Bestil i dag LØRDAG og vi afsender mandag ?

FLYERS/LØSBLADE

Løsblade og flyers i topkvalitet, i store og små oplag og med alt i finish har aldrig været billigere.

Flyers/Løsblade kort fortalt:

Flyers er den mest simple tryksag du kan bestille, som i bund og grund "bare" er et ark papir med tryk på en eller begge sider. Alligevel er det et meget fleksibelt produkt, som ofte benyttes til ophæng eller uddeling.

Regn din pris

 
Grønne priser: Bemærk, at de billige grønne priser er vores puljetryk.
Produktionstid: 2-7 hverdage (eller 24 timer)
Fragt: 1.000 A6 løsblade koster 95 kr. i fragt
Priserne er inkl. opstart, efterbehandling, beskæring og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille

Grønne priser
Bemærk, at de billige grønne priser er vores puljetryk,
hvor vi typisk trykker på svanemærket Silk-papir.


Mere Information om Løsblade/Flyers

Flyers

Hvad bruger man flyers typisk til?
Løsblade er perfekte til fx at gøre opmærksom på en begivenhed, et tilbud eller lignende. De kan dog også bruges til alt muligt andet, f.eks. som gavekort, rabatkuponer, tilmeldingsblanketter, stempelkort, bogmærker osv. og uddeles til folk i fodgængerzonen, på messer eller til andre events.

Udnyt jeres potentiale med flyers

Kom ud til det brede publikum og øg kendskabet til jeres brand. Uagtet om I ønsker at annoncere jeres næste kampagne, event eller andet, er flyers perfekte til at fange nye potentielle kunders eller besøgendes opmærksomhed.

Ikke bare er flyers billige og enkle, de er også hamrende effektive til at øge brandbevidsthed. Netop fordi de er så fleksible og både kan bruges til at ophænge eller uddele. Fordelen ved flyeren er, at den er enkel og kan give en kort og præcis beskrivelse af jeres produkt, tjeneste, event eller organisation. Samtidig er flyers med til at underbygge jeres visuelle identitet, hvilket øger kendskabet til jeres brand.

Valg af papirtype (som tilmed er svanemærket)
Tryk flyers på offsetpapir, hvis man skal kunne skrive, tegne eller stemple på dem (tryk på "vis flere muligheder" under pristabellen for at kunne se offsetpapir). Offsetpapir har en lidt ru og ubestrøget overflade, og ligner i strukturen mest almindeligt printerpapir. Farverne fremstår ikke helt så lysende, som på de bestrøgede papirtyper som f.eks. silk.

Silk er vores standard og bruges også i puljetryk, så her får du faktisk de allerbedste priser, samtidigt med en rigtig god kvalitet. Papiret er glat i overfladen, dog ikke højglans. Du kan sagtens skrive på Silk med en kuglepen, men den virker ikke ret godt til stempler, farveblyanter eller blyant.

Tryk flyers i netop den størrelse du skal bruge - og overvej også en plakat
Vi tilbyder flyers i stort set alle størrelser. Skal din flyer have en meget speciel størrelse, der ikke er med i listen, kan du vælge valgfrit format og indtaste din ønskede størrelse. Har du brug for flyers i helt små oplag, der er større end A2, anbefaler vi at bestille dem som plakater i stedet for.

Flyers fra LaserTryk.dk - Her kan alt lade sig gøre

Vi tilbyder flyers med foliepræg samt figurudskåret flyers, så jeres tryksager kan tilpasses præcis efter jeres ønsker og behov. Mulighederne er uendelige og selv små detaljer kan gøre en stor forskel for, om andre lægger mærke til jeres flyers og læser dem, frem for at de i stedet ender i skraldespanden. Derfor tilbyder vi flyers i mange forskellige former, så I får den opmærksomhed, jeres virksomhed eller organisation fortjener.

Det er ofte en god idé at designe sine flyers efter ens ønskede målgruppe, så man på den måde sikrer, at ens flyers også appellerer til samme gruppe. Sådan er I med til at sikre, at jeres flyers når ud til jeres potentielle kunder eller modtagere. Vi kan hjælpe jer på rette vej, hvis I har behov for det, og I er altid velkomne til at kontakte os.

Udover flyers tilbyder vi også andre brochurer i større formater, som eksempelvis hæfter, foldere og kataloger/ bøger, hvor der er plads til yderligere detaljer og flere informationer. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis I er i tvivl om hvilke muligheder, der er rigtige for jer.

Spred dit budskab med løsblade

Løsblade kan være en effektiv markedsføringsmetode for virksomheder og organisationer. De er billige, personlige og kan gøre et varigt indtryk på dine potentielle kunder og øvrige modtagere. Derfor tilbyder LaserTryk.dk løsblade, der kan bruges til at promovere et bredt udvalg af produkter og tjenester. Det hjælper dig med at nå længere ud, skaber synlighed og styrker dit brand.

Løsblade er effektive til at sprede budskaber, fremme kampagner eller arrangementer og skabe opmærksomhed omkring en virksomhed eller organisations brand. Samtidig kan løsblade distribueres på mange forskellige måder. De kan eksempelvis sendes med posten, når du sender varer ud, og du kan placere dem, hvor besøgende let kan tage et eksemplar eller dele dem ud på messer eller andre arrangementer.

Styrk din markedsføring med løsblade

Med løsblade er der et væld af muligheder. Du kan eksempelvis gøre dine løsblade interaktive og indsætte dine kontaktoplysninger til sociale medier via en QR-kode, der leder til din virksomheds konti. Alternativt kan du også inkludere særlige tilbud eller rabatkoder på dine løsblade for at få potentielle kunder til at tage handling. Det kunne være særlige kampagner eller tilbud på dine mest populære varer eller tjenester.

Du kan ikke bare udnytte løsblade til både at markedsføre din virksomhed på øvrige medier, du får også data på, hvor mange modtagere, der har reageret på dine løsblade, da brugen af QR-koder og rabatkoder kan spores, hvilket der ligger et stort potentiale i. Det er en kæmpe fordel for dig at vide, hvordan dine løsblade bliver taget imod, så du kan tilpasse din markedsføringsstrategi efter, hvad der fungerer. Du kan eksempelvis forsøge dig med flere forskellige typer af løsblade og se, hvilke designs eller tilbud, der bliver taget bedst imod. Det er essentielt, at dine løsblade bliver iøjnefaldende, så flere får muligheden for at få kendskab til dit brand.

Tilpas dine løsblade efter dine ønsker og behov

Løsblade er en klassiker inden for markedsføring, og det er der god grund til. De er alsidige, omkostningseffektive og når direkte ud til dine modtagere. Uanset om du vil fremhæve et nyt produkt, annoncere en begivenhed eller andet, er løsblade et kraftfuldt værktøj i din markedsføringsværktøjskasse.

Fordelen ved løsblade er, at de er utroligt nemme at tilpasse efter ønsker og behov. LaserTryk.dk tilbyder en bred vifte af muligheder, så du kan skabe det perfekte løsblad, der repræsenterer dit brand og kommunikerer dit budskab på den mest effektive måde. Dit budskab, dit design, dine valg.

Løsblade er lig med prisvenlig, men effektiv markedsføring

Løsblade fra LaserTryk.dk er en af de mest økonomiske måder at nå dine kunder på. Med lav produktionsomkostning og stor rækkevidde, får du mest mulig værdi for pengene med løsblade. LaserTryk.dk går op i, at dine løsblade ser professionelle ud og holder længe, hvorfor vi benytter os af holdbare materialer i høj kvalitet.

Løsblade kan distribueres på et utal af måder, om det er omdeling i lokalområdet, om de lægges sammen med forsendelser, om du har et display i butikken eller et ved events. Du kan hurtigt komme ud til en stor gruppe af mennesker, men samtidig kan du også tilpasse din distribueringsmetode til dine specifikke behov og din målgruppe.

Løsblade er en oplagt metode til at sprede dit budskab, og med hjælp fra LaserTryk.dk kan du skabe effektive, skræddersyede og miljøvenlige løsblade, der hjælper din virksomhed med at skinne. Uanset dit behov har vi det rigtige løsblad for dig. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at dele dit brand. Hvis du ikke er på udkig efter løsblade, har LaserTryk.dk et stort sortiment af andre tryksager, du kan bruge til at dele dit budskab med. Det gælder bl.a. plakater, klistermærker, postkort og meget mere.

Spørgsmål og svar om løsblade/flyers

Hvilken type papir skal jeg vælge?

Vi anbefaler til hver en tid vores hus-kvaliteter som offset eller silk. De er nemlig billigst og kan som regel svanemærkes.

Kan jeg se en trykprøve?

Ja, bestil en gratis prøvepakke her.

Hvilke formater kan jeg vælge?

Eksklusivt hos LaserTryk.dk kan vi digitaltrykke dine løsblade helt op til formatet 50 x 70 cm. Det giver super lave priser også på små oplag.

Hvordan ved jeg hvad der er forside og bagside i mine trykfiler?

Hvis dine flyers/løsblade trykkes 4+4 (tryk på begge sider) vil første side i din trykfil være "forsiden" og anden side i trykfilen være "bagsiden".

Kan jeg få foldet mine løsblade/flyers?

Ja, det kan du godt. Se produktet foldere.

Hvordan får jeg svanemærke på min tryksag?

Du kan downloade vores Svanemærke her og indsætte det i dit design. Hvis du har brug for hjælp, sidder vores team af grafikere klar til at hjælpe. ?
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Michael Videler
Michael Videler
+45 87 391 314

Video

Produktvideo
Til højre kan du se en video om produktet.

Spørgsmål
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Skabeloner

Anbefaling: brug vores skabeloner
Du slipper for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse mv., når du designer din tryksag.

   Slutformat er det endelige format. Designformat er oplyst inkl. 3 mm beskæring på alle sider.

Tryksag Slutformat Design format Download
A7 A7 (105 x 74 mm) 111 x 80 mm Download
A6 A6 (105 x 148 mm) 111 x 154 mm Download
A5 A5 (148 x 210 mm) 154 x 216 mm Download
A4 A4 (210 x 297 mm) 216 x 303 mm Download
A3 A3 (297 x 420 mm) 303 x 426 mm Download
A2 A2 (420 x 594 mm) 426 x 600 mm Download
A1 A1 (594 x 841 mm) 600 x 847 mm Download
M65 M65 (99 x 210 mm) 105 x 216 mm Download
Se formen Type Format Download
Bordkalender 195 mm x 125 mm Hent skabelon
Cirkler Fra 25 mm til 300 mm Hent skabelon
Dørhænger 80 mm x 200 mm Hent skabelon
Engel 97 mm x 125 mm Hent skabelon
Hjerte 145 mm x 128 mm Hent skabelon
Hånd 140 mm x 200 mm Hent skabelon
Isvaffel 94 mm x 188 mm Hent skabelon
Juletræ 110 mm x 188 mm Hent skabelon
Klippekort 40 mm x 127 mm Hent skabelon
Nipnapper 210 mm x 210 mm Hent skabelon
Popcorn-bæger 110 mm x 170 mm Hent skabelon
Pyramide 120 mm x 105 mm Hent skabelon
Sprayflaske 130 mm x 210 mm Hent skabelon
Taleboble 107 mm x 116 mm Hent skabelon
Vinflaske 82 mm x 327 mm Hent skabelon
X-form 148 mm x 210 mm Hent skabelon
Læs mere om skabeloner

Gratis billeder og layouts
Husk, at vi stiller over 15. mio. fotos og 950 kreative layouts til rådighed ?

Layout
Skal vi hjælpe med dit layout? ?

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder løsblade.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Bestilling af

Vær opmærksom på at vi altid oplyser afsendelsesdato. Valg af produktionstid er udelukkende for produktion. Hertil skal leveringstid tillægges. Læs mere om levering.

Vælg produktionstid
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Afsendt til tiden - eller gratis
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.
Under- eller overlevering
LaserTryk.dk forbeholder sig ret til at under-/overlevere med op mod 10 % af det bestilte oplag.
Ved under-/overlevering af bøger reguleres faktura efter faktisk leverede antal til den stykpris, der er angivet i ordrebekræftelsen.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej,

Vi har nu afsendt tilbud.

Ønsker du at bestille tryksagen, er der i mailen et direkte link, hvor du kan afgive bestilling med få klik. Du er selvfølgelig også velkommen til at besvare mailen med din trykfil(er), hvis det er nemmere for dig.

Har du brug for yderligere information, sidder vi klar til at hjælpe på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Med venlig hilsen
Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.

Hej,

UPS - noget er gået galt - og mailen er ikke nået frem.

Det beklager vi - og du bedes kontakte kundeservice, som gerne regner en pris til dig.

Vi træffes på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Vi beklager din ulejlighed.


Med venlig hilsen

Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.