Bestil i dag SØNDAG og vi afsender mandag ?

Foldere

Den perfekte informationsfolder til fx fremvisning af produkter, guide og prislister.
Foldere kort fortalt
  • Topkvalitet med farvetryk på begge sider
  • 12 forskellige papir- og plasttyper
    - inkl. vores 100 % genbrugspapir
  • Svanemærket tryksag ?
  • Mulighed for eksklusive premium effekter

Foldere er en af vores mest populære tryksager. Folderen, også omtalt som en brochure, kan nemlig indeholde alt fra små, enkle budskaber til en mere informativ informationsfolder.

Regn din pris

Grønne priser: Bemærk, at de billige grønne priser er vores puljetryk.
Produktionstid: 3-8 hverdage (eller samme dag)
Fragt: 1.000 A5 foldere koster 115 kr. i fragt
Priserne er inkl. opstart, efterbehandling, beskæring og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille

Mere Information om Foldere med tryk

Hvad er forskellen mellem en folder med tryk og et hæfte?
Mange mennesker siger folder, når de egentlig mener et hæfte. Et hæfte består af flere foldede ark papir, der er hæftet med en eller flere hæfteklammer i midten. En folder består derimod altid kun af ét enkelt stykke papir, der er foldet en eller flere gange. I den forbindelse vil du måske også støde på ordet "falset", som blot er et fagudtryk for "foldet".

Bemærk dog, hvis du har leveret en ensidet folder (4+0) eller vi kan se, at der skal skrives inde i folderen, bliver den leveret ufoldet plano med bukkestreg, med mindre andet er skrevet på ordren. Dette sker, fordi nogle af vores kunder selv printer noget på indersiderne, og dette kan ikke ske, hvis vi har foldet folderne.

Foldere med tryk kan have mange formater
Som nævnt er en folder kun et enkelt stykke papir, der foldes på den ønskede måde. Papiret kan være meget stort og foldet mange gange, men det kan lige så godt bare være et A4-papir, foldet en enkel gang i midten, så man får en A5-folder (A5 er halv A4-størrelse). Sådan et ark, der foldes i midten, er den mest almindelige type folder, og kaldes for en 4-sidet, 2-fløjet folder. Med antal sider menes der de sider man kan placere indhold på, og med antal fløje menes der de fysiske afsnit, papiret er delt op i igennem foldene. Så igen, et ark der er foldet i midten, er delt op i to fysiske afsnit, altså 2 fløje.

Foldere med tryk kan foldes på mange forskellige måder - slip fantasien løs og bliv kreativ!
Her på hjemmesiden kan du som udgangspunkt beregne priser på foldere med tryk med op til 5 fløje, dvs. ark der er foldet 4 gange i den samme retning. Der er dog utællige muligheder. Hvis du selv kan tage et stykke papir og folde det sammen på en bestemt måde, er der en god chance for, at vi kan producere en folder i samme stil. Kontakt os endelig pr mail eller telefonisk, og vi hjælper dig med en priser og rådgivning i forhold til specielle foldere. Er der tryk hen over foldene i din folder med tryk, bør du overveje at få ilagt bukkestreger, så du undgår at trykket ”krakelerer”. Synes du foldere er for komplekse eller for dyre til dit formål, kan du prøve at se på nogle flyers i stedet for. Tænker du derimod, at du har brug for meget mere plads til dit budskab, kan et hæfte eller endda en limbundet bog være værd at overveje.

Foldere der skaber resultater

Leder du efter en enkel, men effektiv måde at formidle din besked på? Vil du gerne have dit budskab ud til så mange mennesker som muligt, men på en omkostningseffektiv måde? Så er du kommet til det rette sted. Vi specialiserer os i produktion af foldere, der skaber resultater.

Uanset om du repræsenterer en virksomhed, en organisation, en forening eller noget helt fjerde, er foldere en utrolig effektiv måde at nå ud til din målgruppe på. Foldere fra LaserTryk.dk er designede til at fange opmærksomheden og samtidig formidle dit budskab på en klar og forståelig måde. Jo mere din målgruppe bliver præsenteret for din virksomhed og dets budskab, jo større brandbevidsthed for de, og netop derfor er foldere utroligt effektive.

Hos os er kvaliteten i højsædet. Det er vigtigt for LaserTryk.dk, at dine næste foldere altid ser professionelle og tiltalende ud. Vi ved, at det første indtryk tæller, og vi sørger for, at dine foldere altid giver det bedste indtryk. Du er derfor i trygge hænder.

Design dine unikke foldere

Slå dig løs og find din kreative side frem. Med foldere fra LaserTryk.dk kan du skræddersy dine foldere, så de passer præcis til dit budskab og dine behov. Du har rig mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser, papirtyper og farver, og du kan med fordel uploade dit eget design for at skabe foldere, der er fuldstændig unikke.

Lad os hjælpe dig med at formidle dit budskab på den mest effektive måde med foldere. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe stærke og effektive foldere, der skaber resultater. Hvis foldere ikke er det helt rigtige valg for dig, tilbyder LaserTryk.dk en bred vifte af andre tryksager, såsom brochurer, plakater, visitkort og mange andre løsninger indenfor tryksager.

Spørgsmål og svar

Hvad er en folder?

En folder består altid kun af ét enkelt stykke papir, der er foldet en eller flere gange. I den forbindelse vil du måske også støde på ordet "falset", som blot er et fagudtryk for "foldet".

Hvordan ser min folder ud?

Vi tilbyder flere forskellige formater og mulige efterbehandlinger.
Få inspiration her.

Kan min folder indeholde 24 sider?

Nej, tag i stedet et kig på hæfter.

Kan jeg sætte svanemærke på mine foldere

Ja. Du kan downloade Svanemærke-logo her.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Michael Videler
Michael Videler
+45 87 391 314

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder foldere.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Bestilling af

Nedenfor oplyses afsendelsesdato. Valg af produktionstid er udelukkende for produktion. Hertil skal leveringstid tillægges. Læs mere om levering.
Vær opmærksom på, at hvis der indtastes info i bemærkningsfeltet eller filer ikke er trykklare, kan det forlænge afsendelsesdato.

Vælg produktionstid
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Afsendt til tiden - eller gratis
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.
Under- eller overlevering
LaserTryk.dk forbeholder sig ret til at under-/overlevere med op mod 10 % af det bestilte oplag.
Ved under-/overlevering af bøger reguleres faktura efter faktisk leverede antal til den stykpris, der er angivet i ordrebekræftelsen.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej,

Vi har nu afsendt tilbud.

Ønsker du at bestille tryksagen, er der i mailen et direkte link, hvor du kan afgive bestilling med få klik. Du er selvfølgelig også velkommen til at besvare mailen med din trykfil(er), hvis det er nemmere for dig.

Har du brug for yderligere information, sidder vi klar til at hjælpe på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Med venlig hilsen
Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.

Hej,

UPS - noget er gået galt - og mailen er ikke nået frem.

Det beklager vi - og du bedes kontakte kundeservice, som gerne regner en pris til dig.

Vi træffes på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.

Vi beklager din ulejlighed.


Med venlig hilsen

Lasse Mortensen,
Kundeservice ansvarlig

LaserTryk.dk
P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.