Bestil før kl 13 i dag ONSDAG og vi afsender i dag ?

Klistermærker

Vores populære klistermærker med logo bruges til alverdens formål, som fx streetpromotion og butiksvinduer.

Klistermærker kort fortalt

  • Alle størrelser fra 1 - 100.000 stk.
  • Leveres færdigskåret og bundtet
  • Perfekt til butiksvinduerne
  • Test mediet før bestilling. Bestil din gratis prøve her.
  • Valg af medie og monteringsforhold ?

Vores populære klistermærker leveres firkantet eller med runde hjørner og er egnet til både indendørs og udendørs brug.

Husk, vi laver også etiketter, figurskåret folie, bilstreamers, labelkasser og gulvklistermærker.

Prøv klistermærkevælgeren, hvis du er i tvivl om dit medievalg, når du bestiller klistermærker.

Regn din pris

?
?
?
? (21,0 cm)
? (14,8 cm)
?
?
Beregn
Produktionstid: 5 hverdage (eller 48 timer)
Fragt: 5 stk. 50 x 100 cm klistermærker koster 75 kr. i fragt
Priserne er inkl. opstart, efterbehandling, beskæring og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille
25 stk.50 stk.75 stk.100 stk.250 stk.500 stk.750 stk.
Papir-label 3321348136413821484165218171
Vinyl (ude- og indendørs brug) 38344964609472241.40042.53143.6624
Plast-label (indendørs brug) 418145414901525175311.12511.4961
Transparent plast Husk at tage stilling til for at se priser.
Plast label med spejlvendt tryk (tryk på limsiden) Husk at tage stilling til for at se priser.
Plast label med tryk på begge sider 65641.04141.42741.81244.12747.985411.8444
HiTack 565485941.15541.44943.21846.16749.1164
Lamineret udendørsfolie Blank laminat, polymerisk684495141.21941.48643.09245.76848.4454
Lamineret udendørsfolie Mat laminat, polymerisk684495141.21941.48643.09245.76848.4454

MERE INFORMATION OM STANDARD KLISTERMÆRKER MED TRYK

Hvorfor standard?
Der findes mange forskellige klistermærker-typer, og man er heller ikke helt enig om, hvad man kalder dem. Klistermærker, stickers, etiketter, labels, selvklæbende folier - kan du med sikkerhed sige, hvad de forskellige produkter er? Vi har i hvert fald besluttet os for, at vores standard-klistermærker med tryk er firkantede, løse klistermærker i enten papir eller plastik (vinyl), med mulighed for speciel overfladebehandling.

Leder du efter noget andet?
Skal du have små stickers, udskåret i specielle former, så bør du kigge på etiketter. Eller er det mange labels på ark, der skal være så billige som muligt? Så er det måske en labelkasse der er løsningen. Det kan også være, at du skal bruge bogstaver eller et logo, der er direkte skåret ud af gennemfarvet folie. I så fald er det nok figurskåret folie du leder efter - medmindre du vil bruge den som CVR-nummer på din bil, så skal du kigge under CVR-klistermærker. Sidst men ikke mindst har vi også Wall Stickers, som er folie der er velegnet til at klistre på væggen, og er mere mat i overfladen.

Hvad kan standard-klistermærker med tryk holde til?
Både papir- og vinylkvaliteten kan bruges både inde og ude, men der er nogle forskel. Papir er den billigste type og har en glat, blank overflade. Trykket er vandfast, men selve materialet kan ikke tåle regn og fugt i længere tid. Vinylkvaliteten derimod er helt igennem vandfast og holder i op til 2 år. Overfladen er mat og en lille smule rug, og disse klistermærker med tryk kan laves i op til 135 x 300 cm uden at de skal sættes sammen af flere stykker. Skal dit klistermærke sættes op udendørs eller har det en størrelse på over 0,25 m2, så anbefaler vi altid en laminering. Både fordi det gør montagen lettere og samtidig øger holdbarheden.

Montering på vindue
Overvejer du at sætte et klistermærke på et vindue eller en glasdør, er der lige nogle ting du skal være opmærksom på, så resultatet kommer til at se pænt ud. Vi har fundet en god guide online, og du kan se den på YouTube her.

DANMARKS LAVESTE PRISER PÅ KLISTERMÆRKER MED LOGO

Hos Lasertryk er vi stolte af at tilbyde Danmarks laveste priser på klistermærker med logo. Vi er nemlig bevidste om, hvor stor en rolle skræddersyede klistermærker med logo kan spille i din virksomheds eller organisations branding og markedsføring. Derfor har vi dedikeret os til at gøre det overkommeligt for virksomheder i alle størrelser at få adgang til kvalitets-klistermærker til priser, der ikke sprænger budgettet. Vores prisgaranti sikrer nemlig, at du altid får den laveste pris hos os. Hvis du - mod forventning - støder på en lavere pris på klistermærker med logo hos en konkurrent, så matcher vi prisen med det samme.Og som tak for hjælpen kvitterer vi med en tur i biffen.

Uanset om du har brug for klistermærker i små eller store oplag, kan du regne med, at vi kan levere det til en pris, der passer til dit budget og dine behov. Vores prisberegner gør det nemt for dig at få et tilbud og placere en ordre på få minutter. Så lad os hjælpe dig med at markedsføre din virksomhed på en omkostningseffektiv måde med klistermærker, der er skabt til at imponere.

NÅ UD TIL ET BREDT PUBLIKUM MED KLISTERMÆRKER

Klistermærker kan være en sjov, kreativ og effektiv måde at markedsføre din virksomhed eller organisation på. Det er en glimrende metode til at tiltrække nye kunder samtidig med, at du øger synligheden af dit brand. Hos LaserTryk.dk kan du få klistermærker i et væld af farver, størrelser og materialer i lige præcis det design, du har brug for.

Med klistermærker kan man hurtigt nå ud til et stort og bredt publikum, der kan bruges på mange forskellige måder. Du kan med fordel uddele dem til dine kunder eller besøgende, klistre dem fast på emballagen om dine produkter eller sætte dem fast i dit butiksvindue.

Hvis du ønsker at skabe bevægelig reklame, kan du også klistre dem fast på din bil eller cykel, så de kan ses, mens du bevæger dig rundt i bybilledet. Samtidig er klistermærker enormt gode til at tiltrække andres opmærksomhed og gøre andre nysgerrige. På den måde kan du skabe interesse for din virksomhed eller organisation.

SLIDSTÆRKE KLISTERMÆRKER AF HØJ KVALITET

Når det kommer til klistermærker, er kvalitet selvfølgelig et nøgleelement, og helt specifikt er holdbarhed selvfølgelig en stor faktor. Ingen gider klistermærker, der hurtigt mister farven eller som hurtigt mister evnen til at sidde ordentligt fast. Hos Lasertryk er vi selvfølgelig opmærksomme på disse elementer, og derfor har vi dedikeret os til at producere klistermærker, der ikke kun er flotte og iøjnefaldende, men også yderst slidstærke.

Vores klistermærker er således skabt til at holde deres farveintensitet og klæbeevne over tid. Uanset om du har brug for klistermærker til produktetiketter, udstillinger eller promotions, er vores slidstærke klistermærker det ideelle valg. De leverer ikke kun visuel appel, men også en pålidelig og vedvarende måde at kommunikere med dit publikum på.

DESIGN DINE EGNE UNIKKE KLISTERMÆRKER

Med klistermærker har du mulighed for at eksperimentere med forskellige designs, farver og former, så dine klistermærker skiller sig ud fra mængden. Det kan være en god idé at have din målgruppe for øje, når du designer dine klistermærker, så de er tilpasset til netop samme gruppe. Et design kan fungere for en målgruppe, mens designet for en anden målgruppe ikke vækker samme interesse. Hvis din målgruppe eksempelvis er børn og unge, kan du overveje at bruge lyse farver og sjov grafik, mens du kan overveje et mere stilrent design, hvis du henvender dig til en mere moden målgruppe.

Alt i alt er klistermærker altså en prisvenlig, men effektiv måde at markedsføre din virksomhed. Hos LaserTryk.dk kan vi producere flotte klistermærker i store mængder til overkommelige priser. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere.

Spørgsmål og svar

Hvilket medie skal jeg vælge?

For at være sikker på at dit medievalg er korrekt, anbefaler vi at du bestiller en fysisk prøve. Se hvordan du bestiller her.

Kan klistermærker leveres figurskåret?

Ja, tag et kig på figurskåret folie eller etiketter.

Er trykket heldækkende?

Klistermærker med tryk er ikke 100 % heldækkende. Ønsker du 100 % dækning, kan du indhente et tilbud her.

Kan klistermærker monteres på gulv?

Ja, med en R9/B1 godkendt laminat på klistermærker monteres på gulvet. Tag et kig på vores gulvklistermærker.

Hvordan leveres mine klistermærker?

Klistermærker, der produceres i storformat, leveres typisk med den overskydende folie.

Bliver mine klistermærker leveret enkeltvis eller på ark?

Klistermærker under A5-størrelse (148 x 210 mm) leveres på A4 ark. Klistermærker i A4-størrelse (210 x 297 mm) eller derover leveres enkelt skåret.

Ønsker du klistermærker leveret på en bestemt måde, kan du skrive det ind som bemærkning til ordren. Der kan komme evt. pristillæg på 0,2 kr. pr. stk. i forbindelse med det.

Leveres klistermærker med permanent eller aftagelig klæb?

Som standard leveres dit klistermærke med permanent klæb. Mod et tillæg kan vi producere det med aftageligt klæb.
Brug for hjælp? Spørg eksperten
Alt er muligt!
Finder du ikke det du søger?
Så kontakt vores ekspert: Mathilda Froberg
Mathilda Froberg
+45 69 147 639

INSPIRATION

Sådan bruger andre kunder klistermærker.
Vi håber, at du bliver inspireret af deres kreativitet og vi takker kunderne for tilladelsen til at dele de flotte designs.

Kundeservice i verdensklasse

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-18:00

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til trykning?
LaserTryk.dk tilbyder gratis og uforpligtende filtjek.

Læs mere

E-mail service

Må vi skrive til dig, når vi har nedsatte priser og andre nyheder?

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis prøver

Se vores flotte trykkvalitet og vurdér hvilken papirtype, der passer til dit behov.

Bestil trykprøver

Skabeloner

Benyt vores skabeloner og slip for bøvl med beskæring, dokumentstørrelse osv.

Læs mere
Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: