Bestil før kl 13 i morgen MANDAG og vi afsender i morgen ?

Gaveæsker med tryk

Gaveæsker med tryk til knivskarpe priser på alle størrelser.
Gaveæsker kort fortalt
 • Perfekt emballageindpakning til dine produkter
 • Genial som gaveæske til gavekort
 • Valgfrie størrelser
 • Undgå spild – æsker i små oplag

Æsker med tryk giver den sidste finish til dit produkt, så det tager sig ud på bedst mulige måde i butikken, eller når du sender dit produkt ud til kunden. Samtidig vil en æske, hvor størrelsen er tilpasset specifikt til dit produkt, give en bedre beskyttelse.

Layout-info: Æsker med låg og skuffeæskers indvendige mål bliver 2 mm mindre. ?

Regn din pris

Produktionstid: 10 hverdage
Fragt: 500 stk. A4 æsker koster 175 kr. i fragt.
Priserne er inkl. opstart, stanseform, efterbehandling, beskæring og farvetryk på en side.
Klik direkte på prisen for at bestille

Falseæske ?

Antal200250300
Falseæske1.6651.7171.771

Æske med låg ?

Antal200250300
Æske med låg4.0424.3344.625

Skuffeæske ?

Antal200250300
Skuffeæske2.1812.3052.426

Pudeæske ?

Antal200250300
Pudeæske1.6791.7351.792

Mere Information om gaveæsker

Vi leverer dine gaveæsker med tryk på én side og påfører, som standard, en tryklak. Hertil kan du vælge at tilføje en kachering for en ekstra lækker finish.

Hos LaserTryk.dk kan du bestille æsken i præcis det antal du har brug for, så du undgår spild. Hvis du får brug for flere, skal du selvfølgelig ikke betale for stanseformen igen, så genoptryk bliver altid mere rentabelt.

Alle æskerne er færdig-limet og leveres plano (usamlet).

Priser og leveringstider er under forudsætning af, at æskens format kan trykkes på 50 x 70 cm ark. Har du brug for en større æske, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

LØFT DINE PRODUKTER TIL DET NÆSTE NIVEAU MED FLOTTE GAVEÆSKER

Med gaveæsker fra LaserTryk.dk kan du skabe en unik og mindeværdig oplevelse, der kan være med til at styrke dit brand og relationerne til dine kunder og samarbejdspartnere. Det føles helt særligt og eksklusivt at åbne en flot og unik æske, hvor man kan se, at der er lagt vægt på de flotte detaljer. Derfor tilbyder LaserTryk.dk gaveæsker med tryk, så du kan løfte dine produkter til det næste niveau.

Samtidig kan gaveæsker bruges til en lang række produkter. Alt fra luksuriøse cremer og smykker til tøj og gavekort kan med fordel pakkes ind i gaveæsker for at give et ekstra professionelt touch. Gaveæsker viser, at du værner om et kvalitetsprodukt. Så hvis du har lyst til at give dine kunder en oplevelse ud over det sædvanlige, bør du overveje gaveæsker fra LaserTryk.dk til dine produkter.

GIV DINE KUNDER EN OPLEVELSE MED GAVEÆSKER

En god gaveæske har et personligt touch. En lille personlig takkenote, et pirrende design eller en flot indpakning. Det er netop de små ting, der gør gaveæsken mere betydningsfuld for dine modtagere. Dertil er det selvsagt essentielt at kigge på, hvilken målgruppe du ønsker at appellere til og gøre dig overvejelser om, hvilke mulige præg på dine gaveæsker, der fungerer for din ønskede målgruppe. Disse ting kan have betydning for dit design, type af æske og hvordan du ønsker at pakke dine produkter ned i dine gaveæsker.

Alt i alt kan gaveæsker med tryk være en fantastisk måde at vise dine kunder eller samarbejdspartnere, at du sætter pris på dem. Ved at tage hensyn til din målgruppe og designe en flot gaveæske med et personligt touch, kan du skabe en unik og mindeværdig oplevelse, der har potentiale til at sætte positivt aftrykt på dine modtageres opfattelse af dit brand.

ÆSKE MED LÅG, SKUFFEÆSKE, FALSEÆSKE ELLER PUDEÆSKE?

Uanset om du skal bruge en æske med låg, skuffeæske, falseæske eller en pudeæske, kan vi hjælpe dig her hos Lasertryk. Vi ved, at valget af den rette type æske er afgørende for at opfylde dine specifikke behov, og derfor har vi prioriteret et bredt udvalg af forskellige gaveæsker.

 • Pudeæske: Pudeæsken er en velkendt favorit i detailbutikker og bruges ofte til at præsentere små gaver og gavekort på en stilfuld måde. Den er nem at samle, kræver blot to enkle fold i hver ende, og er klar til brug. Pudeæsken giver en sofistikeret og inviterende præsentation, der gør den ideel til gaver til særlige lejligheder.
 • Skuffeæske: Skuffeæsken er en praktisk løsning, når det handler om at pakke mange emner i samme æske. Den er yderst velegnet til produkter som elektronik, tøj og legetøj, hvor enkel adgang til indholdet er vigtig. Med dens skuffe-lignende åbning kan du nemt få fat i, hvad du har brug for, uden at skulle fjerne alt indhold.
 • Æske med låg: Æsken med låg er en mere eksklusiv form for emballage, der kan bruges til en bred vifte af produkter. Den giver en elegant og professionel præsentation og er velegnet til produkter som tekstiler, slik, legetøj, kosmetik og meget mere. Æsker med låg bruges ofte til luksusgaver eller for at give en følelse af eksklusivitet til et produkt.
 • Falseæske: Falseæsken er en alsidig og holdbar løsning, der tjener mange formål. Den bruges typisk til blisterpakket medicin og sundhedsprodukter, hvor den sikrer produktets integritet og beskyttelse. Den er også velegnet til kosmetik, hårprodukter og som emballage til mindre flasker og beholdere. Falseæsker er også kendt for deres stabilitet og styrke, og de er derfor en pålidelig måde at opbevare og præsentere produkter på, uanset branche eller anvendelsesområde.

Uanset hvilken type æske du vælger, er du selvfølgelig altid sikret høj kvalitet, når du køber gaveæsker hos Lasertryk. Vi prioriterer kvalitet og holdbarhed i hvert enkelt produkt, vi producerer, og vores udvalg af gaveæsker er ingen undtagelse. Vi forstår, hvor vigtigt det er, at dine æsker opfylder dine forventninger og behov, hvad enten de bruges til gaver, detailpakning eller andre formål. Vores dedikerede team og avancerede produktionsprocesser sikrer, at du får æsker, der ikke kun ser fantastiske ud, men også er skabt med fokus på holdbarhed og beskyttelse af dets indhold.

ALTID DANMARKS LAVESTE PRISER PÅ GAVEÆSKER

Selvom kvaliteten er helt i top, mener vi, at det ikke bør koste en formue at præsentere dine gaver eller produkter med stil og elegance. Derfor er vi stolte af at tilbyde altid Danmarks laveste priser på gaveæsker.

Vores mål er at gøre gaveæsker af høj kvalitet tilgængelige for alle, uanset om det er til virksomheder, detailhandlere eller private. Vi tror på, at alle fortjener at kunne præsentere deres gaver eller produkter på en smuk måde uden at overskride deres budget.

Derfor har vi også prisgaranti, der sikrer, at du altid kan få den laveste pris hos os. Hvis du - mod forventning - støder på en lavere pris hos en konkurrent, så matcher vi prisen med det samme.Og som tak for hjælpen kvitterer vi med en tur i biffen.

Spørgsmål og svar

Hvordan bestiller jeg?

 1. Tast dine mål
 2. Klik beregn
 3. Hent skabelon
 4. Lav design på skabelon
 5. Afgiv bestilling og upload dit design.

Hvor stort kan i trykke?

Priser og leveringstider er under forudsætning af, at æskens format kan trykkes på 50 x 70 cm ark.

Har du brug for en større æske, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Klaus Sørensen
Klaus Sørensen
+45 28 942 156

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder æsker.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Bestilling af

Nedenfor oplyses afsendelsesdato. Valg af produktionstid er udelukkende for produktion. Hertil skal leveringstid tillægges. Læs mere om levering.
Vær opmærksom på, at hvis der indtastes info i bemærkningsfeltet eller filer ikke er trykklare, kan det forlænge afsendelsesdato.

Vælg produktionstid
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Afsendt til tiden - eller gratis
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.
Under- eller overlevering
LaserTryk.dk forbeholder sig ret til at under-/overlevere med op mod 10 % af det bestilte oplag.
Ved under-/overlevering af bøger reguleres faktura efter faktisk leverede antal til den stykpris, der er angivet i ordrebekræftelsen.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej,

Vi har nu afsendt tilbud.

Ønsker du at bestille tryksagen, er der i mailen et direkte link, hvor du kan afgive bestilling med få klik. Du er selvfølgelig også velkommen til at besvare mailen med din trykfil(er), hvis det er nemmere for dig.

Har du brug for yderligere information, sidder vi klar til at hjælpe på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Med venlig hilsen
Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.

Hej,

UPS - noget er gået galt - og mailen er ikke nået frem.

Det beklager vi - og du bedes kontakte kundeservice, som gerne regner en pris til dig.

Vi træffes på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Vi beklager din ulejlighed.


Med venlig hilsen

Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.