkort koster 75 kr. i fragt.
Priserne er inkl. opstart, efterbehandling, beskæring og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille
250 stk.500 stk.1.000 stk.2.000 stk.3.000 stk.
350g Silk-papir 17531933373145514941
260g Chromokarton 35634013617372938413
300g Offsetpapir 40114191509169718511
275g Gmund Verge Creme 40114191509169718511
275g Gmund Verge White 40114191509169718511
250g Genbrugspapir 40114191509169718511

Mere information om Visitkort tryk

Visitkort

Hvorfor visitkort tryk?
Visitkort tryk er et must have når man er ude på kundebesøg, til møde med nye samarbejdspartnere, eller udstiller på messen. Husk, at vi også laver salgsmapper, der kommer med praktiske slidser til ens visitkort.

Hvordan skal et godt visitkort se ud?
Vores venner fra Iværksætteruddannelsen har skrevet et blogindlæg om hvad et godt visitkort er. De vigtigste punkter kan dog opsummeres således: Sørg for et virkeligt pænt visitkort tryk af høj kvalitet, og glem ikke at få læst korrektur på det. Dit visitkort bør som minimum oplyse dit navn, firmanavnet, jobtitel, mail og telefonnummer. Der må gerne stå mere - men husk at holde det kort og overskueligt.

Sådan sikrer du dig, at du altid får et flot, professionelt visitkort tryk
Har du prøvet at klikke på "vis flere muligheder" i vores pristabel? Hvis ja, ved du, at der er rigtig mange muligheder, og har du ikke med tryk at gøre til dagligt, kan det godt være lidt overvældende. Men fortvivl ikke - vi skal nok hjælpe dig. Skal det gå forholdsvist stærk, fordi du skal bruge dine visitkort hurtigst muligt, er det sikre valg altid at gå efter de grønne priser (de øverste to linjer). Det er vores populære puljetryk, og en kombination af en virkelig flot kvalitet, til en super lav pris. Vi trykker på 350g silk-papir med vandlak, så dine kort får en glat, semimat overflade.

Hvis det skal være mere eksklusivt
Vil du hellere bruge flere penge, og få et kort der er super eksklusivt, og skiller sig ud? Så kan du gøre det på flere måder. I pristabellen kan du finde både genbrugspapir og struktureret papir, som kan være det rette valg, hvis man ønsker et rustikt eller miljøvenligt look. Skal det være noget mere luksuriøst, bør du se på vores premium visitkort, der giver mulighed for 3D-lak, guld- og sølveffekter. I de fleste tilfælde er det en rigtig god ide at starte med at bestille en prøvepakke, der indeholder alle vores visitkorttyper. Så kan du se, hvordan effekterne ser ud, og mærke de forskellige papirkvaliteter, før du bestemmer dig.

Giv et godt førstehåndsindtryk med et visitkort

Visitkort er et vigtigt redskab, når du præsenterer dit brand for nye mulige samarbejdspartnere og kunder. Visitkortet er ofte noget af det, de ser først og noget de kan huske dig på. Det er derfor alfa og omega, at dit visitkort afspejler dig og dit brand.

Dit visitkort skal dertil afspejle professionalisme, og dine fremtidige samarbejdspartnere og kunder skal kunne mærke og se det. Det tilføjer troværdighed til dig og dit brand. Vi gør en dyd ud af at hjælpe andre med at opbygge et stærkt image gennem vores brede udvalg af tryksager. Derfor vægter vi kvaliteten meget højt. Vi sikrer, at dine visitkort lever op til dine forventninger, så du ikke behøver at gå på kompromis.

Udover kvaliteten er det vigtigt for os at levere vores produkter til en rimelig pris. Vi mener ikke, at kvalitet behøver at være dyrt. Derfor tilbyder vi professionelle visitkort til en overkommelig pris.

Visitkort - Skil dig ud fra mængden

Vi vil gerne hjælpe dig på vej til din succes ved at tilbyde visitkort i topkvalitet. Dine potentielle samarbejdspartnere og kunder skal kunne kigge på dit visitkort og huske dig. Derfor tilbyder vi mange muligheder indenfor visitkort, som kan repræsentere dig og din brand bedst. Netop så du står klar med et unikt og skarpt visitkort i hånden næste gang, du har brug for det.

Med visitkort kan du ikke blot skille dig ud. Visitkort er også et værdifuldt redskab til forholdsvis små penge, hvor du kort kan præsentere dig selv og give et positivt førstehåndsindtryk. Derfor kan dit visitkort have stor indvirkning, da det tiltrækker opmærksomhed på dig og dit brand. Alternativt tilbyder vi også flyers og foldere, der egner sig til at blive uddelt til en bredere skare.

Skil dig ud og giv et godt førstehåndsindtryk. Bestil dine visitkort her.


Få et visitkort der afspejler dit brand

Visitkort er en uundværlig del af enhvers redskabskasse, når det kommer til at netværke og skabe nye forbindelser. Med dem kan du effektivt markedsføre din virksomhed. Visitkort fra LaserTryk.dk kan hjælpe dig med at fremme din virksomheds brand.

Du kan med fordel altid have visitkort med i lommen, når du skal til møder eller events for at uddele dem. Det øger synligheden af dit brand og giver flere potentielle kunder eller samarbejdspartnere mulighed for at lære mere om din virksomhed.

Udtryk dit brand med visitkort

Når andre får dit visitkort i hænderne, står de med en synliggørelse af dit brand. Da det er et af de første indtryk, du giver dem, er det derfor enormt vigtigt, at dine potentielle kunder eller samarbejdspartnere får et retvisende og godt indtryk af dig og din virksomhed. Det skaber nemlig tillid og troværdighed til dig som potentiel sælger eller samarbejdspartner, hvilket er af stor betydning..

Det er simpelt at lave visitkort, der giver et godt indtryk, så længe du kan sikre dig, at dit visitkort er godt designet og trykt med kvalitet i mente. Det sender nemlig et signal om, at din virksomhed er solid og pålidelig. Hvis man står med et godt og flot visitkort i hånden, kan det give modtageren lyst til at dele det med andre og dermed sprede budskabet om din virksomhed.

Når du skal designe dit visitkort, er det vigtigt, at designet også flugter med din virksomheds brand, så der er overensstemmelse mellem dig, din virksomhed og dit visitkort. Det kan derfor være en god idé at have en ensartet grafisk identitet, der går igen på tværs af alle dine materialer og platforme, herunder dine hjemmesider, sociale medier, visitkort og andet. Det får din virksomheds brand til at fremstå genkendeligt og professionelt.

Spørgsmål og svar om visitkort

Kan jeg designe mit visitkort online?

Nej, det kan du desværre ikke. Du kan downloade vores skabeloner her.

Kan I hjælpe med at lave trykklare filer?

Ja, vores team af grafikere er klar til at hjælpe. Send din forespørgsel til layout@lasertryk.dk.

Hvad er "Firmavisitkort"?

Har du brug for visitkort til flere end fem medarbejdere, har vi udviklet et visitkortsystem, hvor bestilling foregår online. Læs mere her.

Hvordan laver man trykfilerne med premium-effekter?

Se vores vejledning til partiel lak/folier her.

Kan jeg trykke med heldækkende farveoverflade på strukturkort?

Nej, vi anbefaler ikke at man trykker med en heldækkende overflade på strukturkort.

Kan vi få tryk med pantonefarver?

Ja, se priser i vores pantoneberegner her.

Kan mine visitkort trykkes på plastik?

Ja. Se i stedet produktet plastikkort.

Kan jeg få visitkort i skæve formater?

Ja. Hvis du vælger "valgfri størrelse" kan du få visitkort op til 60 x 90 mm. Ellers kan du med fordel tjekke vores flyers/løsblade.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Charlotte Gregersen
Charlotte Gregersen
+45 69 147 657

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder visitkort.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Visitkort designer

Mangler du en trykfil? Prøv vores designer

Genoptag gemt design

Indtast et af dine gemte design id'er i feltet nedenfor, og tryk herefter fortsæt.


  Design Id:   

Fortsæt

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: