Bestil før kl 13 i dag ONSDAG og vi afsender i dag ?

Flyers/løsblade

Løsblade og flyers i topkvalitet i store og små oplag og med alt i finish har aldrig været billigere.

Flyers/løsblade kort fortalt:

Flyers er den mest simple tryksag du kan bestille, som i bund og grund "bare" er et ark papir med tryk på en eller begge sider. Alligevel er det et meget fleksibelt produkt, som ofte benyttes til ophæng eller uddeling.

Regn din pris

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
Beregn
Produktionstid: 2-7 hverdage (eller 24 timer)
Fragt: 1.000 A6 løsblade koster 95 kr. i fragt
Priserne er inkl. opstart, efterbehandling, beskæring og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille
500 stk.750 stk.1.000 stk.2.000 stk.2.500 stk.5.000 stk.7.500 stk.10.000 stk.
130g Silk-papir 454351935873862399931.62731.99632.3643
170g Silk-papir 46635363610390931.06031.74432.17332.5993
250g Silk-papir 4913575366131.01131.18531.99732.55133.1043
350g Silk-papir 5253625372631.14031.34632.29833.00233.7063
260g Chromokarton 7653864396731.38131.58832.25432.93433.6163
170g Genbrugspapir 7701866196411.36411.56512.56713.53514.1122
250g Genbrugspapir 819193711.05811.55611.80513.04714.24515.1102

Mere Information om Løsblade/Flyers

Flyers

Hvad bruger man flyers typisk til?
Løsblade er perfekte til fx at gøre opmærksom på en begivenhed, et tilbud eller lignende. De kan dog også bruges til alt muligt andet, f.eks. som gavekort, rabatkuponer, tilmeldingsblanketter, stempelkort, bogmærker osv. og uddeles til folk i fodgængerzonen, på messer eller til andre events.

Udnyt jeres potentiale med flyers

Kom ud til det brede publikum og øg kendskabet til jeres brand. Uagtet om I ønsker at annoncere jeres næste kampagne, event eller andet, er flyers perfekte til at fange nye potentielle kunders eller besøgendes opmærksomhed.

Ikke bare er flyers billige og enkle, de er også hamrende effektive til at øge brand-bevidstheden. Netop af den grund, at de er så fleksible og både kan bruges til at ophænge eller uddele. Fordelen ved flyers er, at de er enkle og kan give en kort og præcis beskrivelse af jeres produkt, tjeneste, event eller organisation. Samtidig er flyers med til at underbygge jeres visuelle identitet, hvilket øger kendskabet til jeres brand.

Valg af papirtype (som tilmed er svanemærket)
Tryk flyers på offsetpapir, hvis man skal kunne skrive, tegne eller stemple på dem (tryk på "vis flere muligheder" under pristabellen for at kunne se offsetpapir). Offsetpapir har en lidt ru og ubestrøget overflade, og ligner i strukturen mest almindeligt printerpapir. Farverne fremstår ikke helt så lysende som på de bestrøgede papirtyper som f.eks. silk.

Silk er vores standard og bruges også i puljetryk, så her får du faktisk de allerbedste priser, samtidigt med en rigtig god kvalitet. Papiret er glat i overfladen, dog ikke højglans. Du kan sagtens skrive på Silk med en kuglepen, men den virker ikke ret godt til stempler, farveblyanter eller blyant.

Tryk flyers i netop den størrelse du skal bruge - og overvej også en plakat
Vi tilbyder flyers i stort set alle størrelser. Skal din flyer have en meget speciel størrelse, der ikke er med i listen, kan du vælge valgfrit format og indtaste din ønskede størrelse. Har du brug for flyers i helt små oplag, der er større end A2, anbefaler vi at bestille dem som plakater i stedet for.

FÅ FLYERS MED PRINT TIL DANMARKS LAVESTE PRISER

Hos Lasertryk forpligter vi os til at tilbyde flyers med print til de laveste priser i Danmark. Vi har nemlig den holdning, at effektiv markedsføring ikke nødvendigvis skal være en dyr affære. Derfor har vi skabt en prisstruktur, der giver dig mulighed for at få højkvalitets-flyers til priser, der passer til ethvert budget. Vores prisgaranti sikrer således, at du ikke kun får det bedste tilbud, men også den bedste kvalitet. Hvis du - mod forventning - støder på en lavere pris hos en konkurrent, så matcher vi prisen med det samme. Og som tak for hjælpen kvitterer vi med en tur i biffen.

Så uanset om du planlægger et stort event, lancerer en ny produktlinje eller bare ønsker at øge din virksomheds synlighed, kan du stole på, at vores flyers vil fange din målgruppes opmærksomhed. Vi bruger avanceret trykteknologi og kvalitetsmaterialer for at sikre, at alle flyers vi producerer, står skarpt med levende farver og klart budskab.

FLYERS FRA LASERTRYK - HER KAN ALT LADE SIG GØRE

Vi tilbyder flyers med foliepræg samt figurudskårede flyers, så jeres tryksager kan tilpasses præcis efter jeres ønsker og behov. Mulighederne er uendelige og selv små detaljer kan gøre en stor forskel for, om andre lægger mærke til jeres flyers og læser dem, frem for at de i stedet ender i skraldespanden. Derfor tilbyder vi flyers i mange forskellige former, så I får den opmærksomhed, jeres virksomhed eller organisation fortjener.

Det er ofte en god idé at designe sine flyers efter ens ønskede målgruppe, så man på den måde sikrer, at ens flyers også appellerer til samme gruppe. Sådan er I med til at sikre, at jeres flyers når ud til jeres potentielle kunder eller modtagere. Vi kan hjælpe jer på rette vej, hvis I har behov for det, og I er altid velkomne til at kontakte os.

Udover flyers tilbyder vi også andre brochurer i større formater, som eksempelvis hæfter, foldere og kataloger/ bøger, hvor der er plads til yderligere detaljer og flere informationer. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis I er i tvivl om hvilke muligheder, der er rigtige for jer.

BESTIL FLYERS MED PRINT NEMT OG HURTIGT

Bestilling af flyers med print hos Lasertryk er en proces, der er både hurtig og problemfri. Vi har udviklet en brugervenlig bestillings-platform, der gør det nemt for dig at vælge præcist de specifikationer, du har brug for, lige fra papirkvalitet til format og trykdetaljer.

Uanset om du har brug for en lille mængde flyers til en lokal begivenhed eller et stort oplag til en national kampagne, kan vores system tilpasse sig dine unikke krav.

Når du har valgt mængde, format og andre trykdetaljer, kan du uploade dit print direkte på vores platform. Vores system er designet til at være brugervenligt, så du nemt kan overføre dit design eller grafiske layout uden besvær.

Mangler du inspiration til dit print, kan du øverst på siden se andre designs, som vores kunder har lavet, ligesom du kan udforske vores forskellige flyer-skabeloner. For at yderligere berige dit design, tilbyder vi også adgang til en imponerende samling af ressourcer. Som en del af vores samarbejde med Colourbox.dk, får du adgang til Skandinaviens største billeddatabase med over 15 millioner gratis billeder. Disse professionelle fotos og illustrationer er ideelle til at tilføje et unikt og fængslende visuelt element til dine flyers.

Udover dette har vi en omfattende samling af 950 gratis, kreative designskabeloner. Disse skabeloner er designet til at give dit materiale et professionelt look, og de spænder over mange forskellige layouts, opdelt i kategorier for at gøre det let at finde det perfekte match til dit projekt. Uanset om du har brug for et traditionelt eller mere avantgarde design, hjælper vores skabeloner dig med at skabe flyers, der skiller sig ud og fanger modtagerens opmærksomhed, helt uden ekstra omkostninger.

FLYERS MED PRINT I ALTID HØJ KVALITET

Selvom vores priser er nærmest mistænkeligt lave, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af de flyers, vi producerer. Vi forstår nemlig, at kvaliteten af dine marketingmaterialer er afgørende for at skabe et positivt og varigt indtryk. Derfor investerer vi i avanceret trykteknologi og bruger kun materialer af højeste kvalitet. Vores flyers er karakteriseret ved deres skarpe, klare print og holdbare papir, der sikrer, at dine budskaber formidles effektivt og professionelt.

Så uanset om du bruger dem til produktlanceringer, events eller som en del af din generelle markedsføringsstrategi, kan du være sikker på, at flyers med print fra Lasertryk altid vil afspejle dit brands kvalitet og professionalisme.

SPRED DIT BUDSKAB MED LØSBLADE

Løsblade kan være en effektiv markedsføringsmetode for virksomheder og organisationer. De er billige, personlige og kan gøre et varigt indtryk på dine potentielle kunder og øvrige modtagere. Derfor tilbyder LaserTryk.dk løsblade, der kan bruges til at promovere et bredt udvalg af produkter og tjenester. Det hjælper dig med at nå længere ud, skaber synlighed og styrker dit brand.

Løsblade er effektive til at sprede budskaber, fremme kampagner eller arrangementer og skabe opmærksomhed omkring en virksomhed eller organisations brand. Samtidig kan løsblade distribueres på mange forskellige måder. De kan eksempelvis sendes med posten, når du sender varer ud, og du kan placere dem, hvor besøgende let kan tage et eksemplar eller dele dem ud på messer eller andre arrangementer.

STYRK DIN MARKEDSFØRING MED LØSBLADE

Med løsblade er der et væld af muligheder. Du kan eksempelvis gøre dine løsblade interaktive og indsætte dine kontaktoplysninger til sociale medier via en QR-kode, der leder til din virksomheds konti. Alternativt kan du også inkludere særlige tilbud eller rabatkoder på dine løsblade for at få potentielle kunder til at tage handling. Det kunne være særlige kampagner eller tilbud på dine mest populære varer eller tjenester.

Du kan ikke bare udnytte løsblade til både at markedsføre din virksomhed på øvrige medier, du får også data på, hvor mange modtagere, der har reageret på dine løsblade, da brugen af QR-koder og rabatkoder kan spores, hvilket der ligger et stort potentiale i. Det er en kæmpe fordel for dig at vide, hvordan dine løsblade bliver taget imod, så du kan tilpasse din markedsføringsstrategi efter, hvad der fungerer.

Du kan eksempelvis forsøge dig med flere forskellige typer af løsblade og se, hvilke designs eller tilbud, der bliver taget bedst imod. Det er essentielt, at dine løsblade bliver iøjnefaldende, så flere får muligheden for at få kendskab til dit brand.

TILPAS DINE LØSBLADE EFTER DINE ØNSKER OG BEHOV

Løsblade er en klassiker inden for markedsføring, og det er der god grund til. De er alsidige, omkostningseffektive og når direkte ud til dine modtagere. Uanset om du vil fremhæve et nyt produkt, annoncere en begivenhed eller andet, er løsblade et kraftfuldt værktøj i din markedsførings-værktøjskasse.

Fordelen ved løsblade er, at de er utroligt nemme at tilpasse efter ønsker og behov. LaserTryk.dk tilbyder en bred vifte af muligheder, så du kan skabe det perfekte løsblad, der repræsenterer dit brand og kommunikerer dit budskab på den mest effektive måde. Dit budskab, dit design, dine valg.

LØSBLADE ER LIG MED PRISVENLIG, MEN EFFEKTIV MARKEDSFØRING

Løsblade fra LaserTryk.dk er en af de mest økonomiske måder at nå dine kunder på. Med lav produktionsomkostning og stor rækkevidde, får du mest mulig værdi for pengene med løsblade. LaserTryk.dk går op i, at dine løsblade ser professionelle ud og holder længe, hvorfor vi benytter os af holdbare materialer i høj kvalitet.

Løsblade kan distribueres på et utal af måder, om det er omdeling i lokalområdet, om de lægges sammen med forsendelser, om du har et display i butikken eller et ved events. Du kan hurtigt komme ud til en stor gruppe af mennesker, men samtidig kan du også tilpasse din distribueringsmetode til dine specifikke behov og din målgruppe.

Løsblade er en oplagt metode til at sprede dit budskab, og med hjælp fra LaserTryk.dk kan du skabe effektive, skræddersyede og miljøvenlige løsblade, der hjælper din virksomhed med at skinne. Uanset dit behov har vi det rigtige løsblad for dig. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at dele dit brand. Hvis du ikke er på udkig efter løsblade, har LaserTryk.dk et stort sortiment af andre tryksager, du kan bruge til at dele dit budskab med. Det gælder bl.a. plakater, klistermærker, postkort og meget mere.

Spørgsmål og svar om løsblade/flyers

Hvilken type papir skal jeg vælge?

Vi anbefaler til hver en tid vores hus-kvaliteter Offset- eller Silk-papir til standard flyers/løsblade. De er billigst og kan som regel svanemærkes.
Til bordkalendere, popcornbægre, pyramider og klippekort anbefales det at vælge papir på min. 250 g.

Kan jeg se en trykprøve?

Ja, bestil en gratis prøvepakke her.

Hvilke formater kan jeg vælge?

Eksklusivt hos LaserTryk.dk kan vi digitaltrykke dine løsblade helt op til formatet 50 x 70 cm. Det giver super lave priser også på små oplag.

Hvordan ved jeg hvad der er forside og bagside i mine trykfiler?

Hvis dine flyers/løsblade trykkes 4+4 (tryk på begge sider) vil første side i din trykfil være "forsiden" og anden side i trykfilen være "bagsiden".

Kan jeg få foldet mine løsblade/flyers?

Ja, det kan du godt. Se produktet foldere.

Hvordan får jeg svanemærke på min tryksag?

Du kan downloade vores Svanemærke her og indsætte det i dit design. Hvis du har brug for hjælp, sidder vores team af grafikere klar til at hjælpe. ?
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Michael Videler
Michael Videler
+45 87 391 314

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder løsblade.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: